Zangeres-pianiste Fenna boeken

Fenna is een energieke en fantastische pianist en zangeres. Ze speelt al sinds jonge leeftijd piano en al snel kwam hier zangles bij toen haar piano leraar haar geneurie opmerkte tijdens de les. Fenna kan ontzettend goed haar energie en gevoel in haar optredens kwijt, en dat hoor je!

zangeres-pianiste Fenna boeken

Ze heeft de afgelopen jaren zowel in Nederland als in Azië veel ervaring opgedaan op bruiloften, business events, verjaardagspartijen en bij mensen thuis. De muziek en zang stijl die je kan verwachten is soul/ pop/ lounge met een heerlijke easy-listening sound. Hierbij kan je denken aan de classics van Stevie Wonder, Aretha Franklin en Elvis Presley. Maar ook de eigentijdse muziek van Alicia Keys, Ed Sheeran en Adele zit zeker in haar repertoire. Graag gaat ze de uitdaging aan om verzoeknummers in een ander jasje te steken zodat ze perfect aansluiten bij uw gelegenheid. Dus schroom niet met het indienen van verzoeknummers want Fenna denkt mee en geniet ervan om elke keer weer een persoonlijk optreden neer te zetten.

Wat Fenna achterlaat na een optreden zijn de emoties die bij het publiek overgebracht zijn tijdens het optreden. Ze staat er om bekend om haar publiek te ontroeren tijdens speciale gelegenheden. Hopelijk kan ze deze bijdrage ook leveren op uw evenement of speciale dag!

Boekingen zangeres-pianiste Fenna

Wilt u zangeres-pianiste Fenna  boeken voor uw feest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw ceremonie en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.