< Terug naar overzicht

Lady Bee

Deze vrouwelijke DJ kan draaien als geen ander dat kan!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Super vet feest heb je ervan gemaakt. Dankjewel"
Sterre
5
"Wat een toffe sets heb jij gedraaid op ons huwelijksfeest! Super bedankt Lady Bee."
Naomi en Robin
4
"Echt een super avond gehad, lekker gedanst op jouw beats, helemaal tevreden. Dankjewel !"
Lisa Pieters
4

Lady Bee

Lady Bee is het perfecte voorbeeld van het feit dat vrouwen ook kunnen draaien. Deze dame heeft al in tientallen landen menig groot evenement op zijn kop gezet met haar heerlijke tunes. Begonnen is zij als MC maar zij is uitgegroeid tot een DJ van wereldklasse die bij Evenses te boeken is voor feesten en festivals. Ook is zij in te huren voor andere gelegenheden zoals een evenement of bedrijfsfeest.

 

10 jaar lang was Lady Bee een succesvolle MC, met overtuiging krijg ze de menigte altijd enthousiast maar nu is haar doel de clubs en podia plat te spelen. Dit doet ze door house, urban en dubstep te combineren. Haar liefde voor draaien begon in 2002 toen ze, redelijk roekeloos, een draaitafel kocht en wat begon te proberen. Lady Bee's tien jaar ervaring met het enthousiast maken van de menigte is zeker terug te vinden in haar DJ sets. Ze heeft een brede kennis van allerlei soorten muziek omdat ze met ontelbare grote namen op het podium heeft gestaan. 

 

Wilt u Lady Bee boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
thepartysquad boeken

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJThe Partysquad zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat. U kunt ze nu bij Evenses boeken.2999,-Lees meer