Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres- pianiste Vicky
100% match

Zangeres- pianiste Vicky

Vicky maakt uw ceremonie of receptie compleet met haar stem!
Zangeres- pianiste Vicky is gepassioneerd door zang en piano. Vanaf haar achtste volgde ze muziekschool, en van kleins af aan sto...
Lees meer

4,7 (9 Beoordelingen)
€ 895 - € 1700
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!
Wilt u dansen? Dan dansen ze mee. Wilt u lekkere achtergrondmuziek? Dan relaxen ze mee. Jack Club Music is een Live band met een varië...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 1795 - € 4995
Zangeres-Pianiste Cim
100% match

Zangeres-Pianiste Cim

Cim brengt met haar prachtige stem fijne en sfeervolle nummers op uw gelegenheid!
Bent u op zoek naar een zangeres - pianiste wie sfeervolle muziek kan brengen tijdens uw gelegenheid? Dan ben...
Lees meer

4,7 (8 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Foto/videograaf
100% match

Foto/videograaf

Foto en videografen Melvin en Rowan zorgen voor geschikt promo materiaal voor artiesten
Voor onze artiesten verzorgen wij graag een foto/video deal met Melvin en Rowan, videografen bij Mindcl...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft muziek

Gaat u volgend jaar eindelijk trouwen met de liefde van uw leven en zitten jullie momenteel middenin de organisatie van de grote dag? Gaat jullie oudste dochter over enkele maanden trouwen en is de muziek nog één van de onderdelen die goed geregeld moeten worden? Of denkt u erover na om uw echtgenote te verrassen met een feestje voor jullie aankomende dertigste trouwdag en wilt u daarvoor onder andere haar favoriete muziek laten spelen? Of het nou gaat om je eigen bruiloft of om de organisatie van die speciale dag voor iemand anders, het zou wel eens een heel goed idee kunnen zijn om bruiloft muziek te boeken voor de gelegenheid.

Bruiloft muziek boeken

Wanneer het gaat om het boeken van muziek, is het boeken van bruiloft muziek één van de meest geboekte soorten muziek. Het kan echter heel goed zijn dat u nog nooit onderdeel bent geweest van de organisatie van een bruiloft, in wat voor rol dan ook, dus zullen we kort uitleggen wat we bedoelen met bruiloft muziek boeken. Dit kan namelijk verschillende vormen aannemen en op heel wat manieren geregeld worden.

Zo hebben wij, bijvoorbeeld, best wat klanten die het hartstikke leuk vinden om allerlei soorten feestjes en evenementen te organiseren, maar die de hele planning en voorbereiding een stuk minder amusant vinden. Voor deze klanten kunnen wij ons ontfermen over de gehele voorbereiding en opzet van het feest dat ze willen organiseren. Dat kan gaan van het vinden van een passende locatie en het managen van de uitnodigingen tot het regelen van een cateraar en het boeken van een live zanger of zangeres. Door deze klanten het voorbereidende werk uit handen te nemen, kunnen zij hun tijd en energie gebruiken voor andere dingen. Het enige wat wij moeten weten van hen is wat voor feestje ze willen organiseren en wat ze voor ogen hebben qua eindresultaat, het is en blijft tenslotte hun evenement.

Het komt echter ook regelmatig voor dat we met mensen werken die het plannen van het feestje of evenement in kwestie eigenlijk even leuk vinden als de feestelijkheden zelf. Dat betekent niet dat wij niet van toegevoegde waarde kunnen zijn voor hen, integendeel. In zulke gevallen nemen de klanten contact op met ons voor specifieke taken of opdrachten, zoals bijvoorbeeld het vinden van een goede cateraar of het boeken van een bepaalde live act. Het komt ook vaak voor dat we ondersteuning bieden tijdens het feestje zelf, bijvoorbeeld door aanvullend personeel in te huren. Het mooie aan deze formule is dat je op deze manier de taken waar je geen zin of tijd voor hebt kan overlaten aan een ervaren party planner als Evenses, terwijl je al je focus kan richten op de dingen die je niet uit handen kan of wil geven.

Muziekgenres

Wat betreft bruiloft muziek: als gevolg van alles opties die er bestaan wat betreft het boeken van een bruiloft muziek, kan het soms wel lastig zijn om te weten wat er precies allemaal mogelijk is en wat het beste zou passen bij jouw gelegenheid. Om die reden is het wel handig om bij het boeken van bruiloft muziek samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Evenses is zo'n partij. Niet alleen beschikken wij over een enorm aanbod opties, maar hebben wij door de jaren heen ook al talloze bruiloften geboekt en georganiseerd voor onze klanten. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte bruiloft muziek kan boeken voor de gelegenheid.

Wat voor soort bruiloft muziek je ook naar op zoek bent, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuze. Om te beginnen, kan je al eens kijkje nemen op onze website. Je kan met behulp van de zoekmachine door ons aanbod scrollen, onder andere door te filteren op het budget dat je wil uitgeven. Daarnaast vind je hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens de live acts in kwestie hebben geboekt of er aan deelgenomen hebben. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van de ideale bruiloft muziek. Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon. Ter inspiratie zullen we hieronder ook enkele van de opties op een rijtje zetten die je kan overwegen wanneer je bruiloft muziek gaat boeken.

Speciale muziek voor speciale dag

Naast de geboorte van een kind en misschien één of twee andere levensbepalende momenten, is voor het koppel dat gaat trouwen de bruiloft één van de meest speciale dagen van hun gedeelde leven. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je voor jouw eigen bruiloft graag wil dat alles perfect geregeld wordt en precies volgens plan verloopt. De organisatie van een bruiloft kan best complex worden, zoals je zelf misschien ook al wel hebt ondervonden, en de muziek is zeker één van de onderdelen waar aandacht aan moet worden besteed. Je wil tenslotte wel dat jullie bruiloft muziek precies de toon zet waar jullie naar op zoek zijn. Als je gaat voor live muziek, dan kan je kan vanzelfsprekend kiezen uit verschillende soorten acts waarvan wij er enkele hieronder kort zullen beschrijven.

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat jullie in gedachten hebben voor de grote dag, maar uit ervaring weten wij dat een live orkest vaak één van de populairste opties is. Dat is niet zo verwonderlijk, gezien het gevoel van romantiek dat een professioneel orkest of brassband kan helpen creëren. En dan hebben we het niet alleen over enorme orkesten, maar ook over kleinere samenstellingen van drie of vier muzikanten. Ben je meer geinteresseerd in een pianist als Cor Bakker, een dwarsfluit muzikant als Mr Smith of een bandeonist als Carel Kraayenhof? Zo kan je bij ons, bijvoorbeeld, een authentiek klassiek orkest boeken waarvan jullie zelfs de samenstelling mede kunnen bepalen. Zo krijgen jullie precies het orkest dat jullie in gedachten hadden.

Ook live bands zijn gewilde acts op bruiloften en trouwdagen. Het mooie aan het kiezen voor een band is dat je ongelooflijk veel kanten op kan met de verdere invulling van de muziek op de bruiloft. Er bestaan namelijk ontzettend veel professionele en vooral hele goede bands in Nederland in België. Of je nou graag een tribute band, een jazz band, een latin band of gaat voor akoestisch zoals Acoustic Wedding of The Custom Melody op jullie grote dag wil zien optreden, bij Evenses beschikken we over een uitgebreid netwerk van leuke bands die vrijwel geen enkele gelegenheid zouden misstaan.

Een nadeeltje aan het boeken van een live orkest of band is dat er relatief veel ruimte en voorbereiding nodig is om de locatie van de bruiloft voor te bereiden voor de show, zelfs wanneer het een locatie betreft waar vaker zulke optredens plaatsvinden. Dit geldt echter niet, of in ieder geval een stuk minder, wanneer je gaat voor een live zanger of zangeres zoals bijvoorbeeld Diva Diamond. Ook op dit vlak bestaat er heel veel keuze in ons land, dus is het vaak wel slim om hierbij de hulp in te roepen van een ervaren entertainmentbureau als Evenses. Wij helpen je graag met het vinden en boeken van de perfecte live artiest voor jullie bruiloft.

Je zou het misschien niet denken, maar enkele decennia geleden, vóór de explosie van de elektronische muziek en het vak van DJ in het algemeen, was de “wedding DJ” eigenlijk één van de meest voorkomende soorten DJ's. Het is daarom ook niet vreemd dat er vandaag de dag nog steeds heel wat DJ's voor bruiloften beschikbaar zijn in Nederland en België. Van alle opties in dit lijstje is een live DJ waarschijnlijk degene die de minste plek en planning vergt, waardoor dit een optie is die ook op kleinere locaties perfect kan werken. Bij Evenses hebben we contacten met DJ's in hele uiteenlopende genres, van all-round DJ's en vinyl DJ's tot disco DJ's en DJ's die worden vergezeld van live instrumenten, dus laat het ons zeker weten als erover nadenkt om een live DJ voor de bruiloft muziek te boeken.

Waarom Evenses

Één van de grote voordelen van het boeken van bruiloft muziek met de hulp van Evenses is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van dergelijk entertainment. Om je een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kan je op de website ook uitgebreide reviews vinden over alle beschikbare opties voor bruiloften en trouwdagen. In combinatie met de hulp van onze bookers kan je op deze manier een goed beeld krijgen het aanbod en de kwaliteit van deze services en acts voordat je overgaat tot het boeken.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende opties, wat voor live entertainment het beste op uw bruiloft past en wat de mogelijkheden allemaal zijn? Neem dan contact op met één van onze Event Specialisten of vraag vrijblijvend een voorstel bij ons aan. Wij zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken en wat het beste bij uw wensen past. Op het gebied van live entertainment zullen wij alles voor u regelen, hier heeft u zelf geen omkijk naar. Wij zorgen ervoor dat het live entertainment, wat op uw ceremonie, receptie en/of bruiloft feest zal zijn, een succesverhaal wordt.

Artiestenbureau Evenses Entertainment verzorgt muziek voor huwelijks feesten in heel Nederland en Belgie. De laatste jaren hebben wij hier veel ervaring in op gedaan en veel verschillende soorten entertainment mogen verzorgen op bruiloften. Van live bands en DJ's tot solisten en photobooths. Bekijk hier ons aanbod van entertainment en neem gerust contact op met één van onze Event Specialisten, zij staan u graag te woord. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag met het verzorgen van live entertainment met uw bruiloft muziek.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar