< Terug naar overzicht

La Vera Musica

Klassiek duo dat de gevoelige snaar weet te raken.
vanaf: 
545,-
5

Referenties

"Tijdens mijn bruiloft heeft het duo La Vera Musica een prachtig optreden verzorgt. Mijn grootste wens was om het liedje 'Heart will go on' van Celine Dion te horen tijdens de ceremonie. Het was voor hun allemaal geen probleem. Het was prachtig! "
Iris Verlicht
5
"La Vera Musica heeft 3 prachtige stukken gebracht tijdens de rouwmis van mijn papa. Ontroerend en supermooi. Een aanrader om deze artiesten aan het werk te zien en horen. "
Danielle de Hagendijk
5
"Op de uitvaart van mijn vader La Vera Musica een paar liedjes laten zingen. Ondanks deze trieste gebeurtenis hebben ze het prachtig gedaan!"
Henk van Groenlo
5

La Vera Musica

Het muziekduo- La Vera Musica bestaat uit broer en zus die elkaar muzikaal versterken. De zangeres wordt door haar broer begeleid met de piano. La Vera Musica is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in muziek. Hun droom is al van kleins af aan om van hun hobby hun werk te maken en zijn daar goed mee op weg.

 

Dit muzikale duo is al vroeg begonnen met muziek maken. De zangeres is op haar 4e begonnen met danslessen en viool spelen. Een paar jaar later heeft ze besloten haar viool in te ruilen voor zang en piano. Haar broer is op zijn 6e begonnen met piano spelen en is daar op de dag van vandaag nog steeds actief mee bezig. Na dat ze beiden hun universitaire studie hadden afgemaakt zijn ze samen professioneel muziek gaan maken.

 

Met hun brede repertoire van Celine Dion, Toon Hermans, Dana Wimmer, Elton John en Boccelli zijn ze breed inzetbaar. Ze treden op verschillende gelegenheden op zoals: feesten, ceremonies, bedrijfsfeesten, bruiloften, diners of begrafenissen. La Vera Musica legt hun ziel en zaligheid in het spelen van klassieke muziek. Daarom kunnen ze goed de emotie van een liedje laten overkomen op hun publiek. 

 

Wilt u La Vera Musica huren voor uw receptie, bruiloft, diner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
stijkers viool trouwceremonie boeken

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek Orkest

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek OrkestDit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.495,-Lees meer

Repertoire

Genres

Songs

 • Bette Midler
  The Rose
 • Blake
  Walking in the air
 • Celine Dion
  Heart will go on
 • H. Shore
  In dreams
 • Menken
  Beauty and the Beast
 • Rodgers & Hammerstein
  Edelweiss
 • Webber
  Wishing you where somehow here again