Samenwerken met Evenses

Samenwerken met Evenses | Hier wat praktische info

Van onze leveranciers verwachten we een professionele houding; onze leveranciers mogen ook van ons verwachten dat wij professioneel met hun omgaan. Lees hier wat wij verwachten van een samenwerking met onze leveranciers en partners:

1. Evo Booker

Je act is reeds of wordt binnenkort toegevoegd aan onze website en daarbij kom je met jouw contactgegevens ook in ons boekingssysteem Evo Booker te staan. Evo Booker is het huidig boekingssysteem waar Evenses mee werkt en er zitten voor jou verder geen kosten aan verbonden. Met dit boekingssysteem kunnen wij jou koppelen aan een aanvraag/optie/boeking, waardoor je tijdig alle informatie middels een e-mail van ons ontvangt. Bekijk hier alle veelgestelde vragen over ons boekingssysteem.

2. Promotie en marketing

Wij investeren veel in online vindbaarheid, google Adwords, banners, Facebook, remarketing, websites en online specialisten. Ook jouw Evenses actnaam zal gepromoot worden. Het is niet toegestaan om de unieke Evenses act-naam in de toekomst zelf te gaan gebruiken of er dient sprake te zijn van een exclusieve samenwerking tussen jou en Evenses.

3. Optie

We verzoeken je om een optie voor de volgende periode vast te zetten:

Boeking binnen 14 dagen -  7 dagen optie vastzetten
Boeking binnen 15-30 dagen -  14 dagen optie vastzetten
Boeking binnen 1-3 maanden -  1 maand optie vastzetten
Boeking binnen 4-12 maanden -  2 maanden optie vastzetten
Boeking verder dan 12 maanden -  3 maanden optie vastzetten

Als de periode is verstreken en je hebt niets meer van ons gehoord, kun je zonder overleg de optie laten vervallen. Uiteraard proberen we je zoveel mogelijk op de hoogte te houden over de status van de optie. Mocht je gedurende de optie tijd voor hetzelfde moment een aanvraag krijgen, wil je ons dan informeren? Wij controleren dan de status van de aanvraag.

4. Klant vooraf bellen

Wij vragen je om altijd uiterlijk één à twee weken voor de boeking telefonisch contact met de klant op te nemen om alvast kennis te maken en de wensen van de klant door te nemen. Indien er onduidelijkheden zijn overleg dit dan altijd vóór de boeking met jouw Evenses contactpersoon. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 085-7920202 (NL) of 02-8084961 (BE), ook in de avonduren en het weekend.

5. Social media

We waarderen het als je een foto / filmpje van je optreden plaatst op social media en ons er in tagt!

6. Professionele houding

- Kom op tijd.

- Mocht er onderweg onverhoopt een calamiteit gebeuren, bel dan direct zelf de klant en Evenses. Houd de klant en Evenses op de hoogte.

- Her boekingen gaan uitsluitend via Evenses.

- Deel visitekaartjes uit van Evenses. Heb je deze niet (meer)? Laat het ons weten. Uitdelen van eigen kaartjes en eigen promotie is NIET toegestaan. Heb je een banner van Evenses ontvangen? Stel deze op bij de plek waar je gaat optreden.

- Stel je bij aankomst ten alle tijden voor aan de klant en/of contactpersoon op locatie (zie callsheet voor zijn/haar naam).

- Dresscode: nette en verzorgde kleding (bijvoorbeeld: heren in pak en dames in een mooi geklede jurk of leuk setje).

- Consumeer geen alcohol en/of sigaretten tijdens boekingen, tenzij de klant/contactpersoon op locatie jou dit zelf aangeboden heeft.

- Laat je tijdens het optreden (waar mogelijk) ook echt zien. Bij het spelen van achtergrondmuziek zal dit wat meer ingetogen zijn.

- Zorg dat je al gegeten hebt vóór de boeking! Enkel bij langere boekingen dan 3 uur kan je om een maaltijd vragen. Overleg dit voorzichtig met de klant.
- Wees ten alle tijden vriendelijk en enthousiast tegen de klant

- Op de dag en/of avond zelf: bij het verzoek van de klant om langer te spelen/leveren, s.v.p. aan de klant doorgeven dat hier extra kosten aan verbonden zijn en dat de extra kosten achteraf door Evenses gefactureerd worden. Vergeet niet om binnen twee dagen na de boeking de extra gespeelde/geleverde tijd aan ons door te geven. Bij langer wachten, kunnen wij de extra kosten niet meer factureren en ook niet aan je uitbetalen.

- Wij ontvangen graag na de boeking (in het kort) feedback van je. Denk aan: hoe vind je dat de boeking verlopen is, was de klant tevreden, was je ruim op tijd aanwezig, werkte alle apparatuur naar behoren? etc.

7. Uitbetaling

- Gelieve jouw factuur, artiesten gageverklaring of KVR binnen één week na de boeking te mailen naar finance@evenses.com. De betaling wordt binnen 30 dagen na de boeking voldaan. Betaling vooraf is niet mogelijk. Meestal betalen we na 5 - 14 dagen al uit ).

- De uitbetaalde gage is op basis van uitkoop. Het uitkoopbedrag is inclusief reiskosten, loonheffing en premie werknemersverzekeringen voor zover verschuldigd. Je bent dus ondernemer en zelf verantwoordelijk voor alle administratieve, fiscale- en sociaalrechtelijke verplichtingen. Er is geen dienstverband.

- De gage die vóór de boeking is afgesproken, wordt bij de uitbetaling gehanteerd. Achteraf kunnen geen extra kosten in rekening gebracht worden.

- Gelieve in de factuur de datum van de boeking, naam geleverde item en locatie plaatsnaam te vermelden.

- Het factuuradres dat je kan aanhouden op de factuur is:

Evenses B.V.

Oudeschans 85-4

1011 KW Amsterdam

KVK: 66942357

BTW: NL856762441B01

8. Visitekaartjes en banner

Graag ontvangen wij per e-mail jouw postadres, zodat wij jou onze visitekaartjes en banner kunnen toesturen. Eigen visitekaartjes bij boekingen via Evenses zijn niet toegestaan en vergeet niet je banner op te zetten bij de boeking.



Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar