Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Lassa boeken
100% match

Lassa boeken

DJ en producer La$$a boeken voor uw feest of festival!
La$$a biografie La$$a, ook te schrijven als Lassa, is een DJ en producer van 25 jaar oud. Zijn echte naam is Yves Lassally. Deze popu...
Lees meer

prijs op aanvraag
Radical Redemption boeken
100% match

Radical Redemption boeken

Ervaar de hardcore sound van radical Redemption! Te boeken voor al uw feesten.
Biografie Radical Redemption > Joey van Ingen, ook beter bekend als Radical Redemption is een household name ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Outsiders boeken
100% match

Outsiders boeken

Met zijn enorme ervaring is elk feest een spektakel met deze Hardstyle-DJ!
Biografie outsiders Outsiders begon in 2008 als een DJ Duo bestaande uit Murat Meijer en Cem Araci. In 2014 verliet...
Lees meer

prijs op aanvraag
Wildstylez boeken
100% match

Wildstylez boeken

De DJ voor al uw hardstyle muziek evenementen boekt u hier!
Wildstylez boeken Joram Metekohy oftewel DJ Wildstylez staat al langer dan een decennia aan de top van de Hardstyle music scene. ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Hardstyle DJ boeken

Hardstyle

hardstyle dj hardstyle dj hardstyle dj.jpeg

Hardstyle is een elektronisch muziekgenre, vergelijkbaar met hardcore en hard trance. De gemiddelde snelheid is ongeveer 150 bpm. Door de jaren heen is de verdeling van beats per minuut op harde platen toegenomen. Tegenwoordig worden steeds meer platen gemarkeerd als hardstyle, met een snelheid van 135 tot 165 bpm. Meestal wordt om praktische redenen besloten om platen uit te brengen met een snelheid van bijna 150 bpm, hoewel deze meestal door DJ's in een groter bereik worden gedraaid. Klank is kenmerkend voor stijl, te omschrijven als een harde beat gecombineerd met een zeer moderne melodielijn. Veel hardcore artiesten houden zich ook bezig met harde stijlen, met de populariteit van harde stijlen is deze trend in meer genres terug te zien. In de UK wordt Hardstyle vaak gecombineerd met hardhouse. In andere delen van de wereld vinden mensen echter vaak een combinatie met stijve trance of harde kern.

Hardstyle ontwikkelling

hardstyle dj hardstyle dj boek hardstyle dj.jpeg
Hardstyle is ontstaan ​​uit hardhouse en rave, en vermengde rond 2000 de invloeden van hard trance en old school hardcore. Het is ontstaan ​​in Nederland en was eind 1999, begin 2000 gastheer van het eerste hardstyle-evenement. De eerste hardstyle term die werd gebruikt was Qlubtempo. In 2001 registreerde de organisator Q-dance hardstyle als merknaam. Hardstyle uit de beginjaren duikt nog vaak op op feestjes. Deze stijl wordt nu de vroege harde stijl genoemd.

Hardstyle wordt voornamelijk geproduceerd door artiesten uit Nederland, Italië, Australië, Zwitserland, Duitsland en België, maar ook in andere landen hebben steeds meer producers deze sound ontdekt.

In 2005 werd hardstyle steeds populairder in verschillende landen over de hele wereld, waaronder België, Polen, Estland, Denemarken, Australië, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Deze landen produceren ook steeds vaker harde platen en harde feesten. In 2006 verscheen een nieuwe karakteristieke stijl, waarmee een einde kwam aan het tijdperk van de vroege hardstyle, gewoonlijk hardstyle classic genoemd. Dit karakteristieke geluid hield aan tot rond 2011, waarna de harde stijl kunstmatig in twee richtingen werd verdeeld: euforische harde stijl en primitieve harde stijl.

Hardstyle is nog volop in ontwikkeling. Nieuwe stemmen ontwikkelen zich en nieuwe artiesten komen op. De nieuwe klanken maken de muziek steeds prettiger in de oren.

Hardstyle DJ

Een hardstyle DJ boeken kan soms best een lastige opgave zijn, u wilt natuurlijk de hardstyle DJ hebben die het best bij jouw gelegenheid, publiek en sfeer past. Binnen de hardstyle muziek bestaan er nou eenmaal veel verschillende stromingen en stijlen. Hulp inschakelen van experts op het gebied van hardstyle feesten en hardstyle Dj’s is dus geen gek plan. Bij een bureau als Evenses is die hulp snel gevonden. Door het brede aanbod aan hardstyle Dj’s bij Evenses weten wij precies welke hardstyle dj het beste bij uw eigen beeld van een hardstyle feest past. Wilt u misschien gunz for Hire boeken? of juist meer DJ Warface of DJ Tiësto?. Ook als u nog niet exact weet waar u precies naar opzoek bent, geven wij graag advies voor u eigen hardstyle feest. Elke sub-genre binnen de hardstyle muziek zorgt namelijk weer voor een eigen setting en sfeer.

Hardstyle DJ boeken

hardstyle dj hardstyle dj boeken.jpeg
Wilt u voor uw gelegenheid een bijzondere act waar mensen zich uit hun dak kunnen laten gaan? Dan kan u bij Evenses een hardstyle dj boeken waardoor die wensen kunnen worden gegarandeerd uit te komen. Evenses heeft een wijd aanbod aan hardstyle dj's boeken die ieder bekend staan om ieder feest een spektakel te maken. Wij werken met strikt alleen professionele artiesten en kunnen daardoor u beloven dat uw feest zonder zorgen, een knal feest word. De hardstyle dj's zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor ze een fantastische show kunnen brengen vol met ritme en harmonie voor uw feest.

Een voordeel met een hardstyle DJ boeken is de flexibiliteit in het repertoire van de hardstyle Dj’s. Heeft u bepaalde nummers die je écht niet wil missen op uw feest? Dan kunnen we samen met de desbetreffende hardstyle DJ door zijn of haar set lopen om her en der de gewenste aanpassingen of toevoegingen te doen. Wilt u liever iemand laten verrassen? Dan kan u op onze hardstyle Dj’s vertrouwen om een knallende set in elkaar te zetten. Door een hardstyle DJ boeken bij Evenses weet u zeker dat het een hardstyle DJ met kwaliteit is. Door de lange ervaring met een groot variatie Evenses werkt enkel samen met professionals, waardoor ook wij zeker weten dat uw feest wanneer u een hardstyle dj boeken kiest, aan alle verwachtingen zal voldoen. Wilt u een hardstyle DJ boeken, maar geen zin in alle zaken rondom de hardstyle dj boekingen? Ook dan bent u bij Evenses aan het juiste adres, wij verzorgen voor u de hardstyle dj boekingen de afhandeling hiervan. Enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat uw wensen zijn en een hardstyle dj boeken.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar