1 filter
Sorteer op: Relevantie
Tuinfeest
100% match

Tuinfeest

Genieten van een tuinfeest, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Hollywood feest
100% match

Hollywood feest

Ga voor een volledig verzorgd feestje met die echte Hollywood glamour!

prijs op aanvraag
Winter tuinfeest
100% match

Winter tuinfeest

Ook al is het warm of koud, de gezelligste feesten vier je met een winter thema

prijs op aanvraag
Een tuinfeest organiseren voor uw bruiloft of verjaardag.
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Tuinfeest organiseren

Zodra de zomer er weer is, is er niets leuker dan een tuinfeest. Denk aan een heerlijke openlucht verjaardag, bruiloft of een slagingsfeest. Maar dan komt de vraag: Hoe moet ik een tuinfeest organiseren?. Daarvoor bent u bij Evenses bij het juiste adres. Met het uitgebreide aanbod van Evenses hoeft u zich geen zorgen te maken over het organiseren van tuinfeesten. Het aanbod van Evenses is erg uiteenlopend, waardoor er een goede optie bij zit voor iedereen! De event specialisten zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het vinden van het perfecte entertainment voor uw tuinfeest.

Wat is er allemaal nodig om een geslaagd tuinfeest te geven? Tips voor tuinfeesten zijn natuurlijk altijd handig, net als een event manager! Zorg ervoor dat u weet waar en wanneer u het tuinfeest wilt geven. Dit is namelijk de eerste stap voor het organiseren. Zodra u dit heeft vastgesteld kunt u gaan denken aan wat voor entertainment u zou willen op het tuinfeest, hoe u de catering zou willen regelen en wat voor decoratie past bij de sfeer van het tuinfeest. Voor deze keuzes moet u denken aan de sfeer die u wilt creëren op het tuinfeest, wat voor gasten u uitnodigt op het tuinfeest en wat er mogelijk is op de locatie. Rekening houden met al die punten is natuurlijk nogal een klus, maar de event specialisten van Evenses helpen u graag met een keuze maken op maat.

Boek een bekende artiest, een band of een leuke act als entertainment op uw tuinfeest. Hierbij kunt u ook uw wensen voor eventuele decoratie met ons bespreken zodat uw tuinfeest nóg leuker wordt! Ook is het mogelijk om de catering uit handen te geven tijdens uw tuinfeest. Hier heeft Evenses namelijk ook een erg uitgebreid aanbod van barbecue tot hapjes tot buffetten. Daarbij is het natuurlijk leuk om deze leuke dag vast te leggen om de herinnering niet alleen in gedachte te houden, maar ook foto's en video's te hebben om terug te denken aan deze fantastische dag! Dit is ook mogelijk door het brede netwerk van foto- en videografen die klaar staan om uw speciale dag vast te leggen. Daarnaast kunt u een fotoboek maken. Ook is het mogelijk om een fotohokje te huren voor uw tuinfeest waarin de gasten leuke foto's met elkaar kunnen maken.

Uitnodigingen tuinfeest

Uitnodiging tuinfeest.jpg
Voor het zover is, zijn leuke uitnodigingen natuurlijk ook belangrijk om de gasten die uitgenodigd worden op de hoogte zijn van de datum, locatie, tijd en het eventuele thema. Deze uitnodigingen kunt u helemaal ontwerpen zodat deze zullen passen bij de sfeer en uiterlijk van het tuinfeest. Denk aan een rustieke en klassieke uitnodiging voor uw bruiloft of juist een kleurrijke en feestelijke uitnodiging voor een verjaardag. Een leuke uitnodiging geeft de uitgenodigde mensen al meteen een leuk gevoel en zullen veel zin hebben in het tuinfeest.

Tuinfeest decoratie

Tuinfeest decoratie.jpg
Een tuinfeest is natuurlijk niet compleet zonder leuke decoratie, bijvoorbeeld in een specifiek thema. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten thema's voor een tuinfeest. Denkt u aan een zomers themafeest voor uw tuinfeest bruiloft of bijvoorbeeld een Peaky Blinders, hippie thema of een winter tuinfeest voor uw verjaardag. Leuke versieringen passend bij dit thema zijn natuurlijk onmisbaar voor uw tuinfeestje. De versieringen zullen helemaal aangepast zijn op het gewenste thema en dit zal zorgen voor een gezellige sfeer.

Decoratie voor uw tuinfeest kan natuurlijk worden geregeld passend bij een eventueel thema. Denk aan een zomers thema waarbij de locatie is versierd met lampionnen, sfeerlicht, slingers en leuke wegwijzers richting bijvoorbeeld de bar. Ook is het natuurlijk mogelijk om decoratie te regelen wat niet uitgekozen wordt naar aanleiding van een bepaald thema. Bijvoorbeeld een mooie bloemenboog in kleuren die bij de sfeer van het tuinfeest of bijvoorbeeld bij de dresscode van de bruiloft. Slingers en ballonnen zijn ook altijd een goede optie voor versiering voor uw tuinfeest, aangezien dat altijd een feestelijk gevoel geeft.

Catering tuinfeest

Catering tuinfeest.jpg

De juiste catering kiezen voor een tuinfeest is een lastige opgave. Eten is op een tuinfeest namelijk een gezellige bezigheid. Dus zorgen voor lekkere hapjes, een BBQ of een buffet met lekker eten passend bij uw tuinfeest is erg belangrijk. Kiest u voor een BBQ als eten voor uw tuinfeest in de avond of kiest u liever voor een high tea buffet met lekkere hapjes voor uw tuinfeest overdag. Deze keuze is natuurlijk ook afhankelijk van de gasten die aanwezig zullen zijn. Denk bijvoorbeeld aan kinderen of eventuele allergieën van uitgenodigden.

Foodtrucks zijn tegenwoordig erg populair en deze zijn ook vaak te vinden op evenementen. Dit is een leuke manier van catering regelen op uw tuinfeest, aangezien dit meteen een leuke sfeer geeft aan de manier van het eten presenteren. Er zijn verschillende roodtrucks beschikbaar binnen het aanbod van Evenses, zoals een frietkraam, IJS-bar of een normale foodtruck. Dit zorgt ervoor dat er een optie is voor alle voorkeuren en voor jong en oud.

Ook razend populair tegenwoordig zijn cocktails in alle soorten, maten en smaken. Die zoete en kleurrijke drankjes zijn bijna onmisbaar bij zomerse feesten door hoe ze eruit zien en smaken. Daarom is het bij Evenses ook mogelijk om een mobiele cocktailbar te huren voor op uw tuinfeest. Dit zou een perfecte optie zijn voor een tuinfeest met het thema 'cocktailparty'.

FAQ tuinfeest organiseren

Wat heb ik nodig voor een tuinfeest?

Er is niet één specifieke richtlijn voor het organiseren van uw tuinfeest. Dit komt doordat iedereen een eigen voorkeur heeft en iedereen andere eisen stelt aan een tuinfeest. De belangrijkste punten voor het organiseren van een tuinfeest zijn de datum, de tijd, de locatie en hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn op het tuinfeest. Als al deze informatie duidelijk is, kunt u gaan bedenken hoe u de dag of avond in wilt vullen. Denk hierbij aan het entertainment dat u zou willen tijdens het tuinfeest, wat uw wensen zijn qua catering en hoe u de aankleding van het tuinfeest voor u ziet. Denk bijvoorbeeld aan stoelen en tafels op uw tuinfeest. Niet alleen voor de gasten, maar natuurlijk ook voor de heerlijke hapjes en drankjes!

Ik heb speciale wensen en voorkeuren, kan ik dit doorgeven?

Ja zeker! U kunt uw speciale wensen en voorkeuren altijd bij ons aangeven. Een van de event specialisten zal dit dan met u bespreken en zijn/haar best doen om het zo goed mogelijk naar uw wensen te organiseren. Helaas kunnen wij vooraf niet met zekerheid zeggen dat alle wensen en voorkeuren verwerkt kunnen worden. Toch zullen wij ons best doen om het zo veel mogelijk aan te passen naar uw wens.

Wat voor entertainment is er mogelijk op mijn tuinfeest?

Entertainment is natuurlijk ook een belangrijk element voor een leuk tuinfeest. In principe is (bijna) alles mogelijk om te boeken en is dit vooral afhankelijk van het beschikbare budget. Dit is echter wel onder voorbehoud van de beschikbaarheid van het gewenste entertainment. Zodra u een aanvraag doet voor entertainment voor uw tuinfeest, zal een van de event specialisten u verder informeren over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt het opbouwen?

De opbouw van het entertainment zal verschillen per artiest, band of act. Dit zal variëren doordat de verschillende optredens andere instrumenten, techniek en geluid nodig zullen hebben. Een solo artiest heeft misschien alleen een gitaar, maar een band moet meerdere instrumenten klaar zetten wat dus langer zal duren. Hier zal een van de event specialisten later een indicatie over kunnen geven afhankelijk van het gekozen entertainment en de vereisten die daarbij horen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.