Karikaturist ‘Willy’ voelt de sfeer aan en gaat zodoende te werk, staand tekenend tussen het publiek of zittend achter een schildersezel.

Willy is al heel wat jaren actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc. Zijn tekenstijl is (doel)treffend, maar nooit beledigend en tekent zo'n 12 personen per uur.  Dit doet hij op zware kwaliteit A3 Formaat papier, met penseelstift en markers in zwart/wit/grijsaccenten. Ook  kan dit op A5 formaat of bierviltjes, zwart/wit hiermee tekent hij een flink aantal meer personen per uur. U kunt kiezen dat hij tekent vanaf een vaste plek of dat hij gaat rondlopen op de locatie. Digitaal tekenen is zelfs ook mogelijk.

'Willy' maakt zowel groepskarikaturen als individuele karikaturen. Ook is het mogelijk een foto aan te leveren, Willy maakt ook hier weer een mooie karikatuur van. Een tekening gemaakt door onze sneltekenaar is een leuke, bijzondere en humoristische herinnering aan uw feest. Wilt u deze karikaturist / cartoonist boeken voor uw feest, huwelijksviering, bruiloft, evenement of andere gelegenheid? Deze en nog meer acts zijn te vinden op onze website.

Naast het live tekenen verzorgt hij ook diverse creatieve workshops, cartoon, en schilderen.

Hoe dan ook, entertainment klaar terwijl u lacht!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.