Zangeres

Er zijn maar weinig gelegenheden en evenementen waarbij het boeken van een zangeres per definitie geen goed idee is. Van themafeesten en verjaardagen tot bruiloften en bedrijfsevenementen, een live zangeres voegt altijd wel iets extra's toe aan het evenement dat je organiseert. Zelfs bij meer formele of serieuzere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld begrafenissen of prijsuitreikingen, kan een zangeres helpen om de emoties van het moment over te brengen op het publiek. Het is daarbij natuurlijk wel van essentieel belang dat je een zangeres kiest die zowel qua muziekstijl als performance past bij het evenement dat je voor ogen hebt. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Zangeres: ontdek nu de mogelijkheden om een zangeres te boeken voor uw evenement.

 

Dat klinkt misschien logisch, maar het boeken van een zangeres die goed past bij het feest dat je voor ogen hebt is soms makkelijker gezegd dan gedaan. De keuze op het gebied van zangeressen voor feesten en evenementen is namelijk enorm. Van klassieke zangeressen en volkszangeressen tot jazz-zangeressen en zangeressen die liedjes uit de Top 40 interpreteren, het aanbod is vrij wel eindeloos. Daar komt nog bij dat je ook kan kiezen voor het boeken van een zangeres die zichzelf instrumentaal begeleidt, bijvoorbeeld op de piano, met een gitaar, of met een DJ-set.

Voor meer informatie over, en hulp bij, het boeken van een zangeres kan je altijd terecht bij Evenses. Wij hebben uitgebreide ervaring met het boeken van zangeressen voor allerlei soorten feesten en gelegenheden, en onze bookers en entertainment specialisten staan zeven dagen per week voor je klaar. Als je liever eerst zelf begint met het verkennen van je opties, dan kan je gebruik maken van de zoekmachine op onze website. Hiermee kan je op basis van verschillende parameters, zoals de muziekstijl waar je naar op zoek bent en het type evenement dat je gaat organiseren, de zangeressen vinden die een goede aanvulling op jouw feest zouden zijn. We hopen dat de vele reviews per artiest je daarnaast helpen om alvast een beeld te schetsen van de zangeressen in kwestie.

 

 

Wat voegt een zangeres toe aan jouw feest of evenement?

Of het nou om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, of een borrel met vrienden gaat, als organisator wil je dat men zich vermaakt op het evenement en dat je gasten later met positieve herinneringen terugdenken aan het feest dat je hebt georganiseerd. Zeker wanneer je veel tijd en energie stopt in het organiseren van het perfecte feest wil je ook dat alle details in orde zijn. Het boeken van een zangeres voor een live optreden kan jouw feest net “af” maken en zorgen voor de spreekwoordelijke kers op de taart van iedereen.

 

Hoe romantisch is het, bijvoorbeeld, om als verrassing een zangeres te boeken die op jullie trouwdag in de achtertuin enkele van jullie lievelingsliedjes komt spelen, terwijl jullie genieten van een lekker glas champagne? Of hoe verrast zal je dochter zijn als haar verjaardagsfeestje wordt opgefleurd met een zangeres die voor haar en haar vriendinnetjes alle liedjes uit Frozen zingt? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Het boeken van een zangeres voor jouw feest of evenement heeft veel positieve kanten en kan de finishing touch zijn waar je naar op zoek bent.

Zo valt het niet te ontkennen dat live acts een bepaalde energie en levendigheid geven aan een evenement. Of het nou gaat om een koortje dat op de achtergrond een ceremonie begeleidt of een soulzangeres die er na het diner voor zorgt dat mensen de dansvloer op gaan, een live act voegt iets toe aan de gelegenheid. Er zijn maar weinig elementen die je kan toevoegen aan een feest die jou op zo'n effectieve manier kunnen helpen bij het creëeren van de juiste sfeer. Het boeken van de juiste zangeres is een goede manier om jouw feest of evenement onvergetelijk te maken, zowel voor jezelf als voor de mensen die je hebt uitgenodigd.

 

Een ander groot voordeel van het boeken van een professionele zangeres is dat zij vaak al flink wat ervaring heeft met het optreden op verschillende soorten evenementen. Om die reden biedt de zoekmachine op onze website, bijvoorbeeld, ook de mogelijkheid om bij het zoeken naar zangeressen de zoekresultaten te filteren op basis van het type evenement dat je gaat organiseren. Er zijn namelijk artiesten die zich specialiseren in bepaalde soorten evenementen, zoals bijvoorbeeld bruiloften of kinderfeestjes, en die informatie kan jou helpen bij het maken van een keuze. Het mooie aan het werken met een ervaren zangeres is dat zij vaak zelf ook manieren heeft om haar performance op jouw feest beter uit de verf te laten komen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan manieren om de sfeer die je zoekt te bevorderen of suggesties voor haar eigen playlist tijdens het feest.

 

Afgezien van het soort feest dat je organiseert en het muziekgenre dat je daar graag wil horen, is het heel belangrijk dat de zangeres een bepaalde “feel” heeft met het publiek. In andere woorden, het is van belang dat de zangeres die je kiest goed kan aanvoelen wat de sfeer van het feest moet zijn, waar de constant veranderende omstandigheden op het feest nood aan hebben, en wat het luisterende publiek wil horen. Over dit aspect van een zangeres kan je al wat meer te weten komen met behulp van reviews van mensen die al eens met haar gewerkt hebben, zoals je voor alle zangeressen in het portfolio van Evenses kan vinden op onze website, en door videomateriaal op te zoeken op internet. Door een zangeres te boeken die goed aanvoelt wat het feest nodig heeft en wat de gasten willen, kan je er een onvergetelijk geheel van maken.

 

Wat je uiteindelijk wil voorkomen is dat men zich verveelt op het feest dat je georganiseerd hebt. Om die reden wil je graag, bijvoorbeeld, een lekkere catering regelen, een goede service bieden, en een leuke zangeres boeken. Een beetje live entertainment is over het algemeen een garantie voor leven in de brouwerij. Door een zangeres live rock-klassiekers uit de jaren zeventig of swingende sambanummers uit Brazilië te laten zingen, kan je ervan uitgaan dat je gasten zich niet zullen vervelen tijdens het feest. Het boeken van een zangeres kan veel toegevoegde waarde vertegenwoordigen en is wat ons betreft echt een aanrader voor de meeste feesten en partijen.

 

 

 

Wat kan Evenses voor je betekenen bij het boeken van een zangeres?

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een artiest geboekt hebben, kan het boeken van een zangeres wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is wel verstandig om je bij te laten staan door een partij die ervaring heeft in het boeken van zangeressen. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren tallozen zangeressen geboekt voor hele verschillende soorten evenementen, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van de zangeres die het best bij jouw evenement past. We kunnen je niet alleen bijstaan bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook bij het invullen van jouw evenement en het onderhandelen met de zangeres van jouw keuze. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Als gevolg van onze uitgebreide ervaring en kennis beschikken we bij Evenses over een breed scala aan zangeressen die geboekt kunnen worden voor feesten en evenementen. Zo vindt je in ons portfolio zangeressen die gespecialiseerd zijn in specifieke muziekgenres en soorten feesten, gaande van Nederlandse volkszangeressen en Vlaamse popzangeressen tot jazzmuzikanten en klassieke artiesten. We werken ook op regelmatige basis samen met verschillende solisten die zichzelf instrumentaal begeleiden, zoals zangeres-pianiste Suzy Jane en zangeres-gitariste Ella Monroe. Deze opties geven je als organisator nog iets meer mogelijkheden wat betreft de invulling van jouw evenement.

Je kan natuurlijk nog een stapje verder gaan bij het boeken van een zangeres en gaan voor een artieste van (inter)nationale allure. Ook daarbij kunnen wij jou als boekingsbureau bij helpen. Dankzij ons jarenlange werk in de industrie hebben wij ondertussen ook een breed netwerk opgebouwd onder de meer beroemde artiesten in Nederland en België. Zie je het wel zitten om je gasten te verrassen met een mooi live optreden van Treintje Oosterhuis of een sfeervolle retro show van Caro Emerald? Dan ben je bij Evenses aan het juiste adres. Door een bekende zangeres te boeken kan je er zeker van zijn dat er over je feest zal gepraat worden na afloop, want het komt niet iedere dag voor dat men een optreden van een bekende artiest live kan meemaken, zeker niet voor een select publiek.

Wat je ook nodig hebt en waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag bij het vinden en boeken van de perfecte zangeres voor jouw evenement. Je kan ons zeven dagen per week bereiken, zowel via het offerteformulier op de website als per e-mail en telefoon, dus twijfel zeker niet om ons te contacteren in het geval je vragen hebt over het boeken van een zangeres. Je kan ook zelf al beginnen aan je zoektocht naar de ideale act door onze zoekmachine te gebruiken en de tijd te nemen om de reviews over iedere zangeres op onze website te lezen. Deze zijn afkomstig van mensen die al eens samen hebben gewerkt met de zangeres in kwestie of van personen die haar al eens hebben zien optreden. Je zal snel genoeg doorhebben dat wij als boekingsbureau van echte toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou en de organisatie van jouw feest. We hebben door de jaren heen honderden mensen geholpen bij het organiseren van een feest of evenement, en we vinden het geweldig om te zien wanneer een feestje precies zo uitpakt als gehoopt, zeker als wij daar ons steentje aan bij hebben mogen dragen.

 

 

 

 

Zangeres huren voor uw verjaardag, bruiloft, jubileum of feest? Evenses biedt u voor elke gelegenheid een unieke artiest aan. Van Nederlandse tot Belgische zangeressen, bij boekingsbureau Evenses wordt uw gelegenheid naar wens ingevuld. De muzikanten zijn in diverse stijlen te boeken, denk aan Pop, Blues, Jazz, wereldmuziek en klassieke artiesten. U kunt natuurlijk ook altijd een vocaliste inhuren die zichzelf op de piano begeleidt. Evenses biedt namelijk zangeres-pianisten, zangeres-saxofonist en zangeres-dj's.

 

Indien u een performer zoekt om van uw gelegenheid een 'echt feest' te maken, dan is een dj-zangeres een goede optie om in te huren. Heeft u wellicht liever iemand die alleen de achtergrondmuziek verzorgt tijdens een ceremonie, dan kunt u artieste Suzy Jane of Lisa-Marie reserveren. Wij bieden bovendien bekende Nederlandse zangeressen of een jazz zangeres aan om uw gelegenheid uniek en spectaculair te maken. Aanvragen voor Nederlandse volkszangeressen kunt u doen op deze pagina en ze vervolgens gemakkelijk boeken. Wanneer u een van onze bekende Nederlanders boekt, dan bent u gegarandeerd van een onvergetelijke avond.  

 

Zangeres inhuren voor uw ceremonie, borrel of feest

 

Wilt u live muziek luisteren bij uw receptie dat gezongen wordt door een van onze artiesten? Voor meer informatie over verhuur van onze zangeressen, kunt u altijd een vrijblijvende aanvraag indienen. Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden, ook wanneer u reeds een van onze Nederlandse zangers of zangeressen heeft geboekt. U kunt uiteraard elk moment uw vragen stellen over speakers, het repertoire van onze zangeressen en de prijzen van het inhuren van een zangeres. Lees in de blog hieronder meer over het het inhuren van zangeressen.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig