Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Sneltekenaar Bas
100% match

Sneltekenaar Bas

Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!
Sneltekenaar Bas tekent de leukste karikaturen op uw feest en evenement. Onze sneltekenaar teke...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Cartoonist Will
100% match

Cartoonist Will

De cartoonist maakt de leukste cartoons tijdens uw vergadering, brainstormsessie of presentatie
Een cartoonist weet een duidelijk en doeltreffend beeld te illustreren en maakt de leukste cart...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Digitale Sneltekenaar Wim
100% match

Digitale Sneltekenaar Wim

Met een tekentablet en mobiele printer binnen een paar minuten treffende karikaturen.
De digitale sneltekenaar is ideaal voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of congres! Met gebruik van een Waco...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Karikaturist Willy
100% match

Karikaturist Willy

Karikaturist Willy zorgt met leuke karikaturen voor een tastbare herinnering voor jong en oud!
Karikaturist ‘Willy’ voelt de sfeer aan en gaat zodoende te werk, staand tekenend tussen het pub...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Sneltekenaar en karikaturist boeken

Sneltekenaar aan het zoeken voor uw gelegenheid? Bent u bijvoorbeeld de verjaardag van een van uw kinderen aan het plannen en wilt u graag iets origineels organiseren om het feest memorabel te maken? Is uw partner een enorme fan van karikaturen en stripfiguren en bent u op zoek naar een manier om dat te combineren met een feest? Of maakt u onderdeel uit van de organisatie van het jaarlijkse feest op kantoor en willen jullie de rest van de collega's verrassen met iets grappigs? U hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar het boeken van een sneltekenaar oftewel karikaturist zou wel eens dat topidee voor jullie feest zijn.

Maar wat is een sneltekenaar eigenlijk? Een sneltekenaar, soms ook wel een karikaturist genoemd, is een artiest die razendsnel tekeningen maakt en dan met name portretten. Op een feest zou een sneltekenaar van uw gasten karikaturen tekenen, zoals te zien is op markten of andere evenementen. Over het algemeen worden zulke tekeningen ook wel karikaturen genoemd en hebben ze een grappige ondertoon. Niet alleen is het leuk entertainment tijdens het feest, maar is een te tekenen karikatuur ook een origineel aandenken aan het feest, aangezien de gasten hun karikaturen mee naar huis kunnen nemen.

Sneltekenaar karikaturist.jpg

Wat een sneltekenaar met zich meebrengt

Daar komt nog bij dat het boeken van een sneltekenaar van toegevoegde waarde kan zijn voor een hele uiteenlopende variatie aan gelegenheden. Van verjaardagen en bruiloften tot festivals en bedrijfsevenementen, door een sneltekenaar te boeken kan er een vleugje humor toegevoegd worden aan het feest of evenement dat u gaat organiseren. De aanwezigheid van een sneltekenaar of karikaturist geeft het feest daarnaast ook wat extra dynamiek, aangezien de gasten actief worden vermaakt door de artiest, zeker wanneer zijn of haar karikaturen in de smaak vallen.

Zoals eerder gezegd, is een sneltekenaar iemand die in korte tijd veel karikaturen tekenen kan van uw gasten op het feest of evenement. Dit kan echt heel snel gaan: professionele sneltekenaars kunnen in enkele uren tientallen portretten maken. Afhankelijk van uw voorkeuren en die van de artiest kunnen deze getekend worden op papier, op servetten, op bierviltjes, alles wat er maar binnen handbereik is van de sneltekenaar. Mocht u nog niet overwogen hebben om een sneltekenaar te boeken voor uw gelegenheid, dan zetten we hieronder enkele pluspunten van een sneltekenaar op een rijtje:

Een sneltekenaar vertegenwoordigt universeel entertainment

In tegenstelling tot veel andere vormen van entertainment die geboekt kunnen worden voor het feest of evenement dat u gaat organiseren, is de kunst van een sneltekenaar en een karikatuur tekenen heel universeel. Dat wil zeggen, karikaturen zijn duidelijke visuele kunst, waardoor factoren als, bijvoorbeeld, de verschillende talen of culturen van de gasten vrijwel geen rol spelen. Tijdens internationale evenementen, zoals grote kantoorfeesten of bruiloften bijvoorbeeld, kan dit erg goed van pas komen.

Een sneltekenaar is anders dan anders

Om ervoor te zorgen dat een sneltekenaar zijn of haar werk kan doen, is het soms nodig dat de gasten enkele minuten de tijd nemen om te poseren. Dat kan een welkom rustmoment vormen voor hen, zeker als de rest van het feest heel energiek is. Tussen het eten, dansen, en  drinken door kan het best fijn zijn om even een paar minuten te zitten terwijl de sneltekenaar een leuke karikatuur tekent.

karikatuur tekenen.jpg

Sneltekenaars kunnen een blikvanger zijn

In vergelijking met verschillende andere acts die geboekt kunnen worden voor uw feest of evenement kan een sneltekenaar een hele originele aanvulling zijn op de feestelijkheden. Zo kunnen sneltekenaars een grote hit zijn op een verjaardag of een bruiloft, maar ook, bijvoorbeeld, op beurzen en andere professionele evenementen. Door een karikaturist te boeken, vergroot u de kans op het aantrekken van potentiële nieuwe klanten, aangezien de mensen minstens enkele minuten bij uw stand moeten doorbrengen zodat de sneltekenaar een karikatuur tekenen kan. Dat geeft u de tijd om in een informele setting uw sales pitch te doen.

Een sneltekenaar kan altijd een blijvende karikatuur tekenen als herinnering

Eén van de leukste dingen aan het boeken van een sneltekenaar is dat u de aanwezige mensen voorziet van een leuke en blijvende herinnering aan het feest. Ieder portret is een persoonlijk kunstwerkje dat de mensen mee naar huis kunnen nemen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat er nog lang zal worden nagepraat over uw feest of evenement.


sneltekenaars.jpg

Wat de sneltekenaars die karikatuur tekenen u allemaal brengen

Als entertainmentbureau werken wij samen met een ruim aanbod sneltekenaars die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen. Of u nou een zomers feest in de tuin geeft en dat van een vleugje humor wil voorzien, of een Nieuwjaars diner organiseert voor het kantoor waar een aandenken wel volstaat, bij Evenses helpen we u graag om de ideale optie voor uw feest of evenement te vinden en te boeken. Door een sneltekenaar te boeken kunt u het feest helemaal uniek maken, zeker als er op voorhand samen met hem of haar afgesproken wordt wat voor soort portretten er worden getekend en waar de nadruk op wordt gelegd.

Bij het boeken van een sneltekenaar is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van sneltekenaars. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de artiestenboekingen en we hebben door de jaren heen honderden verschillende acts geboekt. Als u zelf eerst eens op verkenning wil gaan, dan kunt u met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een eerste stap zetten. Daarnaast kunt u ook zeven dagen per week terecht bij onze entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een sneltekenaar of karikaturist. U kunt hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan er worden vanuit gegaan dat we samen met u de sneltekenaar boeken die de te tekenen karikatuur goed weet te realiseren.

Sneltekenaar boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Bij evenementenbureau Evenses hebben we gedegen keuze aan sneltekenaars en karikaturisten om in te huren. Alle tekenaars zijn persoonlijk door ons uitgekozen op basis van professionaliteit, kwaliteit en tekenstijl bij het karikatuur tekenen. De tekenaars/karikaturisten bezitten allemaal dus de competenties om uw evenement een humoristisch aandenken te geven door een karikatuur te laten maken. Er zijn voor het kiezen van een karikatuurtekenaar meerdere opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan karikatuur tekenen van foto's of een groepskarikatuur.

Karikatuurtekenaar.jpg

Het boeken van een sneltekenaar hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel verstandig om tijdens het boekingsproces met enkele factoren rekening te houden. We zetten hieronder al enkele dingen op een rijtje die u in de gaten dient te houden als u overweegt om een sneltekenaar te boeken voor uw feest of evenement.

FAQ Sneltekenaar en karikaturist

Bevalt het eerdere werk van de sneltekenaar in kwestie?

Aangezien het tekenen van karikaturen een zeer persoonlijke vorm van kunst is, kan de stijl van tekenen enorm verschillen per sneltekenaar. Het is om die reden belangrijk om al eens een kijkje te nemen naar het werk van de sneltekenaars in kwestie alvorens over te gaan tot het boeken. Dit kunt u doen door het aanbod op onze website te verkennen, en door beeldmateriaal van de sneltekenaars online op te zoeken, bijvoorbeeld. In de meeste gevallen zal een professionele sneltekenaar voorbeelden van zijn of haar werk online hebben staan.

Hoe gaat de sneltekenaar in kwestie te werk?

Breed gesproken zijn er twee manieren waarop een sneltekenaar te werk kan gaan op uw evenement: al zittend op een min of meer vaste plek op het feest, of al lopend tussen de gasten door. Aangezien iedere vorm bepaalde voorwaarden heeft voor het maken van leuke portretten, zoals bijvoorbeeld de belichting en het materiaal waarop getekend wordt, is het verstandig om dit duidelijk af te spreken met de sneltekenaar in kwestie.

Hoe lang is een karikaturist gemiddeld bezig op een evenement?

In essentie is een sneltekenaar een artiest die een optreden geeft, net als, bijvoorbeeld, een DJ of een muzikant. Het is dus belangrijk dat u duidelijk met de sneltekenaar afspreekt wanneer tijdens het feest hij of zij karikaturen van de gasten tekent, en hoe lang hij of zij daar mee bezig gaat zijn. Door dit goed af te spreken, maakt u de planning van het feest alweer iets overzichtelijker voor de sneltekenaar.

Wat heeft de sneltekenaar nodig om zijn of haar werk te doen?

Simpel gezegd heeft een sneltekenaar niet veel meer nodig dan papier en tekengerief, maar overleg dit zeker met hem of haar alvorens de boeking te formaliseren. Daarnaast zult misschien een plekje en een stoel en tafel voor de karikaturist moeten regelen. Om het feest of evenement nog verder te personaliseren, vindt u het misschien ook leuk om de sneltekenaar te laten tekenen op gepersonaliseerd papier, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf of de naam van het feestvarken erop. Welke wensen er ook zijn, overleg het zeker met de sneltekenaar die leuk lijkt.

Heeft u interesse in een sneltekenaar huren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen alles in onze macht doen om al uw wensen waar te maken. Bij boekingskantoor Evenses bent u op de juiste plek voor het boeken van een sneltekenaar!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar