< Terug naar overzicht

Dimitri Vegas & Like Mike

Het sensationele DJ duo uit België, die van ieder optreden een onvergetelijke ervaring maakt!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik vind de muziek van Dimitri Vegas & Like Mike erg chill om naar te luisteren. Kan hier ongestoord van genieten, dagenlang!"
Cindy
5
"Super gaaf om Dimitri Vegas & Like Mike live te zien, zij maken er echt een vette optreden van! Heerlijke remixes in combinatie met hun grootste hits, echt een optreden om nooit te vergeten"
Jason Kluiks
5
"Hun liedje Tremor met Martin Garrix blijft een favoriet! Toen wij ze geboekt hadden voor ons feest en deze hoorden, ging iedereen helemaal uit zijn dak! Heel leuk om mee te maken"
Kevin
5

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike boeken

 

Dimitri Thivaios en Michael Thivaios zijn twee broers die samen als Dimitri Vegas & Like Mike optreden over de hele wereld. Het Belgische dj duo die de hitlijsten domineert, is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement, bedrijfsfeest of feest. 

 

De broers zijn als tieners begonnen met het maken van muziek. Ze traden toen op in diverse clubs en waren zelfs radio-dj. Dimitri heeft een tijdje als solo dj internationaal opgetreden. Vervolgens ging hij in 2006 weer samen met zijn broer Mike muziek maken. Een jaar later brachten zij hun eerste single "La Cocaine" uit. Niet lang daarna stonden zij in 2009 voor het eerst op Tomorrowland, zij speelden toen nog op het kleinste podium van het festival. Overigens stonden zij maar liefst een jaar later al op de mainstage! Datzelfde jaar en de jaren die daarop volgden waren zij verantwoordelijk voor het anthem van Tomorrowland. Op dit moment domineren zij de hitlijsten in Nederland met het nummer "Slow Down" samen met Quintino, Ronnie Flex, Ali B en I Am Aisha.

 

Dimitri Vegas & Like Mike hebben hun eigen label, "Smash The House". Hierop brengen zij hun eigen muziek uit, maar ook muziek van Bassjackers, Sandro Silva, Lost Frequencies en anderen. Voorheen maakte hun label deel uit van Spinnin'  Records, tegenwoordig valt het onder die van Armin van Buuren, Armada Music.

 

2015 was een groots jaar voor de broers. Ze behaalde top de nummer 1 positie in de DJ Mag Top 100. In 2016 en 2017 werden zij tweede, ze waren van de troon afgestoten door Martin Garrix. 

 

Boekingen Dimitri Vegas & Like Mike 

 

Wilt u dit duo boeken voor uw evenement of feest? Dimitri Vegas & Like Mike kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. 

Suggesties voor bij deze act

fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
Pix1600 5

Deluxe verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Deluxe verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerZeer heldere en mooie verlichte dansvloer, die alle logo's en patronen in elke kleur aanneemt.745,-Lees meer
lost frquencies boeken festival

Lost Frequencies

EDM / House / Club / Electro DJ, Trance DJ / Dance DJ

Lost Frequencies

EDM / House / Club / Electro DJ, Trance DJ / Dance DJEén van de bekendste DJ's uit België met de heerlijkste sounds.2999,-Lees meer