Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Jan Biggel boeken
100% match

Jan Biggel boeken

Boek deze feestelijke zanger voor een gezellige avond!
Jan Biggel biografie Jan Biggel is geboren in het Brabantse Liempde. Zijn eerste hits werden uitgebracht in 2020 met 'Fleske d'rin Fle...
Lees meer

prijs op aanvraag
René Karst
100% match

René Karst

Atje voor de sfeer met René Karst? Hij maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke!
René Karst carrière Al op vroege leeftijd was René Karst bezig met het maken van muziek. Zo begon hij op ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Yves Segers
100% match

Yves Segers

Deze Belgische zanger staat garant voor sfeer, voor leute en plezier op je evenement moet je Yves Segers boeken! Lees meer

prijs op aanvraag
Huub Hangop boeken
100% match

Huub Hangop boeken

Boek deze geboren allround entertainer voor uw gelegenheden. Gegarandeerd feest.
Biografie Huub Hangop Huub Hangop is een allround zanger- entertainer, tapdanser, acteur en presentator. Zi...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Carnavals zangers boeken

In 2022 mogen we weer veel mooie dingen doen! Waaronder het vieren van carnaval! Bars/evenementen en cafés zijn al bezig om de beste carnavals zangers te boeken voor het carnavalsfeest! En natuurlijk is een goede carnavals zanger, die het feest op zijn kop weet te zetten onmisbaar! Met behulp van een leuke carnavals zanger brengt u een onvergetelijk carnaval naar uw publiek!

Bekende carnavals zangers

Bij Evenses hebben wij een veelzijdig aanbod aan verschillende carnavals zangers van Nederlandse bodem. Carnavals zangers van Limburg tot aan Brabant kunt u bij Evenses boeken.
Om uw carnaval bezoekers een feest te laten beleven waar nog lang over na gepraat wordt, is het boeken van een bekende carnavals zanger gegarandeerd succes! Op onze website kunt u veel van deze zangers en duo's vinden. Om u een beetje op weg te helpen met een bekende carnavals zanger boeken hebben wij de opties van zangers als Ronnie Ruysdaal. Met zijn bakkebaarden en glitter outfit, een heuse verschijning, weet hij elk publiek in te zetten voor een polonaise! Maar ook Snollebollekes en Lamme frans kunnen voor een onvergetelijk carnavals feest zorgen! Uiteraard kunt u ook bijvoorbeeld volkszangers boeken als Frans Duijts, Wolter Kroes,Ferry de Lits Jannes en meer!

Carnavals zangers boeken Carnavals zangers boeken Carnavals zangers boeken.jpg

Carnavals zangeressen boeken

Naast de carnavals zangers zijn er uiteraard ook de zangeressen die niet onderdoen aan het verzorgen van een bruisend carnavals feest! solo zangeressen maar ook duo's zijn bij Evenses beschikbaar voor u carnavals feest. Wij hebben bijvoorbeeld zangeres Sieneke, bekend van haar hit Sha-la-lie die menig feest op gang weet te brengen. Maar ook Corry Konings mag niet uit het lijstje ontbreken van zangeressen voor carnaval feesten. Met grote hits op haar naam, die mening publiek uit volle borst kan meezingen, weet ze een geslaagd optreden te verzorgen.

Boekingen carnavals zangers

Wilt u carnavals zangers boeken voor uw evenement? Carnavals zangers kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.
Onze boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de carnaval zangers boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar