DJ en saxofonist boeken

DJ en saxofonist huren? Het boeken van een deejay met instrumentale begeleiding voor uw feest, bruiloft of verjaardag. Het is de ideale mogelijkheid om extra kleur te geven aan uw evenement. Onze Nederlandse dj’s zijn in verschillende samenstellingen en stijlen te huren. Evenses werkt uitsluitend met professionele ervaren dj’s en muzikanten. Diskjockeys en saxofonisten zijn de ultime combinatie voor een spetterende avond.

 

Onze dj’s en saxofonisten zijn professioneel opgeleid en persoonlijk gecontracteerd. Artiestenbureau Evenses uit Amsterdam kent al haar muzikanten. Op deze manier garanderen wij u kwaliteit tijdens uw evenement. Wanneer u een dj met sax wenst voor uw trouwdag kunt u John & Mr. Smith inhuren. Wilt u een dj met meer variatie boeken, dan kunt u de feestdj huren. Onze discjockeys kunnen naast de saxofoon begeleid worden met andere muziekinstrumenten, zoals de viool, drums, trompet, gitaar of elektrische gitaar. Ook kunnen onze dj's en saxofonisten verschillende genres voor u opvoeren. Onze dj's passen zich graag aan. Uw wensen staan voorop! Vinyl of modern, alles is mogelijk met onze deejays.

 

 

DJ en saxofonist huren voor uw bruiloft, feest en event!

 

De kosten die verbonden zijn aan de diskjockey met saxofonist zijn all inclusive. Wij willen niet dat u voor verassingen komt te staan. Daarom nemen wij graag contact met u op, zodat wij uw voorkeurswensen kunnen bespreken. Ook kunnen wij u ontzorgen van bepaalde andere zaken. Heeft u een dj booth, dj draaitafel en overige dj gear? Is er versterking aanwezig voor uw evenement? Wij helpen u graag dit op te lossen in ons totaalpakket zodat wij de prijs kunnen vaststellen. Dit totaalpakket is de totaalprijs die Evenses hanteert.

 

U kunt ons boekingskantoor altijd contacteren, Artiestenbureau Evenses helpt u graag met de keuze voor de beste invulling van uw feest. Reserveer voor uw evenement de beste dj met instrumentale begeleiding van de saxofoon om het ware uitgaan gevoel te krijgen. Van de dj mag er gedanst worden! Kijk gerust hieronder voor een selectie van onze artiesten en zoek hieronder uw geschikte saxofonist en dj!

DJ en saxofonist: bekijk hieronder onze mogelijkheden voor boekingen van dj met sax voor uw feest, receptie en bruiloft.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

dj saxofonist
DJ en Saxofonist
Spetterende show met DJ én een live saxofonist!
Vanaf:
595,-prijs op aanvraaga
John Mr
John & Mr. Smith
Dit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.
Vanaf:
645,-prijs op aanvraaga
540183 358536670856692 1799169431 n
Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
Vanaf:
695,-prijs op aanvraaga
 NIK7674 as Smart Object 1
Saxy Dance Beats
Dit trio verzorgt een Saxy optreden voor u en uw gasten.
Vanaf:
975,-prijs op aanvraaga