Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
The Fireshow
100% match

The Fireshow

The Fireshow is een spectaculaire vuurshow die uw gasten geheid bij zal blijven!
The Fire show is een spectaculaire vuurshow die al langere tijd mensen weet te imponeren. Betoverende vlammen...
Lees meer

5 (4 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Light my Fire
100% match

Light my Fire

De avond wordt verlicht door deze prachtige, vurige act!
Light my Fire Deze waanzinnige groep danseres maken een show zoals je die nog nooit gezien hebt. Door middel van vuur en dans wordt e...
Lees meer

€ 995 - € 2785
Mystic Fire Art
100% match

Mystic Fire Art

Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!
De Mystic Fire Art Duo vuurshow bestaat uit een groep artiesten die in verschillende formaties een optreden kunnen verzorgen en ...
Lees meer

4,7 (4 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Mystic Fire Art Solo
100% match

Mystic Fire Art Solo

Een sensationele avond? Deze vurige show is nu te boeken bij Evenses!
De Mystic Fire Art Solo vuurshow wordt gepresenteerd door een professionele artiest die een sensationele act neerzet. De ...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Vuurshows

De mooiste vuurshows als te gekke toevoeging

Gaan jullie binnenkort jullie dertigste trouwdag vieren en zijn jullie op zoek naar iets om er echt een onvergetelijke dag van te maken? Ben je dit jaar samen met enkele andere mensen uit de buurt verantwoordelijk voor de organisatie van de zomerse straatbarbecue en willen jullie iets compleet unieks regelen voor het entertainment? Of staat jullie bedrijf binnenkort op een grote beurs en hebben jullie nog iets nodig om op te vallen tussen alle concurrentie? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht en het klinkt misschien te gek, maar wat dacht je van een live vuurshow?

Simpel uitgelegd is een vuurshow een live optreden van één of meerdere professionele artiesten die met behulp van vuurelementen, zoals bijvoorbeeld vlammen in verschillende kleuren en vuurringen, een show opvoeren. Gedurende de show worden de dansers begeleidt door vurige patronen, wat voor een prachtig en uniek visueel spektakel zorgt. Een vuurshow van een minuut of tien kan de perfecte begeiding zijn van een presentatie, de opening van een evenement, of, bijvoorbeeld, de overgang tussen het hoofdgerecht en het dessert op een groots banket.

Één van de leuke dingen aan het boeken van een vuurshow is dat het ook vrij makkelijk kan worden aangevuld met andere elementen, zoals, bijvoorbeeld, vuurspuwers. Bij sommige ensembles zit al een vuurspuwer inbegrepen, terwijl bij andere acts  zonder al teveel moeite een vuurspuwer gevoegd kan worden. Daarnaast kan er over het algemeen ook heel wat gevarieerd worden op het gebied van begeleidende muziek, kostuums, en dansstijlen.

Bij Evenses weten we maar al te goed wat voor toegevoegde waarde een professionele vuurshow kan hebben voor de feesten en evenementen van onze klanten. Om die reden bieden wij dan ook verschillende opties op dit gebied, van soloacts als de Mystic Fire Solo Act tot imposante choreografieën als The Fireshow. Onze klanten staan vaak versteld van hoe makkelijk het is om een heuse professionele vuurshow in huis te halen.

Ook qua type feest geeft het boeken van een vuurshow je een overdaad aan mogelijkheden. Van speciale verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en knallende festivals, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een vuurshow boeken die van de feestelijkheden een unieke ervaring maakt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een vuurshow niet voor een memorabel feestje zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf.

Het is echter wel verstandig om voor het organiseren en boeken van een vuurshow de hulp in te roepen van een partij met ervaring. Als specialisten op het gebied van party planning en entertainment hebben we bij Evenses al talloze vuurshows georganiseerd voor verschillende klanten, en die ervaring en expertise stellen we graag ter beschikking teneinde van jouw feest een knaller te maken. Om die reden kan je onze bookers en entertainment specialisten dan ook zeven dagen per week bereiken. Als je wil beginnen door zelf de beschikbare opties te verkennen, dan kan je met behulp  van de zoekmachine op onze website al een eerste stap zetten. Hiermee kan je op basis van verschillende parameters, waaronder de muziekstijl die je op het feest wil horen en het type evenement dat je gaat organiseren, de vuurshow vinden die goed op jouw feest zou passen. Verder zullen we hieronder iets dieper ingaan op wat een vuurshow precies is en waarom het boeken ervan zo'n goed idee kan zijn voor het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Waarom zou je een vuurshow boeken voor jouw feest?

Zoals we al eerder hebben gezegd, is het boeken van een vuurshow niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar entertainment voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het geen goed idee zou zijn. Sterker zijn, het zou zomaar eens een perfecte aanvulling op de feestelijkheden kunnen zijn. Het is in ieder geval de uitgelezen manier om je gasten een compleet andere ervaring te geven. Vuurshows zijn mysterieus, origineel, en spannend, en je kan van één ding zeker zijn: het spektakel is gegarandeerd. Bij Evenses kunnen we je helpen met het boeken van een vuurshow, van een eerste verkenning van de beschikbare opties tot het boeken van de act die jou het beste lijkt. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zetten we hieronder enkele goede redenen voor het boeken van een vuurshow op een rijtje.

Het is een hele originele vorm van entertainment

Een professionele vuurshow is niet gelijk iets dat je iedere dag tegenkomt. Of het nou gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, of een bedrijfsevenement, een show met hoge vlammen en jongleurs die met brandende pionnen over het podium lopen zal zeker indruk maken. Om alvast iets van een idee te krijgen van wat voor indruk een vuurshow maakt op de aanwezige mensen kan je op onze website de reviews lezen over de acts in ons portfolio. Zowel voor de gasten als voor de organisator zelf is een live vuurshow een hele happening.

Je kan er zeker van zijn dat je gasten er nog lang over zullen napraten

Het feit dat een vuurshow zo uniek is, zorgt er ook voor dat mensen zich jouw feest of evenement nog lang zullen heugen, en dat is toch wat je uiteindelijk wil als organisator. Reken maar dat er heel wat mobieltjes tevoorschijn zullen komen op het moment dat de act begint. Voor het overgrote deel van de mensen op het feest komt het tenslotte niet dagelijks voor dat er speciaal voor hen een spektakel met dans en vlammen wordt opgevoerd. Als je wat indruk wil maken op je gasten, dan is het boeken van een vuurshow een uitstekende aanvulling op de feestelijkheden.

Het is een perfecte manier om het feest levendig te houden

Zeker wat betreft evenementen die langer duren, zoals bijvoorbeeld prijsuitreikingen of bruiloften, kan het boeken van een vuurshow de perfecte manier zijn om wat leven in de brouwerij te houden. Over het algemeen duurt een professionele vuurshow niet langer dan tien minuten, wat het een ideale act maakt om aankondigingen of speeches in te leiden, of om de overgang tussen verschillende onderdelen van het feest te begeleiden. Om welke reden je de vuurshow ook boekt, je trekt er gegarandeerd de aandacht van je gasten mee.

Vuurshows zijn veelzijdig qua act...

Een vuurshow is nogal een breed begrip. Er bestaat namelijk nogal wat variatie wat betreft vuurshows, zoals je zelf ook al kan zien op onze website. Zo kan je, bijvoorbeeld, een prachtige solo act boeken waarbij vuurtechniek, dans, en kostuums worden gecombineerd om tot een betoverend geheel te komen. Je kan ook gaan voor hele ensembles, waarbij een groep professionele artiesten in verschillende formaties een optreden kunnen verzorgen. Je kan de verschillende beschikbare acts ook combineren met elkaar, of met een hele andere vorm van entertainment, zoals een DJ of een groep acrobaten. Zorg er wel voor dat je dit vooraf altijd goed bespreekt met de artiesten, zodat het hele optreden perfect op elkaar kan worden afgestemd.

Locatie

Zelfs als je nog nooit een vuurshow hebt geboekt voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, is het niet al te moeilijk om in te beelden dat bepaalde basisvoorwaarden, zoals genoeg ruimte, cruciaal zijn voor een succesvol optreden. Dat wil echter niet zeggen dat vuurshows maar voor weinig locaties geschikt zijn. Integendeel, een vuurshow kan van grote toegevoegde waarde zijn op een hele waaier aan verschillende locaties, zolang er maar genoeg ruimte is voor de artiesten om hun kunsten te vertonen. Daarnaast is een vuurshow ook perfect voor feesten en evenementen die in de buitenlucht plaatsvinden, en voor nachtelijke gelegenheden.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Er zijn maar weinig acts die er visueel zo indrukwekkend uitzien als een live vuurshow. Door een professionele vuurshow te boeken kan je een energieke en letterlijk vlammende sfeer creëeren, terwijl het ook nog eens een originele aanvulling op je evenement is. We gaan er namelijk vanuit dat je gasten niet iedere dag de kans krijgen om een live vuurshow van dichtbij mee te maken.

Één van de grote voordelen van het werken met de vuurshows op onze website is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van deze acts. Vuurshows als Mystic Fire Show en Fireshow Suitable hebben wij al vele malen eerder geboekt voor onze klanten. Om je een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kan je op de website ook uitgebreide reviews vinden over de beschikbare vuurshows. In combinatie met wat videomateriaal, een demo, en de hulp van onze bookers kan je op deze manier een goed beeld krijgen van de acts en ensembles alvorens een beslissing te nemen.

Vuurshow boeken is de manier om uw gasten een keer een compleet andere ervaring te bezorgen. Een vuurshow kan worden ingezet op diverse gelegenheden, denk hierbij aan een bedrijfsfeest, feest, evenement, bruiloft of festival. Bij het huren van een show met vuur is 1 ding zeker, het wordt hoe dan ook een spektakel. Vuurshows zijn origineel, mysterieus en spannend. De meeste vuurshows nemen ongeveer 10 minuten in beslag. De vuurshows staan bekend om hun mooie bijpassende kostuums, dansstijlen en vuurtechnieken. De vuurshow kan ook aangevuld worden met het inhuren van nog een andere spectaculaire show, bijvoorbeeld een vuurspuwer. Een vuurshow boeken bij Evenses heeft diverse voordelen, Evenses hanteert een all-in prijs, dit houdt in dat kosten voor attributen en reiskosten al inbegrepen zijn bij de prijs. Dit bespaart u weer een hoop geregel, zodat u kunt genieten van een spectaculaire vuurshow.

Vuurshow huren voor uw feest, festival of bedrijfsfeest

Als u geïnteresseerd bent in net dat schepje extra is het inhuren van een vuurshow de ideale optie. Het boeken van een vuurshow is ideaal voor uw festival, evenement, personeelsfeest, feest of huwelijk. Vuurshows kunnen zowel op kleine- als grootschalige evenementen worden ingezet. Om uw feest nog completer en specialer te maken, beschikt Evenses over diverse opties, heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een Foto Spiegel, Verlichte Dansvloer of Cocktailbar? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste vuurshow. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van het boeken van een vuurshow? Lees dan verder in de blog.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar