DJ's voor bruiloft en huwelijk

Bekijk ons aanbod van bruiloft DJ's. Ze spelen alle stijlen en komen met de benodigde apparatuur. Optioneel kan een zangeres of saxofonist meespelen.

Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
John & Mr. Smith
100% match

John & Mr. Smith

Dit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.
Biografie John & Mr. Smith Ons DJ sax duo bestaat uit 2 enthousiaste muzikanten. John & Mr Smi...
Lees meer

4,9 (47 Beoordelingen)
€ 1195 - € 2150
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft DJ huren of boeken

De dag is aangebroken, het is eindelijk je trouwdag! Er zijn natuurlijk veel dingen waar je aan moet denken: de mooiste kleding, de juiste locatie, het lekkerste eten en de perfecte sfeer. Het magische gevoel van de dag waarvan je droomde. Hoe realiseer je deze droom? Met live muziek natuurlijk! Door middel van de perfecte bruiloft DJ zorg je ervoor dat je op een onvergetelijke manier het huwelijksbootje instapt. Kies daarom voor een bruiloft DJ bij Evenses om van jullie trouwfeest een unieke ervaring te maken.

Bruiloft DJ huren of bruiloft DJ boeken

Samengevat zijn de belangrijkste zaken voor een geslaagd trouwfeest:

 • Locatie
 • Trouwjurk
 • Catering
 • Gezellige gasten
 • Bruiloft DJ

Bruiloft DJ boeken om samen met uw gasten te genieten van het optreden tijdens het trouwfeest? Evenses Entertainment heeft al jaren aan ervaring met het verzorgen van entertainment op bruiloften, en vooral met bruiloft DJ's. Een bruiloft DJ is tegenwoordig erg populair, omdat ze een groot diversiteit van muziek kunnen spelen. Zo is er voor ieder wat wils, en kunnen de voeten lekker van de vloer! Of u nu van house muziek houdt, of even terug wilt naar de jaren '80. De bruiloft DJ kan dit allemaal voor u regelen. Onze bruiloft DJ's zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, professionalisme, uitstraling en ervaring, en hebben nu door de jaren heen nog meer ervaring opgedaan op veel verschillende bruiloften.

De bruiloft DJ weten hoe ze een feest moeten geven, ze luisteren naar uw wensen en zoeken interactie met het publiek. Wanneer jullie alleen een bruiloft DJ huren, is het ook mogelijk om de act uit te breiden met een live muzikant. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft DJ samen met een saxofonist, trompettist of een zangeres. Er zijn hier veel verschillende mogelijkheden in, en het maakt de act net wat specialer.

Bruiloft DJ boeken voor uw receptie of bruiloft feest

Onze Event Specialisten hebben al jaren aan ervaring met het verzorgen van entertainment op verschillende bruiloften. Of dit nu gaat om een saxofonist bij een ceremonie, een band bij de receptie of een bruiloft DJ bij het feest. We zullen met zorg naar uw wensen luisteren en een voorstel op maat voor u maken. Wilt u graag meer informatie over onze bruiloft DJ of benieuwd naar onze bruiloft pakketen? Neem gerust contact op met één van onze Event Specialisten, zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of vraag vrijblijvend een voorstel aan voor een bruiloft DJ.

Hulp bij het vinden van de perfecte bruiloft dj

Als je goed wilt vieren dat je elkaar het ja-woord hebt gegeven, kies je voor een feestelijke bruiloft DJ. Hoe weet je wat goede bruiloft djs die van een leuk feestje een onvergetelijk trouwfeest maken? Bij Evenses kan je het meteen regelen. Bekijk rustig het verschillende bruiloft djs op de website en vergelijk ze met elkaar. Heb je bruiloft dj gevonden die naar wens is? Bewaar ze dan door op het hartje te klikken bij de trouwfeest DJ. Uiteraard staat ons team altijd klaar om jullie hierbij te helpen.

Eenvoudig een bruiloft DJ huren

Op Evenses kun je niet alleen zoeken naar de perfecte bruiloft DJ, maar je kunt ook direct boeken. Vergeet niet op de grote knop te drukken om tijdig de beschikbaarheid te controleren. Op deze manier kun je bepalen of je je favoriete bruilofts-dj op je date kunt vinden. En als je via Evenses een bruiloft DJ boekt, heb je zeker een geweldig feest. Voordat alles rond is, bespreekt iemand uit ons team gerust de wensen en eventuele vragen. Indien de DJ op het laatste moment ziek wordt, gaat Evenses direct op zoek naar een geschikte vervanger. Zo kunnen jullie je volledig richten op de bruiloft en geen zorgen maken over de DJ.

Een bruiloft DJ voor ieder budget

Voor iedere gelegenheid zou er live muziek mogelijk moeten zijn. Bij Evenses kun je voor elk budget een bruiloft DJ huren. Ook voor jongere stellen die een trouwfeest geven maar niet teveel te besteden hebben, zijn bij ons aan het goede adres. Ons doel is dan ook dat wij voor ieder type bruiloft goede muziek zoals een band of bruiloft DJ kunnen aanleveren. Bovendien is alles super geregeld: u kunt veilig online betalen en achteraf zijn er geen kosten meer. Kortom, alles wat u nodig heeft voor fantastische bruiloft deejees.

Verschillende stijlen bruiloft DJ

We bieden verschillende bruiloft deejees voor elke smaak. Bijvoorbeeld: een lounge DJ voor je trouwfeest, een swing party DJ of een echte vinyl wedding DJ. Als je een DJ boekt uit de categorie DJ en livemuziek, heb je het beste van twee werelden. Creëer de perfecte sfeer met bijvoorbeeld een bruiloft DJ in festival sfeer. Wij helpen graag mee met het maken van de juiste keuze!

Tips voor het boeken van een bruiloft DJ

Heb je plannen om een bruiloft DJ te boeken voor je bruiloft? In de loop der jaren hebben wij vele bruiloft DJ's voor bruiloften verzorgd en we weten dus waar je op moet letten. Hier vind je de beste tips en adviezen die we uit eigen ervaring graag met je delen als jullie een bruiloft DJ huren:

 • Duidelijke Muziekvoorkeuren

Bedenk van tevoren duidelijk wat je wel én niet wilt qua muziek. Denk hierbij niet alleen aan jullie eigen voorkeuren, maar houd rekening met je overige gasten. Het beste kan je een aantal muziekstijlen doorgeven die gewenst zijn, met c.a. 15 liedjes die jullie graag willen horen. Geef ook aan welke stijlen jullie NIET wensen. Denk ook na over een goed en logisch verloop van het feest. Wil je direct feest, of toch rustig beginnen en langzaam opbouwen naar een climax? Als je dit van tevoren doorgeeft en bespreekt met de DJ, dan kan de DJ zich hierop voorbereiden en dit zal uiteindelijk leiden tot een leuker feest voor jullie, de DJ en jullie gasten.

 • Benodigd licht en geluid voor de bruiloft DJ

Om een goede show te geven heeft de bruiloft DJ licht, geluid, dj-apparatuur en een bruiloft DJ meubel nodig. Zorg er voor dat dit van tevoren besproken zodat je een werkende opstelling hebt tijdens het feest. Sommige locaties hebben de techniek al op locatie. Bespreek ook dan met de DJ of dit apparatuur is waar hij iets mee kan, want vaak is het verouderd of niet geheel compleet.

 • Grootte van de show

Sommige bruiloft DJ’s komen letterlijk met een vrachtwagen vol met apparatuur. Hierdoor zijn ze in staat om een uitgebreide en mooie show te leveren. Nadeel hiervan is dat de op- en afbouw erg veel tijd in beslag neemt en dat de locatie hier ook vaak last van ondervindt. Daarnaast wordt het vaak een duur optreden omdat er veel manuren en techniek nodig is. Andere DJ’s nemen slechts een paar boxen en een draaitafel mee en zetten hun apparatuur op een tafeltje ter plekke. Erg praktisch en voordelig, maar wel weinig uitstraling. Zorg dat je dit van tevoren bespreekt. Zelf kiezen wij voor de middenweg: een show die niet al teveel opbouwtijd vergt, maar toch veel uitstraling heeft. Wilt je echt uitpakken? Dan kan je altijd een grotere show huren.

Het kan altijd gebeuren dat de DJ door ziekte of overmacht niet meer in staat is om op jullie feest te draaien. Zorg er voor dat er in dit geval een goede andere DJ beschikbaar is. Veel DJ’s bieden deze optie niet. Als bureau hebben wij een netwerk met goede DJ’s, zodat we altijd een succesvolle doorgang van jullie feest kunnen garanderen.

Bruiloft DJ optredens kunnen gecombineerd worden met live muzikanten. Dit is tegenwoordig erg populair: je hebt namelijk de muzikale flexibiliteit van een DJ gecombineerd met de charme van een live act. De combinaties zijn mogelijk met een saxofonist, zanger, zangeres, violiste, percussionist en meer. Boek niet zomaar los een muzikant en los een DJ. Het is belangrijk dat de muzikanten op elkaar ingespeeld zijn en elkaar kennen; dit zal het optreden vele malen beter maken.

 • Maak duidelijke prijsafspraken.

De uiteindelijke prijs van een DJ optreden is afhankelijk van meerdere factoren:

 • Aantal draaiuren
 • Reistijd en reiskosten
 • Type bruiloft DJ's
 • Licht- geluid en DJ apparatuur
 • Benodigde opbouw tijd
 • Bruiloft DJ
 • Hoe vroeg je begint met een bruiloft DJ huren
 • Wachtgeld
  Sommige DJ’s rekenen alles apart. Dit kan tot onaangename verrassingen leiden. Zorg er dus voor dan dit van tevoren duidelijk is afgesproken. Wij werken altijd met een alles-inclusief prijs, zodat er geen verrassingen zijn over de prijs.

Overleg met locatie

Bespreek van tevoren met de locatie dat je een bruiloft DJ gaat inhuren. Hiermee voorkom je vervelende situaties op de trouwdag zelf. Bespreek de volgende zaken:

 • Is de locatie goed bereikbaar om in- en uit te laden?
 • Is jullie feest niet op de begane grond? Bespreek dan hoe de apparatuur op de juiste plek komt. Vaak zijn er goederenliften. Moet de apparatuur enkele trappen op? Of is het lastig bereikbaar? Geef dit dan van tevoren aan: de DJ zal hiermee rekening houden met zijn planning.
 • Is er een geluidslimiet? Bespreek het gewenste geluidsniveau met zowel de locatie als de bruiloft DJ.
 • Wanneer kan er worden opgebouwd? Soms moeten zalen worden omgebouwd en kan de DJ niet opbouwen. Wel zo handig om van tevoren te bepalen wanneer de opbouw goed uitkomt voor de bruiloft DJ.

De ene bruiloft DJ is de andere niet

Boek niet zomaar een bruiloft DJ en kijk niet enkel naar prijs. Een persoonlijke klik, een bruiloft DJ met ervaring en een representatief en betrouwbaar persoon zijn van grote invloed op het optreden. Zorg er dus voor dat je de DJ ergens boekt waar je dit met een goed gevoel kan doen. Al onze bruiloft DJ’s draaien al jaren voor ons en zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Ook nemen zowel wij, als de DJ altijd van tevoren contact met jullie op om kennis te maken en jullie wensen en voorkeuren te bespreken. Zo zorgen we er voor dat de juiste bruiloft DJ op het juiste feest komt.

 • Tijdig boeken

Wacht niet op het laatste moment met het boeken van een bruiloft DJ. Helemaal in de populaire maanden (mei, juni, augustus, september, december) zijn bruiloft DJ’s vaak al volgeboekt. Tijdig boeken is vaak voordeliger en zorgt er voor dat je de bruiloft DJ van jullie voorkeuren hebt.

 • Stukjes

Willen je gasten stukjes doen, of willen jullie zelf iets doen? Plan dit van tevoren in. Ons advies is om dit VOOR aanvang van het ‘dans’ gedeelte te doen. We hebben vaak meegemaakt dat een feest lekker op gang is en dat dit dan wordt onderbroken voor een stukje die net iets te lang duurt. Het is dan erg moeilijk om de sfeer weer terug te krijgen.

Wie houdt er nou van om in een discotheek op een lege dansvloer te staan? Bijna niemand... Zorg er dus voor dat de dansvloer niet te groot is. De grootte van de dansvloer moet dus aansluiten bij de groepsgrootte.

 • Leuke extra’s

De mogelijkheden bij het huren van een bruiloft DJ zijn eindeloos. Afhankelijk van jullie wensen en budget zijn er vele leuke extra opties mogelijk. Enkele suggesties:

 • Een verlichte dansvloer. Zorgt voor veel uitstraling en werkt als een magneet om de mensen snel op de dansvloer te krijgen
 • Fotohokje. Hiermee kunnen je gasten op de foto en hebben ze een leuke, tastbare herinnering aan de avond.
 • Muzikanten voor bij de bruiloft DJ
 • VJ. Deze laat mooie beelden en projecties zien. Ook is het mogelijk om foto’s en film materiaal van jullie zelf in de show te betrekken

Wees ontspannen en geniet

Probeer niet alles van minuut tot minuut van tevoren vast te leggen en blijf pragmatisch. Vertrouw op de ervaring van de bruiloft DJ en zorg er voor dat je op een prettige wijze de boeking voorbereid. Probeer niet alles te regisseren maar geniet vooral van jullie feest.

Mocht je ons aanbod willen bekijken, dan kan je dat hieronder vinden. Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over het huren van een bruiloft DJ? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via:

info@evenses.com
Telefoon Nederland: 020-2600044
Telefoon België: 02-8084961
Tijdens kantooruren kan je ook met ons chatten via de website.Is het mogelijk om de DJ voor de bruiloft te spreken?

Het is mogelijk om de DJ voor de bruiloft nog te spreken om de wensen door te nemen zodat alles aan beide kanten duidelijk is. Door de drukke agenda's van de DJ's doet Evenses het contact tot de boeking rond is en zal zorgen dat jullie daarna direct in contact komen.

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar