< Terug naar overzicht

Drum2Beat

Drum2Beat, een drummer op elektronische drumstel die de DJ vervangt voor een spetterende show!
vanaf: 
395,-
5

Referenties

"Leuk een keertje iets anders, dan een DJ of een band en uiteindelijk ook een dikke optreden kunnen verzorgen, het was top!"
Yannick de Leer
4
"Voor ons schoolfeest mochten creatief zijn in de invulling van de muziek van deze avond. Toen kwamen we bij Drum2Beat uit. De avond verliep echt goed, iedereen ging los en iedereen had het naar z'n zin!"
Toby Simmons
5
"Top perfomance, top muziek, top avond, 1 woord hiervoor GEWELDIG."
Clara de Winter
5

Drum2Beat

Drum2Beat is een uniek drummende DJ concept dat uw feest, schoolfeest bruiloft, festival, trouwfeest of en evenement feestelijk maakt. Het is geen band, geen reguliere DJ, maar een drummer op een elektronische drumstel, die de DJ met een spectaculaire show in principe vervangt. Tijdens dit bijzondere optreden speelt de drummende DJ een mix van de beste elektronische muziekgenres als house, techno, dubstep en drum 'n bass die begeleid wordt met live percussie en een lichtshow. Zo is Drum2Beat ideaal te boeken voor een optreden na of tussen het optreden van een reguliere DJ, om een extra feestelijk tintje aan uw evenement of gelegenheid te geven. 

 

De drummende DJ heeft zijn ervaring opgedaan op verschillende podia en evenementen als Vooruit in Gent en Route du Soleil in Frankrijk. Dankzij zijn ervaring weet hij een uitzinnige optreden te geven voor verschillende gelegenheden als bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten en festivals. De set van de artiest wordt aangepast op het type evenement, in de genres als DubStep, Drum 'n Bass, Dance, House en Hiphop. 

 

Wilt u deze te gekke drummende DJ boeken? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan om de artiest te huren op uw festival, bedrijfsfeest, bruiloft of schoolfeest!

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer

Repertoire

Genres

Songs

  • House
  • DubStep
  • Trap
  • Hiphop
  • Drum 'n bass