Drum2Beat is een uniek drummende DJ concept dat uw feest, schoolfeest bruiloft, festival, trouwfeest of en evenement feestelijk maakt. Het is geen band, geen reguliere DJ, maar een drummer op een elektronische drumstel, die de DJ met een spectaculaire show in principe vervangt. Tijdens dit bijzondere optreden speelt de drummende DJ een mix van de beste elektronische muziekgenres als house, techno, dubstep en drum 'n bass die begeleid wordt met live percussie en een lichtshow. Zo is Drum2Beat ideaal te boeken voor een optreden na of tussen het optreden van een reguliere DJ, om een extra feestelijk tintje aan uw evenement of gelegenheid te geven.

De drummende DJ heeft zijn ervaring opgedaan op verschillende podia en evenementen als Vooruit in Gent en Route du Soleil in Frankrijk. Dankzij zijn ervaring weet hij een uitzinnige optreden te geven voor verschillende gelegenheden als bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten en festivals. De set van de artiest wordt aangepast op het type evenement, in de genres als DubStep, Drum 'n Bass, Dance, House en Hiphop.

Wilt u deze te gekke drummende DJ boeken? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan om de artiest te huren op uw festival, bedrijfsfeest, bruiloft of schoolfeest!