< Terug naar overzicht

DJ met violist

De bijzondere combinatie van dj met viool is mooi voor zowel een feest- als lounge setting.
vanaf: 
445,-
5

Referenties

"Leuke toevoeging voor bij de lounge dj op ons netwerkevent. Volgende keer weer!"
Peter Hartog
4
"Een keer wat geks, maar toch een klassieke toevoeging door de violist die mee was!"
Richella den Otter
5
"In één woord, super! Het feest was erg leuk en de DJ heeft leuke en passende muziek gedraaid. Hoogtepunt was het nummer van Avicii waarbij de violist live meespeelde!"
Elke - Alfa Bier
5

DJ met violist

De charmante verschijning van een violiste, het mooie viool geluid en een top DJ. Een mooie combinatie die op tal van gelegenheden inzetbaar is: van een relaxte lounge setting voor bijvoorbeeld uw borrel, diner of receptie tot een feestelijke variant voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest. 

 

De violiste is zowel los te boeken als in combinatie met onze DJ Show. De violist speelt gedurende twee à drie uur in meerdere sessies mee met de DJ. De violiste komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziek stijl. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, ervaren violiste, professionele DJ-, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow!

 

Alleen viool gewenst?
Standaard komt de violiste met een van onze top DJ's. Indien u enkel de viool wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

100% tevredenheidsgarantie
Evenses heeft een team van meerdere violisten en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op allerlei gelegenheden. Denk aan een bruiloft, evenement, club, bedrijfsfeest of festival. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s en violisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele mensen. Omdat we met een team van meerdere entertainers werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur.
De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Is de apparatuur al aanwezig op de locatie? Dan kunnen wij hier uiteraard gebruik van maken.

 

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig huisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met viool kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel en niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze violisten hebben een enorm improvisatie vermogen, hierdoor kunnen zij op vrijwel alle mogelijke muziek stijlen meespelen.

 

Wilt u een DJ met viool boeken voor uw bruiloft, feest, borrel, receptie en bedrijfsfeest? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!
 

Anderen bekeken ook

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
540183 358536670856692 1799169431 n

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & Percussie

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & PercussieDeze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.695,-Lees meer
John Mr

John & Mr. Smith

DJ & Saxofoon

John & Mr. Smith

DJ & SaxofoonDit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.645,-Lees meer
dj trompet boeken evenement

DJ & Trompet

DJ & Trompet

DJ & Trompet

DJ & TrompetHet unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ495,-Lees meer