Het muziekduo bestaat uit broer en zus die elkaar muzikaal versterken. De zangeres wordt door haar broer begeleid met de piano. La Vera Musica is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in muziek. Hun droom is al van kleins af aan om van hun hobby hun werk te maken en zijn daar goed mee op weg.

Dit muzikale duo is al vroeg begonnen met muziek maken. De zangeres is op haar 4e begonnen met danslessen en viool spelen. Een paar jaar later heeft ze besloten haar viool in te ruilen voor zang en piano. Haar broer is op zijn 6e begonnen met piano spelen en is daar op de dag van vandaag nog steeds actief mee bezig. Na dat ze beiden hun universitaire studie hadden afgemaakt zijn ze samen professioneel muziek gaan maken.

Met hun brede repertoire van Celine Dion, Toon Hermans, Dana Wimmer, Elton John en Boccelli zijn ze breed inzetbaar. Ze treden op verschillende gelegenheden op zoals: feesten, ceremonies, bedrijfsfeesten, bruiloften, diners of begrafenissen. La Vera Musica legt hun ziel en zaligheid in het spelen van klassieke muziek. Daarom kunnen ze goed de emotie van een liedje laten overkomen op hun publiek.

Wilt u La Vera Musica huren voor uw receptie, bruiloft, diner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!