Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ met violist
100% match

DJ met violist

De bijzondere combinatie van DJ met viool is mooi voor zowel een feest- als lounge setting!
De charmante verschijning van een violiste, het mooie viool geluid en een top DJ. Een mooie combina...
Lees meer

4,7 (7 Beoordelingen)
€ 945 - € 1795
Beats & Strings
100% match

Beats & Strings

Met Beats & Strings wordt elk event een spektakel!
Op zoek naar een dynamisch muzikaal samenspel van een DJ en viool? Dan bent u op de juiste plek! Ervaren professionals Beats & Strings, be...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 995 - € 2295
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ & Viool

In de uitgestrekte wereld van muziek is er een bijzondere combinatie die steeds meer de aandacht trekt: DJ en viool. Bij Evenses begrijpen we de betoverende kracht van deze samensmelting, waarbij de rijke traditie van de viool zich vermengt met de moderne beats van een DJ. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring die de grenzen van traditioneel en hedendaags overstijgt.


Verrijk Uw Evenement met de Harmonie van DJ en Viool bij Evenses

De viool, een instrument dat al eeuwenlang de harten van luisteraars over de hele wereld heeft veroverd, wordt op een unieke manier geïntegreerd in de moderne muziekscene. Door samen te werken met een getalenteerde DJ, wordt de viool een krachtig instrument dat zowel emotie als energie toevoegt aan elke uitvoering.

Bij Evenses hebben we een diepgaand begrip van de harmonie tussen DJ en viool. Met ons uitgebreide netwerk van professionele DJ's en getalenteerde violisten kunnen we een unieke en meeslepende muzikale ervaring creëren voor elk evenement. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een bedrijfsevenement of een groot feest, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw muzikale wensen te voldoen.

Waarom kiezen voor Evenses?

Omdat wij niet alleen streven naar perfectie in onze dienstverlening, maar ook naar het creëren van onvergetelijke momenten voor onze klanten. Met onze toewijding aan kwaliteit, professionaliteit en aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat uw evenement een magische en memorabele ervaring wordt voor u en uw gasten. Onze getalenteerde DJ's en violisten zijn niet alleen meester in hun vak, maar ook experts in het afstemmen van hun optreden op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een rustige achtergrondmuziek of een opzwepend optreden dat de dansvloer vult, wij passen ons aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Daarnaast bieden we een scala aan aanvullende diensten om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Van professionele geluids- en lichtinstallaties tot thematische decoraties en alles daartussenin, wij hebben alles wat u nodig heeft om van uw evenement een succes te maken. Bovendien bieden we volledige ondersteuning op de dag van het evenement, met een toegewijd team dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Uw Partner voor Een Onvergetelijk Evenement met DJ en Viool

Maar het gaat niet alleen om de technische aspecten van uw evenement. Bij Evenses begrijpen we dat de kleine details het verschil maken tussen een goed evenement en een onvergetelijke ervaring. Daarom werken we nauw samen met u om elk aspect van het optreden van DJ en viool te plannen, van de muziekselectie en setlijst tot de interactie met het publiek en eventuele speciale verzoeken.

Dus, als u op zoek bent naar een unieke en opwindende toevoeging aan uw evenement, kijk dan niet verder dan Evenses. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe DJ en viool uw evenement kunnen transformeren tot een onvergetelijke gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden.Welke genres speelt de violist?

De violist kan in verschillende genres meespelen. Van tevoren worden de wensen doorgegeven en kan de violist met de DJ overleggen wat er gespeeld gaat worden. Wij hebben vaste combinaties van DJ's en violisten die veel samen spelen en daardoor goed op elkaar ingespeeld zijn om uw feest of gelegenheid in te vullen.

Hoe is de geluidstechniek bij de violist geregeld?

De violist kan de geluidsapparatuur van de DJ gebruiken om het instrument te versterken. Hierdoor hoeft de violist daar geen rekening mee te houden. Het dient dan wel een elektische viool te zijn. Mocht u alleen een violist boeken kan deze versterking meenemen om te zorgen dat het gehele gezelschap van de muzikale invulling kan genieten.

Hoe lang speelt de muzikant mee?

In principe spelen de muzikanten tot 3 uur mee met de DJ. In deze 3 uur spelen zij verschillende sets waardoor er een leuke liveshow ontstaat bij het feest met de DJ.

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar