< Terug naar overzicht

John & Mr. Smith

Dit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.
vanaf: 
645,-
5

Referenties

"Wat een goede sfeer kunnen deze jongens neerzetten, van begin tot het eind een geweldig feestje geweest. Bedankt voor de geslaagde avond. Een aanrader voor iedereen."
Petra Holtkamp, Het Stylinghuys Brielle
5
"Bedankt voor alles. Het was een geweldig oogstfeest, vooral door de band Say Cheese en DJ met saxofonist John & Mr. Smith, we hebben genoten! Echt heel veel nummers hebben ze gespeeld op aanvraag en het klonk allemaal even geweldig. Een aantal familieleden heeft al naar de band en DJ met saxofonist gevraagd!"
Celine Roodhart
4
"Inderdaad een poosje geleden, maar toch nog vers in het geheugen. We hebben erg genoten van de dag met als toppunt natuurlijk het feest. Jullie waren echt top!! Iedereen heeft genoten en we hebben jullie naam al een aantal keer mogen doorgeven, dus wie weet rollen er nog wat boekingen uit."
Tabitha & Joost
5
"Thanks jongens, ook dankzij jullie hebben we echt een super bruiloft gehad. Veel gasten vonden het een hele leuke combinatie een DJ en sax. Wijzelf ook, we hebben echt genoten ook dankzij jullie. In ieder geval nogmaals hartelijk bedankt."
Levi & Moniek
5
"John & Mr Smith, de muziek was heel goed en iedereen was aan het dansen. Misschien leuk voor de DJ om een wat hogere booth te nemen, sax stond beetje te zacht en speelde wat minder dan iedereen gewend was. Al met al wel heel goed en professioneel."
Kemal
5
"Wij hadden het duo dj John & Mr. Smith geboekt. Het was een super feestje! Iedereen was zo enthousiast over hen. We hebben echt veel positieve reacties gehad. Ik moet zelf jullie contactgegevens doorgeven aan sommige mensen. De dj was super goed en de saxofonist maakt het echt wel af. Het duo is ook supervriendelijk en ze luisteren goed naar de wensen van de klant. Bedankt om ons feest zo geslaagd te maken!"
Kimberley Maeyens
5

John & Mr. Smith

Ons DJ sax duo bestaat uit 2 enthousiaste muzikanten. John & Mr Smith is uitermate geschikt om in te huren voor een bruiloft, gala, feest, evenement, bedrijfsfeest of verjaardag. Ook in uitgaansgelegenheden komt hun show goed tot hun recht. Omdat het concept zo succesvol is, werken we met een klein team van DJ's en saxofonisten die het John & Mr. Smith concept beheersen. Zo kunnen wij altijd een John & Mr Smith show verzorgen, ook als er reeds een andere is geboekt.

 

Zij doen er alles aan om een leuke, gezellige of energieke sfeer te geven aan uw gelegenheid. De saxofonist improviseert live op de energieke muziek van de DJ. De DJ draait niet alleen de nieuwste en lekkerste house muziek, maar is van meerdere markten thuis. Het DJ sax duo is al geruime tijd bezig en deelt hun passie voor muziek. Uit ervaring blijkt dit een goede combinatie te zijn.

 

All inclusive.

Wij zorgen niet alleen voor een spetterend optreden van de DJ en saxofonist, maar ook (indien gewenst) voor de benodigde DJ-apparatuur, een DJ Boot en licht- en geluidstechniek.

 

Wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen.

Wij willen u en uw gasten een geweldige avond bezorgen en hierbij vragen wij u om ons te begeleiden. U kunt bijvoorbeeld van te voren aangeven welke nummers / genres u wenst en u kunt uit nagenoeg alle nummers kiezen. Dit omdat onze DJ een ruim assortiment aan titels tot zijn beschikking heeft. Ook kunt u ervoor kiezen om een extra draai aan de avond te geven met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer of met een van onze professionele fotografen, zodat u nog lang kunt nagenieten van uw feest.

 

Wilt u een sfeervolle en energieke avond hebben, die wordt verzorgd door ons DJ sax duo: John and Mr. Smith? Te huren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, bruiloft, gala of festival. Neem dan contact met ons op om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

Anderen bekeken ook

Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
540183 358536670856692 1799169431 n

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & Percussie

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & PercussieDeze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.695,-Lees meer
dj with strings bookings

DJ met violist

DJ & Viool

DJ met violist

DJ & VioolDe bijzondere combinatie van dj met viool is mooi voor zowel een feest- als lounge setting.445,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Disco
  • Dance
  • Soul
  • Latin
  • House

Songs