Diner

Een uitzonderlijke diner organiseren? Wij geven u graag een aantal tips om een onvergetelijk diner te organiseren. Lees meer...

 

 

U wilt graag een diner organiseren, maar deze keer moet het net dat beetje extra hebben dan alle andere keren. Een leuke of kan u daar uitstekend bij helpen. Hieronder volgen een aantal tips om uw diner zo vlekkenloos mogelijk te laten verlopen. 

 

 

Tip #1: De gastenlijst voor uw etentje

Wie komen er op uw diner? Dit is een van de meest belangrijke om te stellen wanneer je een diner organiseerd. Zorg ervoor dat uw gasten op tijd weten dat zij zijn uitgenodigd voor het diner, dit voorkomt eventuele afzeggingen. Ook is het belangrijk om te weten van wat voor soort diner ze houden. Genieten u en uw gasten meer van een snelle hap en een borrel of hebben jullie liever een culinair hoogstaand diner. 

 

Tip #2: De aankleding van uw dinerlocatie

De sfeer moet natuurlijk goed zijn, de locatie en hoe alles is aangekleed zijn daarin bepalende factoren. Zorg voor een warme en uitnodigende sfeer. Kies eventueel een thema en baseer daar de aankleding en het eten op. Kies je bijvoorbeeld  '1000 en 1 nacht' als thema? Ga dan aan de haal met arabische sferen, gerechten en arttributen. 

 

Tip #3: Een bijzonder diner

Verras uw gasten! Doe iets wat niemand van u zou verwachten. In plaats van een statisch diner, kunt u ook eens een walking diner proberen. Niet aan tafel, maar vrij rondlopen met op allerlei plekken wat heerlijks te eten en drinken.

 

Tip #4: Entertainment tijdens uw diner

Natuurlijk is het eten heel belangrijk en uw gasten ook, maar de sfeer is er ook zeker eentje om rekening mee te houden. De juiste muziek voor uw gasten en het soort diner dat u geeft, kan bepalend zijn voor hoe de avond verloopt. Zo kunt u eventuele live muziek uitstekend combineren met de muziek waar u gasten van houden. Onze en kunnen uitstekend inspelen op de wensen van u en uw gasten. Zo zou u na het diner met uw gasten kunnen dansen op de muziek van 1 van onze muzikanten en tijdens het diner genieten van live achtergrondmuziek. Onze artiesten kunnen allerlei soorten genre's spelen, maar ook zingen. Denk bijvoorbeeld aan swingende of prachtige .Ook beschikken wij over uitstekende die u gasten met de juiste muzieknoten kunnen voorzien van gitaarmuziek. Toch meer opzoek naar een ? Ook onze  kunnen zorgen voor de juiste sfeer en stemming tijdens uw diner!

 

Bekijk hieronder een greep uit onze selectie artiesten die kunnen zorgen voor de entertainment tijdens uw diner. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een solist, duo, klassiek ensemble of band. Mochten er nog vragen zijn, bel of mail gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het inhuren van entertainment tijdens uw diner.

Onze topaanbevelingen

Diner organiseren? Bekijk hier een selectie van de in te huren muzikanten voor uw diner. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor muzikanten voor tijdens uw diner!
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig