Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Aqua Drums Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar...
Lees meer

prijs op aanvraag
Percussionist Danique boeken
100% match

Percussionist Danique boeken

Boek Danique samen met uw favoriete DJ. Gegarandeerd feest!
Wie is Danique? Geboren in 1998, begon percussionst Danique op 7 jarige leeftijd met het spelen van percussie. Haar inspiratie ha...
Lees meer

€ 700 - € 1540
drummende-dj-elektronische-drummer-drum2beat1.png
1/8
Drum2Beat
Drum2Beat
100% match

Drum2Beat

Drum2Beat, een drummer op elektronische drumstel die de DJ vervangt voor een spetterende show!
Drum2Beat boeken Drum2Beat is een uniek drummende DJ concept dat uw feest, schoolfeest bruilof...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Percussionist

Percussie en slagwerk

percussionist percussionist percussionist boeken percussionist boeken.jpg

Heeft u ooit een lied geluisterd waar u een luid maar ritmisch geluid hoort op de achtergrond? Of misschien heeft u wel eens een groep mensen met verschillende soorten trommels gezien waarop ze ritmische geluiden laten horen? Bent u ooit naar een rockband geweest en was u helemaal weggeblazen van de drummer? Wilt u een gelegenheid organiseren en zoekt u een act die aan al uw ritmische eisen voldoet? Zoek dan niet verder want bij Evenses hebben wij de perfecte acts voor u: De percussionist

Percussie

percussionist percussionist percussionsit boeken percussionist boeken.jfif

Percussie, of ook wel slaginstrumenten genoemd, is een verzamelnaam voor alle instrumenten die worden bespeeld door middel van een slagtechniek. Het woord percussie betekent kloppen of slaan in het Latijns en Frans. Voorbeelden van bepaalde slaginstrumenten zijn; drumstellen, trommels en de gong. U kunt deze instrumenten vaak tegenkomen bij rock- en popbands, orkesten en in jazzbands.

Vaak herkennen we slaginstrumenten door het harde geluid zonder een specifieke toonhoogte maar voorts bestaan er ook slagwerkinstrumenten die wel bepaalde toonhoogtes hebben waardoor er meerdere variaties van klank en ritme kunnen worden bespeeld.

Percussie hangt samen met ritme en vormt al decennia lang het kloppende hart van alle muziek wereldwijd. U kan percussie zien als een soort muzikale link tussen al onze verschillende continenten en tussen de vele culturen die op deze wereld zijn. Dit word ook steeds meer zichtbaar door de globalisering en samenhang van culturen. Onder percussie-instrumenten specifiek worden vaak wat kleinere slaginstrumenten verstaan, een groot deel van deze instrumenten komen uit andere culturen zoals een conga of een bongo.

Een percussionist is dus ook een getalenteerde percussie speler die ervoor zorgt dat de muziek voller en ritmischer word. De percussionist bespeeld het percussie instrument zodanig dat er verschillende soorten klanken en ritmes uit het percussie instrument komen en begeleid meestal een andere muzikant zoals een DJ of orkest. Het kan ook voorkomen dat percussionisten alleen spelen of samen met andere percussionisten samen voor meer effect.

Percussionist boeken

percussionist boeken percussie percussionist boeken percussionist boeken.jpg
Geeft u een feest, bedrijfsfeest of een evenement en wilt u hiervoor speciale en bijzondere acts boeken? Houd u van ritmische klanken, verschillende culturen en bent u opzoek naar een act die niet bij een bepaald genre past? Dan kunt u bij Evenses een percussionist boeken!

DJ en Percussie: Als u een DJ boeken te algemeen vind of u wilt iets toevoegen aan de DJ act kunt u bij Evenses een DJ en Percussionist boeken. Met swingende percussie instrumenten en met een DJ die alle muziek speelt die u op uw feest wil, is deze act perfect voor uw gelegenheid. De DJ en Percussionist zijn op elkaar afgespeeld en zorgen voor een fantastische ritmische muziek samen.

Percussie band: Een percussie band maakt van elk evenement een echt zomers spektakel. Met verschillende ritmes en de verschillende soorten klanken gemixt met de invloeden van allerlei culturen, is deze act de goede keuze als u wilt genieten van een zomerse avond of een cultureel feest.

Percussie trio/kwartet: Naast een DJ met Percussie of een hele percussie band, bied Evenses ook deze act waar een DJ act nog meer speciaal word door de toevoeging van niet alleen percussie maar zelfs een saxofonist en optioneel een zangeres. Deze act is een goede keuze als u naast percussie ook zang wilt hebben voor uw evenement. Bij Evenses kunt u deze percussionist boeken.

Kortom, u kunt voor alle evenementen en gelegenheden een percussionist boeken. Of u nou een avond wilt met een DJ, een zomers feest geeft of zoekt naar een percussionist boeken. Evenses werkt met alleen professionele percussionisten en onze percussionisten geven u gegarendeerd een spektakel van een feest.

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan voor percussionist boeken op onze website en laat onze event-specialisten u helpen met de percussie boekingen.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar