Kinderfeestje

Word jullie jongste eind volgende maand zes, en zijn jullie van plan om er samen met alle vriendjes en  vriendinnetjes een speciale dag van te maken? Is het schooljaar van jullie zoontje binnenkort over en heeft hij jullie gevraagd of hij met een feestje afscheid mag nemen van zijn vrienden en klasgenoten? Of heeft een vriendin jou gevraagd of het je wat lijkt om de verjaardagen van haar dochter en jouw dochter samen te vieren, en zijn jullie nog op zoek naar wat originele manieren om er een spetterend feest van te maken? Het klinkt misschien raar, maar heb je er wel eens over gedacht om een kinderfeest te boeken? Lees meer

Onze topaanbevelingen

Kinderfeest organiseren? Bekijk hieronder de opties die wij hebben voor het organiseren van een kinderfeest.

 

 

Er wordt wel eens gezegd dat alleen het organiseren van een bruiloft stressvoller is dan het organiseren van een kinderfeestje. Als je zelf al eens een kinderfeest georganiseerd hebt, zeker als ouder, dan weet je waarschijnlijk maar al te goed wat hiermee bedoeld wordt. Als organisator wil je natuurlijk dat alle kids het naar hun zin hebben op het feest en dat er samen leuk gespeeld wordt, maar je moet er tegelijkertijd ook voor zorgen dat alles veilig verloopt, dat er genoeg eten en drinken is voor iedereen, en dat er wat entertainment verzorgd wordt. Kortom, er komt heel wat op je af wanneer je zo'n evenement organiseert en dat is waarom wij het boeken van een kinderfeest voorstellen.

  

Door een kinderfeest te boeken, kan je één of meerdere taken geven, zodat je zelf meer tijd overhoudt voor dingen die je zelf belangrijk vindt. Als je wil, kan je zelfs de organisatie van het hele kinderfeest uit handen geven, voor ons maakt het niet uit. Voor ons is het vooral belangrijk dat jij het kinderfeest kan organiseren dat jij voor ogen hebt en waar de kids van kunnen genieten. Of je nou een bescheiden feestje voor een paar kinderen of een groots kinderfeest met catering en live entertainment in gedachten hebt, voor ons doet het er niet toe.

  

Je zal ondertussen misschien denken dat het allemaal wel goed klinkt, maar dat het nog steeds niet helemaal duidelijk is wat we nou bedoelen met het boeken van een kinderfeest. Om dat beter uit te leggen, zullen we wat voorbeelden verzinnen. Stel, bijvoorbeeld, dat je een kinderfeest voor je dochter en haar klasgenoten aan het plannen bent, en je zou graag een actrice inhuren die verkleed als prinses even langskomt op het feestje? Geen probleem, bij Evenses hebben we uitgebreide ervaring met het boeken van allerlei soorten acts, typetjes, en entertainment. Of ben je voor de verjaardag van je zoontje nog op zoek naar lekkere snacks? Wij kunnen je, bijvoorbeeld, helpen met het boeken van een heuse poffertjeskraam, simpel zat. Op zulke manieren, en nog véél meer, kan je een kinderfeest boeken met onze hulp.

 

Het boeken van een kinderfeest voor uiteenlopende gelegenheden is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod qua opties voor kinderfeesten in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties voor kinderfeesten die wij al voor talloze feestjes en gelegenheden hebben geboekt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het kinderfeest in kwestie kan organiseren zoals je dat zelf voor ogen hebt.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon met vragen omtrent het boeken van een kinderfeestje. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Verder zullen we, ter inspiratie en vermaak, een lijstje met tips maken om van ieder kinderfeest een succes te maken.

 

  

 

Enkele tips om van ieder kinderfeest een hit te maken

Één van de karakteristieken van een typisch kinderfeest is dat je nogal creatief om kan gaan met invullen ervan. Kinderen zijn normaal gezien nog een stuk speelser dan volwassenen en hun fantasie draait meestal op volle toeren, waardoor je heel veel kanten op kunt met zulke feestjes. Op die manier wordt het een stuk makkelijker om een uniek geheel van het feest te maken. Om je in de basis al wat verder te helpen, zetten we hieronder enkele tips op een rijtje waarmee je van ieder kinderfeestje een knaller kan maken.

 

 

Locatie, locatie, locatie

Net als bij vastgoed is ook bij party planning de locatie van enorm belang, zeker in het geval van kinderfeestjes. Tijdens het organiseren van een kinderfeest wordt namelijk regelmatig vergeten om rekening te houden met de ouders. Als het een feestje is waarbij de kinderen worden gedropt en later weer opgehaald, dan moeten de ouders nog steeds twee keer op en neer. In zo'n geval is het dus wel van belang dat de locatie van het kinderfeest makkelijk te bereiken is. Als het een feestje is waarop de ouders ook aanwezig kunnen zijn, dan is het wel handig als de locatie daar ook voor uitgerust is, bijvoorbeeld, met een bar en een zitgedeelte. Als dat niet het geval is, dan heb je kans dat je tijdens het feestje zelf niet alleen met een groep actieve kinderen te maken krijgt, maar ook met een stel verveelde volwassenen.

 

Let op de tijd

Voor de meeste afspraken en evenementen is het wel slim om de tijd in de gaten te houden, en voor kinderfeesten is dat niet anders. Sterker nog, het duidelijk communiceren van een begintijd en een einde van het kinderfeest dat je gaat organiseren zorgt voor een beetje duidelijkheid, zowel bij de ouders van de aanwezige kinderen als bij jezelf. Op deze manier kan je vermijden dat de kinderen zich voelen alsof ze onverwacht weg worden gehaald van een feestje, aangezien ze al weten hoe laat hun ouders hun ongeveer terug mee naar huis nemen. Daarnaast maak je het zo ook makkelijker voor de andere ouders om het feestje in hun planning op te nemen.

  

Kinderen moeten in de gaten gehouden worden

Een groot verschil tussen een kinderfeest en een evenement voor volwassenen is het benodigde toezicht. Als je een kinderfeestje gaat organiseren, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat er genoeg ouderlijk toezicht geregeld is. Over het algemeen geld dat hoe jonger de kinderen zijn, hoe meer toezicht er nodig is, al ligt deze ratio vooral aan wat voor kinderen er langs zullen komen. De reden dat wij dit echter in deze lijst zetten, is omdat hier rekening mee moet worden gehouden bij het beslissen over hoeveel uitnodigingen er worden verstuurd. Je wil tenslotte niet zomaar vijftig uitnodigingen versturen, terwijl je maar over twee volwassenen beschikt om toezicht te houden.

 

Kinderfeesten zijn voor kinderen

Misschien herinner je zelf nog wel hoe anders de wereld er voor jou uit zag toen je nog een kind. De kinderen die naar het feestje komen dat je gaat organiseren zitten waarschijnlijk in eenv ergelijkbare situatie. Daarom wordt het sterk aangeraden om bij het plannen en boeken van een kinderfeest ook veel te overleggen met het kind voor wie het feest gehouden wordt. Hij of zij zal het waarschijnlijk heel leuk vinden om dingen voor het feestje uit te mogen kiezen, zoals bijvoorbeeld de uitnodigingen, de snacks, en het entertainment. Tegelijkertijd wordt de planning en organisatie van het feest op deze manier ook een stukje overzichtelijker voor jou.

 

Wees niet bang om creatief te zijn

Dit punt staat in verband met het vorige punt. Als je met het kind of de kinderen in kwestie hebt kunnen doornemen wat leuk zou zijn voor het feestje, hoef je daarna niet bang te zijn om je creativiteit de vrije loop te laten. Is je zoontje, bijvoorbeeld, helemaal gek van cowboys en indianen? Dan kunnen wij een professionele entertainer boeken die als cowboy een bezoekje brengt aan het feest. Of lijkt het jullie wel gaaf om voor het discofeestje van jullie nichtje een live DJ te boeken? Ook met zoiets kunenn we je bij Evenses heel goed helpen. Als jij weet welke richting je op wil met het kinderfeest in kwestie, dan helpen wij jou graag met het invullen van de details.

 

 

 

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Net zoals alle kinderen verschillend zijn, is ook geen enkel kinderfeest precies hetzelfde. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod opties voor kinderfeesten die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten gelegenheden, van verjaardagen en feestjes tot festivals voor kinderen en speciale themafeesten.

 

 

 

 

 

Kinderfeest organisen?  U zit al tijden na te denken over hoe u het perfecte kinderfeestje kan organiseren, binnenkort is immers al de verjaardag van uw zoon of dochter. Wilt u liever een kinderfeestje thuis organiseren of wilt u toch liever op pad gaan naar het kindertheater voor een kindervoorstelling?  Of toch maar weer het kinderfeestje thuis doorbrengen en de kinderen lekkerlaten maken of de mooiste knutselwerken in elkaar te laten knutselen?

Heeft u al ideeën voor een orgineel kinderfeestje of zit u toch met de handen in het haar? Evenses denkt graag met u mee. Wij gaan met plezier met uw wensen aan de slag. Wordt het een kinderfeestje of een speurtocht. Of uw kind nu een kinderfeestje wilt organiseren voor zijn 5 jarige, 9 jarige of 11 jarige vriendjes en vriendinnetjes wilt organiseren. Wij van Evenses hebben meerdere mogelijkheden van entertainment wat past bij verschillende wensen en smaken.

Als u op zoek bent naar passende vermaak voor het verjaardagsfeestje, kan Evenses u hierin verder helpen. Wij hebben verschillende acts die de kinderen kunnen vermaken. Van goochelaar tot sneltekenaar of van ballonnen artiest tot typetje. Het verzorgen van leuke kinderfeestjes is voor ons het belangrijkst. Hoe wij dit invullen, is compleet aan u. De mogelijke ideeën die u heeft, behandelen wij met zorg om deze zo goed mogelijk te realiseren. Op deze manier kunt u genoeg uitnodigingen voor het kinderfeestje versturen zonder dat er extra werk bij komt kijken.

 

Kinderfeest organiseren? Boek een show, artiesten of act voor uw verjaardagsfeestje.

 

Denkt u dat uw kind een Evenses kinderfeest het einde zou vinden? U kunt altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvend offerte aanvragen. Mocht u nog vragen hebben over het entertainment wat bij een kinderfeest past? Bel of maildan gerust. Wij beantwoorden graag uw vragen over het entertainment voor een kinderfeest.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig