Muzikant

Muzikant boeken voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Evenses bent u hiervoor op het goede adres. Boekingsbureau Evenses biedt namelijk een groot assortiment aan van muzikanten. Denk aan goedkope dj’s, cover/rock/tribute bands, zangeres en zangeressen. Het boeken van een muzikant is iets waarbij wij u graag bij helpen. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Hieronder vindt u ons aanbod van muzikanten. Vind u het lastig om te kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 telefonisch of per mail bereikbaar.

                   

Houdt u van feestmuziek en wilt u van uw gelegenheid een knalfeest maken? Bekijk dan eens onze allround-dj’s of band Party Collective. Wilt u liever een rustig verloop van uw gelegenheid, dan kunt u denken aan duo’s of zangers-pianisten. Door ons brede aanbod aan muzikanten kunnen wij u ook andere opties aanbieden. Hierbij kunt u denken aan drive in shows, verhuur van licht, geluidssets, apparatuur en een photobooth.  

 

Muzikant boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum

Wij nemen onze professionaliteit en kwaliteit erg serieus, daarom hebben wij gezorgd dat de performers en vocalisten in ons aanbod voldoen aan bepaalde kwaliteiten. Denk aan creativiteit, uitstraling, en ervaring. Wij bieden bovendien een all-in price. Hierbij hoeft u zich dus geen zorgen te maken over extra kosten. Alle apparatuur, verlichting, materiaal en instrumenten van de artiesten zijn geregeld.

 

Indien u vragen heeft of iets wil melden over uw boeking, aarzel dan niet om contact met Evenses op te nemen. Wij helpen u graag met extra informatie over het boeken voor de perfecte muzikant. Lees hieronder de blog van onze event specialist waarin hij uitlegt waarom het een goed idee is om een muzikant te boeken voor uw gelegenheid.  

 

7 redenen om een muzikant te boeken 

 

Muziek maakt het leven mooier. Of het nou gaat om de soundtrack van een film, de begeleidende muziek tijdens Carnaval, of het romantische live orkest dat je hebt geboekt voor jullie trouwdag, met muziek kan ieder moment en iedere gelegenheid net dat beetje extra krijgen. Het is daarom ook helemaal geen gek idee om een muzikant te boeken wanneer je zelf een feestje of evenement gaat organiseren. De keuze aan muziekstijlen en acts is enorm, maar met wat hulp en geduld kan je de muzikant vinden die jouw feestje die finishing touch geeft waar je naar op zoek bent.

 

Van bruiloften en verjaardagen tot bedrijfsfeesten en festivals, voor iedere gelegenheid is wel een passende muziekstijl te vinden en een leuke muzikant te boeken. Wat dacht je, bijvoorbeeld, van een professionele muzikant tijdens jouw Venetiaanse themafeest met vrienden live oude Italiaanse zingt terwijl jullie genieten van een heerlijk viergangen diner? Of van een leuke Nederlandse muzikant die tijdens het jaarfeest op kantoor wat lekkere meezingers brengt? Door een muzikant te boeken, investeer je in het entertainment voor je gasten en kan je het evenement een persoonlijk tintje geven.

 

Wat voor muziek je ook naar op zoek bent en welke muzikant je ook wil boeken, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor jouw feest. Om te beginnen, kan je al eens kijkje nemen op deze website. Je kan via de zoekmachine door de profielen van de muzikanten in ons portfolio scrollen, onder andere door te filteren op type feest, soort evenement, en budget. Daarnaast vind je hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met, of een optreden hebben gezien van, de muzikant in kwestie. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een muzikant. Verder kan je ons zeven dagen per week bereiken, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

 

Waarom is het een goed idee om een muzikant te boeken en voor live muziek te gaan?

Het is één ding om te luisteren naar je favoriete liedjes via Spotify en Youtube, maar het is iets heel anders om een professionele muzikant live te aanschouwen terwijl hij of zij een optreden geeft. Of dat nou op een verjaardagsfeestje, een bruiloft, of een festival is, de sfeer van een live optreden is toch altijd heel anders dan het luisteren naar een opname. Om die reden kan het boeken van een muzikant dan ook een heel origineel element van grote toegevoegde waarde voor jouw feest zijn.

 

Live muziek kan op verschillende manieren leuk zijn voor de mensen die je hebt uitgenodigd. Zo geeft het ze de kans om een professioneel artiest van dichtbij aan het werk te zien en is de kans ook groot dat er op een gegeven moment zal worden gedanst. Het is, bijvoorbeeld, niet moeilijk in te beelden hoe het boeken van een jazzmuzikant voor een jaren twintig-feestje sneller kan leiden tot een dansende menigte dan het afspelen van een CD of digitale playlist. Voor het geval je echter nog twijfelt of het wel de moeite waard is om een muzikant te boeken, zullen we nog wat dieper ingaan op  enkele andere manieren waarop live muziek de perfecte aanvulling voor jouw feest of evenement kan vormen.

 

Dansen, dansen, en nog eens dansen

Natuurlijk, dit is nogal afhankelijk van het soort muziek dat je live wil laten spelen en de te boeken muzikant, maar vaak zorgt live muziek voor leven in de brouwerij. Wanneer een muzikant live muziek staat te spelen en een beetje goede interactie met het publiek heeft, is de kans groot dat de voetjes van de vloer gaan. Niet alleen is dat een teken dat de mensen het naar hun zin hebben op het feest, maar het zorgt het ook voor dat je gasten op een leuke en meer ongedwongen manier met elkaar in contact komen, en dat is toch wat je als gastheer of gastvrouw wil zien.

 

Een feestje om te relaxen

Het relaxerende effect van muziek op ons lichaam is de afgelopen decennia al vrij grondig onderzocht en bewezen. Zeker muziek met een lager tempo, zoals jazz of rustige klassieke muziek, kan een positieve impact hebben op lichamelijke factoren als de hartslag, de bloeddruk, en de ademhaling. Verschillende studies hebben ook onderzoek gepleegd naar het effect van live muziek op de productie van het stresshormoon cortisol. Deze blijkt vaak omlaag te gaan wanneer er naar live muziek wordt geluisterd, dus door een muzikant te boeken doe je ook nog iets positiefs voor de gezondheid van je gasten. OK, dat is misschien moeilijk aan te tonen, maar je doet ze er in ieder geval een plezier mee.

 

Weer eens wat anders

Hoe je het ook wendt of keert, het zal waarschijnlijk zo zijn dat de meeste van je gasten niet iedere dag de kans hebben om een live optreden bij te wonen. Door een muzikant te boeken voor jouw feest of evenement kan je jouw gasten deze ervaring bieden. Hoe leuk is het, bijvoorbeeld, om een muzikant te boeken die kinderliedjes kan zingen voor de verjaardag van je zoon of dochter? Of om een live latin trio te boeken voor een avondje salsa met vrienden? Het boeken van een muzikant kan op zo'n manier jouw feest onvergetelijk maken.

 

Stem de act perfect af op jouw feest

Is je vader een enorme fan van Bruce Springsteen en wil je een muzikant boeken die wat liedjes van The Boss kan coveren? Ben je binnenkort jarig en heb je zin om tijdens je verjaardag wat van je favoriete platen uit je jeugd te horen? Of wil je graag dat je huwelijk begeleidt wordt door een playlist van jullie lievelingsnummers? Een groot voordeel van het boeken van een muzikant is dat je over het algemeen vrij veel inspraak hebt bij het bepalen van de liedjes die hij of zij gaat brengen. Alle artiesten waarmee we bij Evenses samenwerken, bijvoorbeeld, staan open voor aanvragen van klanten. Op die manier kan je jouw feest van de perfecte persoonlijke touch voorzien.

 

Ontdek nieuwe muziek

Normaal gezien heb je al in ieder geval iets van een idee van wat voor muziek je graag wil horen en wat voor soort muzikant je wil boeken voordat je actief begint aan het zoeken naar een artiest. Om die reden geven we je ook de mogelijkheid om op onze website onze database van muzikanten te verkennen op basis van muziekgenre en type feest. Zeker wanneer je een muzikant gaat boeken op basis van muziekstijll, is de kans groot dat deze persoon ook veel liedjes kent die jij en je gasten nog niet gehoord hebben. Door deze live te spelen op jouw feest leren jullie ook nieuwe nummers kennen binnen het genre dat jullie leuk vinden.

 

Gewoon goed voor de sfeer

Het boeken van een muzikant is een uitstekende manier om je feest of evenement van wat entertainment te voorzien, zeker wanneer de muzikant in kwestie goed is in de interactie met het publiek. Live muziek brengt wat leven in de brouwerij en geeft mensen op het feest een extra onderwerp om met elkaar over te praten. Door een live muzikant te boeken, kan je de gelegenheid levendig houden en laten zien aan je gasten dat je je uiterste best hebt gedaan om er een memorabel feestje van te maken.

 

Evenses kan je helpen bij het boeken van een muzikant

Ben je ervan overtuigd dat een live muzikant een goed idee is voor jouw feest, maar ben je niet helemaal zeker van hoe je dat idee invulling moet gaan geven? Bij Evenses hebben we zeer veel ervaring in het begeleiden van mensen bij het organiseren van evenementen en het boeken van muzikanten, en we helpen je graag bij het vinden van de beste optie voor jouw idee. Het boeken van een muzikant hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel één van die dingen waarbij de hulp van een ervaren partij waardevol kan zijn.

 

Via Evenses kan je kiezen uit een heel scala aan verschillende muzikanten, muziekstijlen, en samenstellingen. Zo moet je, bijvoorbeeld, naast het kiezen van de muziekstijl die je wil ook nadenken over de samenstelling van de act. Ben je op zoek naar een solist, of zou een duo of trio beter passen bij het evenement? En heb je, bijvoorbeeld, een voorkeur voor een specifiek instrument, zoals een piano of een harp? Niet alleen vindt je bij Evenses vrijwel iedere mogelijke stijl en samenstelling, onze bookers en entertainment-specialisten helpen je ook met plezier bij het verkennen van ons uitgebreide aanbod.

Daarnaast kan je ook bij Evenses terecht als je jouw gasten helemaal een unieke ervaring wil geven door een bekende muzikant te boeken. Van deelnemers uit The Voice als Samantha Steenwijk en Jim van der Zee tot bekende bands als Twarres en wereldberoemde DJ's als Sidney Samson en Gregor Salto, met de hulp van Evenses zijn ze allemaal binnen handbereik. Wij brengen je in contact met de artiest van jouw keuze en zorgen ervoor dat jij de ideale act voor jouw feest krijgt. Met de meeste muzikanten hebben we al talloze keren samengewerkt, dus je kan rekenen op een vloeiende communicatie en een goede deal. Dat is absoluut een toegevoegde waarde van het werken met Evenses voor het aankleden van je feest of evenement.

 

Mocht je vragen hebben in verband met het boeken van een muzikant, dan kan je ons altijd contacteren via het vrijblijvende offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Onze bookers en event specialists zijn zeven dagen per week bereikbaar.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig