De Online Pubquiz + Muziek Bingo boeken

11 keer aangevraagd

Deze heren organiseren een gezellige avond voor vrienden, familie of collega's

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
De Online Pubquiz + Muziek Bingo boeken
pHFSLnOCDwk
dQnCYaExQg
De Online Pubquiz + Muziek Bingo boeken
Bingo online
De Online Pubquiz + Muziek Bingo boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van De Online Pubquiz + Muziek Bingo
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De Online Pubquiz + Muziek Bingo boeken

#blijfzoveelmogelijkthuis is nu overal te zien en te horen. Er wordt aan ons allen gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven, de kroegen zijn gesloten en een feestje organiseren voor vrienden en familie zit er helaas (nog) niet in. Gelukkig hebben wij daar wat op bedacht. Stelt u zich even voor: een drankje, iets lekkers voor erbij en samen met uw vrienden, familieleden of collega's (op afstand) de Online Pubquiz + Muziek Bingo boeken spelen. Dat is toch hartstikke gezellig.

Via Skype, Zoom, Teams, Facebook of een ander nader te bepalen online platform, komt u samen met al uw collega's, vrienden of familieleden. Voor het bingo onderdeel krijgt ieder lid een online bingo kaart toegestuurd. Als iedereen er klaar voor zit en de drankjes klaar staan, dan gaat het echt beginnen. Muzikant Guus zingt en speelt live op een piano, waarbij gegarandeerd meegezongen gaat worden. Hoort u een liedje van een artiest die op jouw bingokaart staat? Dan klikt u op de artiest, waardoor er een geel kruis door de artiest komt te staan. Zo worden er in totaal rond de 45 liedjes gespeeld. Heeft u Bingo? Roep of typ BINGO via de camera, zodat Guus uw bingokaart kan nakijken. De quiz en bingo worden afgewisseld gespeeld.

De online Pubquiz + Muziek Bingo duurt 60 tot 75 minuten.
✔ Spelprijzen kan Guus (tegen een meerprijs) regelen, maar deze mogen ook door u geregeld/verzonnen worden (bijvoorbeeld digitale cadeaubonnen voor de eerste 5 winnaars). Graag horen wij waar uw voorkeur naar uitgaat.
✔ In het Nederlands- en Engelstalig is beide mogelijk. Bij Engelstalig: bingokaart met alleen Engelstalige artiesten.
✔Groepen kan tot 2000 man

Heeft u zin in een gezellige middag of avond met De Online Pubquiz + Muziek Bingo? Wilt u weer lekker met vrienden en familie zingen en proosten? De Online Pubquiz + Muziek Bingo is via Evenses te boeken. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om met u mee te denken over de invulling van De Online Pubquiz+ Muziek Bingo.

5 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Conscia
5 uit 5 sterren
Het was fijn om bijna alle collega's weer te zien tijdens de virtuele muzikale bingo. Top verzorgd!
Danielle
5 uit 5 sterren
Ha Guus, Nog bedankt voor de muzikale bingo donderdagavond. Wat kun jij pianospelen zeg! Ben er wel een beetje jaloers op. Ik zit zo’n zeven jaar op les, maar moet alle stukken echt goed instuderen. Hopelijk kun je binnenkort ook weer in levende lijve naar feestjes toe om te spelen. Dat is toch het leukste. Maar we hebben zeker een leuke avond gehad met elkaar.
Susan
5 uit 5 sterren
Afgelopen vrijdag had u onze muziekbingo van studievereniging Emile gepresenteerd. Wij vonden dat heel leuk en hebben ook veel positieve feedback gekregen!
Evelien
5 uit 5 sterren
Dank je wel voor je leuke begeleiding. Het was echt erg leuk! Goede reacties terug en wat ben je muzikaal! Toch bijzonder hoe online ook een leuke sfeer te creëren is. Nogmaals heel erg bedankt!

Vergelijkbare acts

Yuri

Yuri

9 Beoordelingen

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.

€ 545 - € 1200
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.