Vuurshow boeken

Vuurshow boeken is de manier om uw gasten een keer een compleet andere ervaring te bezorgen. Een vuurshow kan worden ingezet op diverse gelegenheden, denk hierbij aan een bedrijfsfeest, feest, evenement, bruiloft of festival. Bij het huren van een show met vuur is 1 ding zeker, het wordt hoe dan ook een spektakel. Vuurshows zijn origineel, mysterieus en spannend. De meeste vuurshows nemen ongeveer 10 minuten in beslag. De vuurshows staan bekend om hun mooie bijpassende kostuums, dansstijlen en vuurtechnieken. De vuurshow kan ook aangevuld worden met het inhuren van nog een andere spectaculaire show, bijvoorbeeld een vuurspuwer. Een vuurshow boeken bij Evenses heeft diverse voordelen, Evenses hanteert een all-in prijs, dit houdt in dat kosten voor attributen en reiskosten al inbegrepen zijn bij de prijs. Dit bespaart u weer een hoop geregel, zodat u kunt genieten van een spectaculaire vuurshow. 

 

Vuurshow huren voor uw feest, festival of bedrijfsfeest

 

Als u geïnteresseerd bent in net dat schepje extra is het inhuren van een vuurshow de ideale optie. Het boeken van een vuurshow is ideaal voor uw festival, evenement, personeelsfeest, feest of huwelijk. Vuurshows kunnen zowel op kleine- als grootschalige evenementen worden ingezet. Om uw feest nog completer en specialer te maken, beschikt Evenses over diverse opties, heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een Foto Spiegel, Verlichte Dansvloer of Cocktailbar? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste vuurshow. 

Hieronder vindt u ons totale aanbod van Vuurshows. Vind u het lastig om te kiezen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook de filters gebruiken op de site om uw zoekopdracht te verfijnen.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Glowballz Vuur Waaiers 1
The Fireshow
The Fireshow is een spectaculaire vuurshow die uw gasten geheid lang bij zal blijven!
Vanaf:
445,-prijs op aanvraaga
vuurshow boeken verjaardag
Fireshow Suitable
Een spectaculaire avond beleven met de fireshow suitable.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
Vuurshow boeken
Mystic Fire Art
Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!
Vanaf:
745,-prijs op aanvraaga
Mystic Fire Art Solo Boeken Verjaardag
Mystic Fire Art Solo
Een sensationele avond? Deze vurige show is nu te boeken bij Evenses!
Vanaf:
475,-prijs op aanvraaga