Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Christmas Quartet
100% match

Christmas Quartet

Kerstband boeken? Deze drie charmante zangeressen zingen onder gitaarbegeleiding sfeervol kerst entertainment. Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
The Hummings
100% match

The Hummings

Dit kwartet speelt romantische en feel good klassiekers tot de bekende hits van nu
Wat kunt u verwachten? The Hummings bestaat uit vier getalenteerde muzikanten, drie zangeressen en een git...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
The Jazzy Sisters
100% match

The Jazzy Sisters

Dit vrouwelijke trio brengt jazz, theater en retro samen.
Boek nu The Jazzy Sisters voor uw huwelijk, evenement of feest Dit trio bestaat uit drie zangeressen die met close harmony een uniek...
Lees meer

4,4 (3 Beoordelingen)
€ 975 - € 1855
The Swing Light District
100% match

The Swing Light District

De stemmen van The Swing Light District sluiten perfect op elkaar aan
The Swing Light District verswingt het in Sisters-style! Swing vintage music, strakke driestemmige harmonieën, groovy bas...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 1695 - € 2880
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zanggroep

Zanggroep of een zangkoor huren voor op uw kerstfeest, beurs, congres, verjaardag of bedrijfsevenement? Wij van Evenses bieden u de beste meerstemmige zang van onze zanggroepen aan. Zo hebben wij Nederlandse zanggroep, kleine jazzgroepen maar ook bekende bands en zanggroepen. Zang formates zijn erg geschikt om een warrme sfeer neer te zetten op uw event.  Bij een bekende zanggroep kunt u denken aan K-otic of O'G3NE, zij verbazen iedereen met hun 3 stemmige zang. Ook de bekende nederlandse mannen Nick & Simon zijn bij ons te boeken! De formatie van onze zanggroepen zijn groot net zoals het genre, van pop tot rock en van klassiek tot soul.

Zanggroep boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of bruiloft

Onze zanggroepen voeren acapella's uit van tracks van bekende artiesten en daarnaast kunnen zij ook wereldmuziek of kerstnummers zingen. Het unieke aan een zanggroep is dat een zanggroep een zangkoor is dat bestaat uit meerdere zangers of zangeressen, die a capella zingt tijdens uw verjaardagsfeest, kerstfeest, bedrijfsfeest of evenement. Mocht u na het optreden van de zanggroep nog door willen feesten dan zijn onze DJ's een leuke invulling. Wij helpen u graag met een passend advies, daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar