Ons DJ sax duo bestaat uit 2 enthousiaste muzikanten. John & Mr Smith is uitermate geschikt om in te huren voor een bruiloft, gala, feest, evenement, bedrijfsfeest of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt hun show goed tot hun recht. Omdat het concept zo succesvol is, werken we met een klein team van DJ's en saxofonisten die het John & Mr. Smith concept beheersen. Zo kunnen wij altijd een John & Mr Smith show verzorgen, ook als er reeds een andere is geboekt.

Zij doen er alles aan om een leuke, gezellige of energieke sfeer te geven aan uw gelegenheid. De saxofonist improviseert live op de energieke muziek van de DJ. De DJ draait niet alleen de nieuwste en lekkerste house muziek, maar is van meerdere markten thuis. Het DJ sax duo is al geruime tijd bezig en deelt hun passie voor muziek. Uit ervaring blijkt dit een goede combinatie te zijn. Dit duo is perfect om in te zetten als bruiloft DJ

All inclusive.

Wij zorgen niet alleen voor een spetterend optreden van de DJ en saxofonist, maar ook (indien gewenst) voor de benodigde DJ-apparatuur, een DJ Boot en licht- en geluidstechniek.

Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen.

Wij willen u en uw gasten een geweldige avond bezorgen en hierbij vragen wij u om ons te begeleiden. U kunt bijvoorbeeld van te voren aangeven welke nummers / genres u wenst en u kunt uit nagenoeg alle nummers kiezen. Dit omdat onze DJ een ruim assortiment aan titels tot zijn beschikking heeft. Ook kunt u ervoor kiezen om een extra draai aan de avond te geven met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer of met een van onze professionele fotografen, zodat u nog lang kunt nagenieten van uw feest.

Wilt u een sfeervolle en energieke avond hebben, die wordt verzorgd door ons DJ sax duo: John and Mr. Smith? Te huren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, bruiloft, gala of festival. Neem dan contact met ons op om uw wensen en voorkeuren te bespreken.