Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Coverband Downtown boeken
100% match

Coverband Downtown boeken

Met Coverband Downtown word het gegarandeerd een spektakel!
Coverband Downtown Coverband Downtown bestaat uit 7 energieke muzikanten die op enthousiaste wijze hun weten passie over te brenge...
Lees meer

€ 2045 - € 3270
The Disco Machine
100% match

The Disco Machine

Deze doorgewinterde discoband weet van ieder optreden een daverend feest te maken!
Wie is The Disco Machine? Deze formatie met maar liefst 11 getalenteerde muzikanten omschrijft hun repertoir...
Lees meer

€ 2450 - € 3500
Step the Gap
100% match

Step the Gap

Deze band maakt van elke gelegenheid een Disco Inferno
Step the Gap boeken Step the Gap maakt van uw  bijzondere avond een onvergetelijke avond. De Disco, Soul & Funk spat van het podium af...
Lees meer

€ 3295 - € 5270
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Disco band boeken

Niets is leuker dan terug de tijd in te gaan door middel van een swingend discofeest. Een discofeest is natuurlijk bekend door Saturday Night Fever en de 70's en 80's. De muziekstijl disco is ontstaan in de discotheken in de jaren 70 en de vroege jaren 80. Verlichte dansvloeren, discoballen en de kenmerkende kleurrijke outfits voor deze tijd. De welbekende flared discobroek en de gekleurde blouses waren een go-to outfit.

Disco bands boeken?

Wanneer u een Disco band boekt, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Dit doen wij omdat Evenses uw erkend boekingskantoor is.

U doet uw aanvraag en wij regelen alles achter de schermen. Wij zorgen ervoor dat uw dag een succes wordt. Een Disco coverband boeken of huren? Ja, het is mogelijk!

Heeft u nog andere vragen? Bel ons op 020-260004, u kunt een e-mail naar info@evenses.com sturen of gebruik het online contactformulier.

pexels-neosiam-593467.jpg

Bij Evenses kunt u ook

Huur gemakkelijk een Disco band voor uw feest of evenement. Als u een leuke band heeftt gevonden kunt u via Evenses de band boeken.

Bekijk ook onze Soul muziek bands, Rockbands en algemene coverbands.Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar