Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Trio Sonorum
100% match

Trio Sonorum

Harmonie in Elke Noot: Beleef de Sensatie van Live Klassieke Muziek van het ensemble Trio Sonorum.
Drie professionele klassieke musici - een violist, altviolist en cellist, allen afgestudeer...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Strijkersensemble 'Vivre'
100% match

Strijkersensemble 'Vivre'

Dit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.
Klassiek strijkersensemble Vivre speelt prachtige klassieke muziek. Ze spelen veel stukken van bekende ...
Lees meer

4,5 (6 Beoordelingen)
€ 1240 - € 2485
The Sinatra Show
100% match

The Sinatra Show

Boek dit klassieke orkest die Sinatra op een romantische manier naar het evenement brengen.
De leden van dit klassieke ensemble hebben verschillende prijzen gewonnen voor het muziekspel. Er ...
Lees meer

€ 2540 - € 4620
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Orkest boeken voor op uw gelegenheid?

Orkest huren als leuke toevoeging tot uw gelegenheid, feest of braderie, het kan bij Evenses. Een orkest is namelijk een echte klassieke manier om een toonaangevend optreden in te plannen. Zo krijgt u namelijk muziek, maar is een orkest ook vaak een leuke aanwinst voor uw evenement doordat orkesten altijd in grote groepen komen en zo een memorabel voorkomen meenemen. Zeg nou zelf, wanneer een orkest met alle instrumenten opkomt, dat laat toch wel een mooie indruk achter.

orkest boeken.jpg

Muziek orkesten geven namelijk een stijlvolle en sfeervolle muzikale omlijsting van evenementen. Wij bieden daarom ook veel verschillende soorten orkesten aan, die toepasselijk zijn voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan een klassiek orkest, symfonie orkest, dixieland orkest, Nederlands orkest en nog veel verschillende soorten muziek orkesten. Ze zijn in te huren als een klein muziekensemble voor intieme recepties tot grote muziekgroepen voor een klassiek concert. Denk bij het selecteren van uw symfonie aan de orkest instrumenten die u mooi vindt en passen bij uw gelegenheid. Een viool, dwarsfluit en klarinet verzorgen een prachtig klassiek optreden geschikt voor een chiquer trouwen. Een contrabas, slagwerk en een trompet creëren een swingender concert goed passend bij een festival, stadsfeesten of oud en nieuw. Bij ons artiestenbureau boekt u Nederlandse artiesten door heel het land van stedelijk Groningen en Friesland tot Limburg en België.

Orkesten inhuren voor verschillende soorten evenementen

Maar niet elk orkest past ook op elke gelegenheid. Zo bieden wij volledige orkesten aan die de weg weten te vinden in alle klassieke nummers die u maar kan bedenken. Zo past een strijkersensemble beter op een ceremonie dan een voltallig orkest met alle toeters en bellen. Zo zou ons strijkersensemble Vivre passende nummers kunnen spelen voor op uw ceremonie. Maar wanneer er een losser evenement wordt georganiseerd waar iedereen in feestsferen los wil gaan past een orkest dixieland veel beter.

Maar zo zijn er nog veel meer verschillende orkesten, zo kunt u gaan voor een muziekorkest dat zich specialiseert in Zuid Amerikaanse muziek. Bekijk dan ons aanbod van klassieke ensembles en swingende orkesten zoals Zuid Amerikaanse muziek, Braziliaanse muziek, Latin muziek en Caribische muziek. Er is een grote verscheidenheid aan orkesten waar wij over beschikken en die uw evenement het helemaal kunnen maken. Er zijn ook vaak verschillende formaties te boeken van de orkesten die wij aanbieden, boekt u een orkest dan is de keuze er vaak om verschillende bezettingen te kiezen. Dit kan uitlopen van 3 tot bijvoorbeeld 12 artiesten in het orkest. Een grotere formatie betekent vaak ook meer instrumenten en dus ook meer diepgang binnen de nummers.

muziekorkest boeken.jpg

Bij het boeken van een orkest bent u verzekerd van een geslaagd evenement met indrukwekkende muziek. Het is voornamelijk mooi om te zien hoe de orkestleden op elkaar ingespeeld zijn en van uw evenement een uitzonderlijke belevenis maken. De vaak mooie instrumenten laten het podium schitteren en vervullen uw activiteit tot in de nopjes.

Heeft u vragen over onze formaties, zoals welk muziekkorps u het beste kunt huren of wat de kosten zijn van het boeken van het perfecte orkest? Dan kunt u 5 dagen per week contact met ons opnemen, onze ervaren event managers helpen u graag in de keuze met het selecteren van het beste te huren orkest.

Bij Evenses kunt u:


Wat wordt er allemaal geregeld bij een boeking van een orkest?

Bij het boeken van een orkest via Evenses wordt alles van de reiskosten tot de benodigde instrumenten en techniek geregeld. U ontvangt een volledig vrijblijvende offerte met een totaalprijs, zo staat u niet ineens voor een verrassing na een geslaagde gelegenheid.

Hoe lang treedt een orkest op?

De lengte van de optredens van de orkesten ligt aan de duur die u wilt dat ze spelen op uw evenement. Neem wel aan dat bij het inschakelen van een groot muziekorkest het vaak gunstiger is ze voor meer dan twee uur te boeken, omdat de initiële kosten hoger liggen in verband met opbouw en voorbereiding.

Wat gebeurt er als een orkest door overmacht niet kan optreden?

Wij garanderen altijd een passende vervanging voor uw evenement bij een afzegging van onze artiesten. Zo staat u niet met een leeg podium op uw feest en kunt u er zeker van zijn dat alles goed verloopt.

Hoeveel kost het boeken van een orkest?

De kosten van het boeken van een orkest hangt heel erg af van de samenstelling van het orkest, des te meer artiesten er ingeschakeld worden des te duurder het wordt. Neem wel aan dat ongeveer duizend euro de bodem ligt voor een groot orkest. Bij een strijkersensemble ligt dit lager. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om meer inzage te krijgen hoe veel uw favoriete orkest gaat kosten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar