Bar verhuur

Bar huren voor uw evenement, feest, bruiloft, verjaardag of receptie. Lekkere drank is een belangrijk onderdeel voor uw huwelijk, congres of jubileum. Evenses biedt een selectie van mobiele cocktailbars, koffiebars, smoothiebars en een leuke zuurstofbar. Stijlvolle bars op locatie met attent horeca personeel is mogelijk in verschillende soorten en maten, op iedere gelegenheid. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekijk hieronder al onze mogelijkheden voor het huren van een bar bij u op locatie..

 

Deze catering op locatie is kan met verschillende dranken: koffie, cappucino, smoothie, cocktail en zelf zuurstof. Entertainmentbureau Evenses biedt naast het huren van bars ook workshops en een champagnetoren. 

 

Bij een bar op locatie bieden wij maatwerk aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van onze cocktailshakers, barista's en overige barmannen en barvrouwen.  Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten.

 

Standaard pakket 'huren bar': dit is een compleet pakket:

Voor vier uur dranken,
Optioneel: menukaarten,
glaswerk,
benodigde apparatuur,
ervaren barpersoneel met gepaste kleding,
op- en afbouw,
dranken,
transportkosten.

 

Mobiele bar voor uw feest, bruiloft en evenement

 

Een koffiebar, en smoothiebar kunt u nu huren bij Evenses. Deze bars zijn leuk tijdens een verjaardag, bruiloft en evenement. U kunt het zo gek maken met deze dranken. Bij de koffiebar kunt u gebruik maken van allerlei soorten koffie, maar ook van latte art. Onze barista’s maken mooie vormen van melk in de schuimlaag van uw koffie, zoals een hart. Bij de smoothiebar krijgt u verse en lekkere smoothies. Ook is het mogelijk om “fairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die bijvoorbeeld jongleren met flessen. Zowel voor de koffiebar en smoothiebar bieden wij maatwerk aan. Wij bieden ze voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden.

 

Even een luchtje scheppen bij de zuurstofbar

Heeft u behoefte aan ontspanning? Dan is de zuurstofbar een aanrader. Bij elke zuurstofbar zijn 2 zuurstoffilters aanwezig, deze filters filteren de aanwezige lucht en verhogen het zuurstofpercentage van 23% naar 90%. Uw gasten kunnen via de verschillende aroma stations, die op de bar staan, de zuurstof inhaleren. Daarnaast is de zuurstofbar een stijlvolle verschijning, waardoor ze een belangrijke plaats inneemt in de aankleding van uw bedrijfsfeest, bruiloft of feest.

 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, zo kunnen specifiek de prijs voor uw feest berekenen. Wij zijn u graag van dienst! 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig