Artiestenbureau

Artiestenbureau Evenses verzorgt professioneel entertainment van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen in heel Nederland en België. Als artiestenbureau zijn wij werkzaam in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Brabant, Limburg en alle andere locaties door het hele land. Wij verzorgen entertainment voor elk soort gelegenheid. Voor uw bruiloft, diner, bedrijfsfeest, receptie, ceremonie, studentenfeest, ga zo maar door.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Artiestenbureau: Artiesten

Wij verzorgen entertainment, entertainment is een heel breed begrip. Boekingsbureau Evenses verzorgt ongeveer alles; van fotohokjes, bands en casinotafels tot typetjes, goochelaars en zelfs vuurshows. Artiestenbureau Evenses regelt het.

 

Wij streven ernaar om uw entertainment perfect te verzorgen. Zo kiezen wij artiesten uit op uitstraling, kwaliteit en professioneliteit. Evenses werkt nauw samen met haar artiesten, de meeste kennen wij al jaren. Dit zorgt er onder andere voor dat de samenwerking tussen Evenses en de artiest goed is. 

 

Artiestenbureau in geheel Nederland en Belgie 

 

Duidelijkheid is belangrijk. Daarom krijgt u bij ons altijd een all-inclusive prijs. Er zijn geen verrassingen of extra kosten achteraf! De all-inclusive prijs bevat zaken als licht, geluid, artiest, reiskosten, etc. Of u nu bekende Nederlandse zangeres , Vlaamse zangers, Brabantse of Limburgse muzikanten boekt, wij maken het in orde. 

Wij van Entertainmentbureau Evenses ontzorgen u graag. Daarom zullen wij bij ziekte van een artiest of overmacht alles op alles zetten om te zorgen dat het optreden doorgaat. Wij zorgen altijd voor een professionele vervanger. 

 

Omdat wij bij Evenses Entertainment u graag willen helpen, zijn wij altijd bereikbaar. U kunt ons artiestenbureau 24 uur per dag 7 dagen in de week contacteren via e-mail, chat of telefoon. 

 

Bent u een evenement aan het organiseren? Boek uw band, muzikant, fotohokje, fotograaf of verlichte dansvloer bij Evenses! Voor elke gelegenheid een passende entertainment oplossing. Voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, jubileum, feest, bruiloft of congres verzorgen wij overal entertainment als artiestenbureau.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig