Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Natte Visstick boeken
100% match

Natte Visstick boeken

Memetechno revelatie Natte Visstick komt naar jouw feest om de tent af te breken!
Wie is Natte Visstick Met de toenemende populariteit van de techno scene zijn er ook bepaalde nogal interess...
Lees meer

prijs op aanvraag
DJ Ayda boeken
1/3
DJ Ayda
DJ Ayda
100% match

DJ Ayda

DJ Ayda brengt de hardste house en techno genres naar boven op uw feest!
Deze artieste heeft al op jonge leeftijd haar passie voor muziek ontwikkeld. Hoe ouder ze werd hoe zekerder haar doel ...
Lees meer

€ 395 - € 995
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Techno DJ

Techno

U loopt richting het feest waar je langere tijd naar uit hebt gekeken en hoort in de verte de dreunen van de bas al. De kans is groot dat u onderweg bent naar een gelegenheid waar een techno DJ aan het werk is. Of u nou een groot festival bezoekt, een club, een bruiloft of naar iemand zijn verjaardagsfeest gaat, steeds vaker hoor je techno muziek op zulke gelegenheden. Bij het organiseren van uw gelegenheid is het boeken van een techno DJ dus zeker iets om in overweging te nemen. Het hebben van een techno DJ kan zorgen voor een energieke sfeer onder de gasten en een onvergetelijk feest voor iedereen.

techno dj techno dj dj techno.jpg

Techno muziek

Het fenomeen techno muziek vindt zijn oorsprong in de jaren 70, echter wordt de term techno pas sinds de jaren negentig gebruikt. In de meeste gevallen wordt techno muziek gebruikt als een verzamelnaam voor een breed scala aan elektronische muziekstijlen. Het omvat veel verschillende stromen binnen de techno-scène, voorbeelden hiervan zijn minimal techno, acid techno en industrial techno.

Rond de jaren 80 ontwikkelde de techno muziek zich met name in Detroit en Frankfurt, destijds wist het (nog) niet bij het grote publiek door te breken. Destijds werd techno muziek veelal nog gezien als underground en was de associatie met de illegale rave-scène snel gemaakt. Toch wist de techno muziek voet aan land te krijgen in onder ander het Verenigd Koninkrijk en in het iconische club circuit van Berlijn (waar de stad tot op de dag van vandaag nog om geliefd is. Hedendaags heeft de techno muziek een vogelvlucht genomen en is er op elk festival wel een techno stage te vinden.

techno dj techno dj techo dj techno dj.jpg

Techno DJ boeken

Een techno DJ boeken kan soms best een lastige opgave zijn, u wilt natuurlijk de DJ hebben die het best bij jouw gelegenheid, publiek en sfeer past. Binnen de techno muziek bestaan er nou eenmaal veel verschillende stromingen en stijlen. Hulp inschakelen van experts op het gebied van techno feesten en techno Dj’s is dus geen gek plan. Bij een bureau als Evenses is die hulp snel gevonden. Door het brede aanbod aan techno Dj’s bij Evenses weten wij precies welke artiest het beste bij uw eigen beeld van een techno feest past. Misschien is DJ Warface, DJ Tiësto of Hardsoul iets voor u? Ook als u nog niet exact weet waar u precies naar opzoek bent, geven wij graag advies voor u eigen techno feest. Elke sub-genre binnen de techno muziek zorgt namelijk weer voor een eigen setting en sfeer.

Voordelen van een techno dj boeken

Een voordeel met een techno DJ boeken is de flexibiliteit in het repertoire van de Dj’s. Heeft u bepaalde nummers die je écht niet wil missen op uw feest? Dan kunnen we samen met de desbetreffende DJ door zijn of haar set lopen om her en der de gewenste aanpassingen of toevoegingen te doen. Wilt u liever laten verrassen? Dan kan u op onze Dj’s vertrouwen om een knallende set in elkaar te zetten. Door een techno DJ boeken bij Evenses weet u zeker dat het een DJ met kwaliteit is. Door de lange ervaring met een groot variatie Evenses werkt enkel samen met professionals, waardoor ook wij zeker weten dat uw feest wanneer u een techno dj boeken kiest, aan alle verwachtingen zal voldoen. Wilt u een techno DJ boeken, maar geen zin in alle zaken rondom de boeking? Ook dan bent u bij Evenses aan het juiste adres, wij verzorgen voor u de techno dj boekingen de afhandeling hiervan. Enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat uw wensen zijn en een techno dj boeken.

Techno DJ boeken? Hoe maak ik de juiste keuzes?

Binnen ons portfolio bieden we een variatie aan techno DJ’s aan. De beste keuze maken kan dan natuurlijk lastig zijn. Bekijk eens de filmpjes van voorgaande optredens van de desbetreffende DJ. Hierdoor krijgt u een goed en representatief beeld van de performance van de DJ. Ook kan u op onze website bij elke artiest reviews vinden van voorgaande organisatoren.

Mocht u vragen hebben in verband met ee techno dj boeken, dan kunt u ons altijd contacteren via het vrijblijvende offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Onze event specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar