< Terug naar overzicht

Frans Duijts boeken

Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Leuk voor een gezellig feest!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Voor Evenses: Snelle reactie op vragen, makkelijk te boeken, goed en duidelijk geregeld. Frans Duijts. Deze man heeft ons een fantastische avond bezorgt! Zelf na het optreden nam hij ruim de tijd om op de foto te gaan met onze gasten. Ook de begeleiding rondom hem heen waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. "
Bauke en Sandra
5

Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken

 

Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator en later ook zijn eigen repertoire waarmee hij nu bekendheid geniet. Via Evenses kunt u deze act boeken. Ze is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

Frans Duijts toerde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. In 2006 verscheen het album ‘Ik zing een lied voor jou’ (later is de titel veranderd in ‘Denken dat je alles mag’) met grotendeels eigen repertoire. Frans bereikte er een grote schare fans mee, maar toch wilde hij nog meer een eigen sound neerzetten. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen. 

 

Boekingen Frans Duijts

 

Wilt u Frans Duijts boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer