Violist

Violist boeken om een perfecte ambiance te creëren tijdens uw diner, bruiloft of receptie? Bij boekingsbureau Evenses bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons een violiste huren om uw bedrijfsfeest, congres of gala tot een succes te maken. Bij Evenses kunt u violisten boeken als solist, als duo of als ensemble. Wanneer u een duo boekt, kan de viool gecombineerd worden met een ander muziekinstrument zoals een altviool, piano of een cello. Bij een ensemble is dit gegarandeerd het geval. ​ Lees meer...

 

Een Nederlandse violiste kan ingehuurd worden om rustige achtergrondmuziek te spelen evenals voorgrondmuziek tijdens uw trouwfeest, opening of diner. De meeste violisten die bij ons te boeken zijn spelen klassieke muziek. Daarnaast hebben wij één duo met een viool en gitaar die jazz muziek speelt, en één duo die naast klassieke muziek ook popmuziek kan spelen op uw evenement. Al onze violisten zijn professionele muzikanten en afgestudeerd aan het conservatorium. 

 

De klanken van een viool komen voort uit trillingen van de vioolsnaren doordat de violist of violiste met een strijkstok over de vioolsnaren heenstrijkt. Er behoren drie instrumenten tot de vioolfamilie, namelijk de viool, de altviool en de cello. Deze volgorde van de snaarinstrumenten is van klein naar groot. 

 

Violist huren voor uw diner, bruiloft of receptie

 

Neemt u gerust contact op met Evenses om te vragen naar de mogelijkheden. Wij zijn 24/7 bereikbaar, en kijken ernaar uit om aan uw wensen te mogen voldoen. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via deze website. 

Alle violisten die u kunt inhuren voor uw huwelijk, bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig