Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Vuurspuwshow boeken
100% match

Vuurspuwshow boeken

Zet uw evenement in vuur en vlam met deze vuurspuwshow.
Onze vuurspuw demonstratie is een magische show waarbij op de meest spannende wijze de natuurwetten worden overtreden. Van het spuwen...
Lees meer

4,7 (14 Beoordelingen)
€ 575 - € 1250
The Fireshow
100% match

The Fireshow

The Fireshow is een spectaculaire vuurshow die uw gasten geheid bij zal blijven!
The Fire show is een spectaculaire vuurshow die al langere tijd mensen weet te imponeren. Betoverende vlammen...
Lees meer

5 (4 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Light my Fire
100% match

Light my Fire

De avond wordt verlicht door deze prachtige, vurige act!
Deze waanzinnige groep dansers maken een show zoals je die nog nooit gezien hebt. Doormiddel van vuur en dans wordt er een spektakel g...
Lees meer

4,8 (8 Beoordelingen)
€ 995 - € 2785
Mystic Fire Art
100% match

Mystic Fire Art

Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!
De Mystic Fire Art Duo vuurshow bestaat uit een groep artiesten die in verschillende formaties een optreden kunnen verzorgen en ...
Lees meer

4,7 (4 Beoordelingen)
€ 1350 - € 2430
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Vuurshows

De mooiste vuurshows als te gekke toevoeging

Gaan jullie binnenkort jullie dertigste trouwdag vieren en zijn jullie op zoek naar iets om er echt een onvergetelijke dag van te maken? Ben je dit jaar samen met enkele andere mensen uit de buurt verantwoordelijk voor de organisatie van de zomerse straatbarbecue en willen jullie iets compleet unieks regelen voor het entertainment? Of staat jullie bedrijf binnenkort op een grote beurs en hebben jullie nog iets nodig om op te vallen tussen alle concurrentie? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht en het klinkt misschien te gek, maar wat dacht je van een live vuurshow?

Simpel uitgelegd is een vuurshow een live optreden van één of meerdere professionele artiesten die met behulp van vuurelementen, zoals bijvoorbeeld vlammen in verschillende kleuren en vuurringen, een show opvoeren. Gedurende de show worden de dansers begeleidt door vurige patronen, wat voor een prachtig en uniek visueel spektakel zorgt. Een vuurshow van een minuut of tien kan de perfecte begeiding zijn van een presentatie, de opening van een evenement, of, bijvoorbeeld, de overgang tussen het hoofdgerecht en het dessert op een groots banket.

Één van de leuke dingen aan het boeken van een vuurshow is dat het ook vrij makkelijk kan worden aangevuld met andere elementen, zoals, bijvoorbeeld, vuurspuwers. Bij sommige ensembles zit al een vuurspuwer inbegrepen, terwijl bij andere acts  zonder al teveel moeite een vuurspuwer gevoegd kan worden. Daarnaast kan er over het algemeen ook heel wat gevarieerd worden op het gebied van begeleidende muziek, kostuums, en dansstijlen.

Bij Evenses weten we maar al te goed wat voor toegevoegde waarde een professionele vuurshow kan hebben voor de feesten en evenementen van onze klanten. Om die reden bieden wij dan ook verschillende opties op dit gebied, van soloacts als de Mystic Fire Solo Act tot imposante choreografieën als The Fireshow. Onze klanten staan vaak versteld van hoe makkelijk het is om een heuse professionele vuurshow in huis te halen.

Ook qua type feest geeft het boeken van een vuurshow je een overdaad aan mogelijkheden. Van speciale verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en knallende festivals, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een vuurshow boeken die van de feestelijkheden een unieke ervaring maakt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een vuurshow niet voor een memorabel feestje zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf.

Het is echter wel verstandig om voor het organiseren en boeken van een vuurshow de hulp in te roepen van een partij met ervaring. Als specialisten op het gebied van party planning en entertainment hebben we bij Evenses al talloze vuurshows georganiseerd voor verschillende klanten, en die ervaring en expertise stellen we graag ter beschikking teneinde van jouw feest een knaller te maken. Om die reden kan je onze bookers en entertainment specialisten dan ook zeven dagen per week bereiken. Als je wil beginnen door zelf de beschikbare opties te verkennen, dan kan je met behulp  van de zoekmachine op onze website al een eerste stap zetten. Hiermee kan je op basis van verschillende parameters, waaronder de muziekstijl die je op het feest wil horen en het type evenement dat je gaat organiseren, de vuurshow vinden die goed op jouw feest zou passen. Verder zullen we hieronder iets dieper ingaan op wat een vuurshow precies is en waarom het boeken ervan zo'n goed idee kan zijn voor het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Waarom zou je een vuurshow boeken voor jouw feest?

Zoals we al eerder hebben gezegd, is het boeken van een vuurshow niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar entertainment voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het geen goed idee zou zijn. Sterker zijn, het zou zomaar eens een perfecte aanvulling op de feestelijkheden kunnen zijn. Het is in ieder geval de uitgelezen manier om je gasten een compleet andere ervaring te geven. Vuurshows zijn mysterieus, origineel, en spannend, en je kan van één ding zeker zijn: het spektakel is gegarandeerd. Bij Evenses kunnen we je helpen met het boeken van een vuurshow, van een eerste verkenning van de beschikbare opties tot het boeken van de act die jou het beste lijkt. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zetten we hieronder enkele goede redenen voor het boeken van een vuurshow op een rijtje.

Het is een hele originele vorm van entertainment

Een professionele vuurshow is niet gelijk iets dat je iedere dag tegenkomt. Of het nou gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, of een bedrijfsevenement, een show met hoge vlammen en jongleurs die met brandende pionnen over het podium lopen zal zeker indruk maken. Om alvast iets van een idee te krijgen van wat voor indruk een vuurshow maakt op de aanwezige mensen kan je op onze website de reviews lezen over de acts in ons portfolio. Zowel voor de gasten als voor de organisator zelf is een live vuurshow een hele happening.

Je kan er zeker van zijn dat je gasten er nog lang over zullen napraten

Het feit dat een vuurshow zo uniek is, zorgt er ook voor dat mensen zich jouw feest of evenement nog lang zullen heugen, en dat is toch wat je uiteindelijk wil als organisator. Reken maar dat er heel wat mobieltjes tevoorschijn zullen komen op het moment dat de act begint. Voor het overgrote deel van de mensen op het feest komt het tenslotte niet dagelijks voor dat er speciaal voor hen een spektakel met dans en vlammen wordt opgevoerd. Als je wat indruk wil maken op je gasten, dan is het boeken van een vuurshow een uitstekende aanvulling op de feestelijkheden.

Het is een perfecte manier om het feest levendig te houden

Zeker wat betreft evenementen die langer duren, zoals bijvoorbeeld prijsuitreikingen of bruiloften, kan het boeken van een vuurshow de perfecte manier zijn om wat leven in de brouwerij te houden. Over het algemeen duurt een professionele vuurshow niet langer dan tien minuten, wat het een ideale act maakt om aankondigingen of speeches in te leiden, of om de overgang tussen verschillende onderdelen van het feest te begeleiden. Om welke reden je de vuurshow ook boekt, je trekt er gegarandeerd de aandacht van je gasten mee.

Vuurshows zijn veelzijdig qua act...

Een vuurshow is nogal een breed begrip. Er bestaat namelijk nogal wat variatie wat betreft vuurshows, zoals je zelf ook al kan zien op onze website. Zo kan je, bijvoorbeeld, een prachtige solo act boeken waarbij vuurtechniek, dans, en kostuums worden gecombineerd om tot een betoverend geheel te komen. Je kan ook gaan voor hele ensembles, waarbij een groep professionele artiesten in verschillende formaties een optreden kunnen verzorgen. Je kan de verschillende beschikbare acts ook combineren met elkaar, of met een hele andere vorm van entertainment, zoals een DJ of een groep acrobaten. Zorg er wel voor dat je dit vooraf altijd goed bespreekt met de artiesten, zodat het hele optreden perfect op elkaar kan worden afgestemd.

Locatie

Zelfs als je nog nooit een vuurshow hebt geboekt voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, is het niet al te moeilijk om in te beelden dat bepaalde basisvoorwaarden, zoals genoeg ruimte, cruciaal zijn voor een succesvol optreden. Dat wil echter niet zeggen dat vuurshows maar voor weinig locaties geschikt zijn. Integendeel, een vuurshow kan van grote toegevoegde waarde zijn op een hele waaier aan verschillende locaties, zolang er maar genoeg ruimte is voor de artiesten om hun kunsten te vertonen. Daarnaast is een vuurshow ook perfect voor feesten en evenementen die in de buitenlucht plaatsvinden, en voor nachtelijke gelegenheden.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Er zijn maar weinig acts die er visueel zo indrukwekkend uitzien als een live vuurshow. Door een professionele vuurshow te boeken kan je een energieke en letterlijk vlammende sfeer creëeren, terwijl het ook nog eens een originele aanvulling op je evenement is. We gaan er namelijk vanuit dat je gasten niet iedere dag de kans krijgen om een live vuurshow van dichtbij mee te maken.

Één van de grote voordelen van het werken met de vuurshows op onze website is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van deze acts. Vuurshows als Mystic Fire Show en Fireshow Suitable hebben wij al vele malen eerder geboekt voor onze klanten. Om je een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kan je op de website ook uitgebreide reviews vinden over de beschikbare vuurshows. In combinatie met wat videomateriaal, een demo, en de hulp van onze bookers kan je op deze manier een goed beeld krijgen van de acts en ensembles alvorens een beslissing te nemen.

Vuurshow boeken is de manier om uw gasten een keer een compleet andere ervaring te bezorgen. Een vuurshow kan worden ingezet op diverse gelegenheden, denk hierbij aan een bedrijfsfeest, feest, evenement, bruiloft of festival. Bij het huren van een show met vuur is 1 ding zeker, het wordt hoe dan ook een spektakel. Vuurshows zijn origineel, mysterieus en spannend. De meeste vuurshows nemen ongeveer 10 minuten in beslag. De vuurshows staan bekend om hun mooie bijpassende kostuums, dansstijlen en vuurtechnieken. De vuurshow kan ook aangevuld worden met het inhuren van nog een andere spectaculaire show, bijvoorbeeld een vuurspuwer. Een vuurshow boeken bij Evenses heeft diverse voordelen, Evenses hanteert een all-in prijs, dit houdt in dat kosten voor attributen en reiskosten al inbegrepen zijn bij de prijs. Dit bespaart u weer een hoop geregel, zodat u kunt genieten van een spectaculaire vuurshow.

Vuurshow huren voor uw feest, festival of bedrijfsfeest

Als u geïnteresseerd bent in net dat schepje extra is het inhuren van een vuurshow de ideale optie. Het boeken van een vuurshow is ideaal voor uw festival, evenement, personeelsfeest, feest of huwelijk. Vuurshows kunnen zowel op kleine- als grootschalige evenementen worden ingezet. Om uw feest nog completer en specialer te maken, beschikt Evenses over diverse opties, heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een Foto Spiegel, Verlichte Dansvloer of Cocktailbar? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste vuurshow. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van het boeken van een vuurshow? Lees dan verder in de blog.Waarom een vuurshow boeken?

Een vuurshow is een spectaculaire vorm van live entertainment waarbij artiesten verschillende technieken gebruiken om vuur te manipuleren en choreograferen, vaak met muzikale begeleiding. Het kan bestaan uit verschillende elementen, zoals vuurjongleren, vuurspuwen, vuurdansen en meer.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen tijdens een vuurshow?

Veiligheid is de hoogste prioriteit tijdens een vuurshow. De artiesten zorgen ervoor dat de locatie geschikt is voor de show en dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, zoals het plaatsen van een brandblusser en het beschikbaar hebben van water. De artiesten zijn getraind in veiligheidsprocedures en dragen vaak beschermende kleding. Het publiek moet zich ook houden aan de veiligheidsinstructies van de artiesten en de locatie.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar