Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Chris Deluxe boeken
100% match

Chris Deluxe boeken

De DJ die vaak te horen is op Radio 538, SLAM! en 3FM is hier te boeken bij Evenses!
Biografie Chris Deluxe Met het creative en unieke manier van draaien is Chris Deluxe niet onopgemerkt b...
Lees meer

prijs op aanvraag
Sunnery James Boeken
100% match

Sunnery James Boeken

Sunnery James is DJ: de sfeermaker op uw feest
Sunnery James carrière Sunnery James draaide als tiener al plaatjes. Als jonge knaap probeerde hij meerdere baantjes uit, maar uiteindelijk vol...
Lees meer

prijs op aanvraag
Johnny 500 boeken
100% match

Johnny 500 boeken

DJ en hunk Johnny 500 boeken voor uw feest? Hij is nu te boeken bij Evenses!
Gijs Scheeringa boeken Gijs Scheeringa, ook wel bekend als Johnny 500 is een Nederlandse top DJ vooral bekend van...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
GIOCATORI boeken
100% match

GIOCATORI boeken

GIOCATORI zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat!
GIOCATORI boeken Wie zijn GIOCATORI GIOCATORI  is in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende DJ act. De interactie van GIOCATOR...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

House DJ

Gaan jullie binnenkort trouwen en is vrijwel alles voor de grote dag al geregeld, afgezien van het muzikale entertainment voor het feest na het diner? Komt het jaarlijkse feest op kantoor er over enkele maanden aan en ben jij gevraagd om de muziek te regelen voor de gelegenheid? Of wordt jullie oudste dochter misschien over een paar weken zestien en willen jullie haar verrassen met een groot feest voor al haar vrienden en vriendinnen? Helemaal in de trend van de laatste jaren zou het zomaar de moeite waard kunnen zijn om een EDM thema te boeken.

Voordat we verder gaan met waarom het boeken van EDM een heel leuk idee kan zijn voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, lijkt het ons wel nuttig om kort uit te leggen waar EDM voor staat, wat het is, en hoe het boeken van EDM werkt. Om te beginnen staat EDM voor electronic dance music, oftewel elektronische dance muziek in het Nederlands. Dit is eigenlijk een hele brede verzamelnaam voor alle soorten elektronische dansmuziek waarvan over het algemeen het belangrijkste kenmerk is dat, zoals de naam al doet vermoeden, de muziek grotendeels gemaakt is met elektronische muziekinstrumenten. Bekende muziekgenres als dance, trance, en techno, maar ook variaties die minder mainstream zijn als soft ambient, industrial, en acid house vallen allemaal onder de noemer EDM.

Dat bedoelen we dus wanneer we zeggen dat EDM een hele brede verzamelnaam is en dat komt jou als organisator goed uit, want dat betekent dat je door een EDM DJ of een EDM thema te boeken heel veel verschillende kanten op kan met de muzikale invulling van jouw feest of evenement. Daar komt nog bij dat je ook wat betreft het boeken van EDM zelf voor verschillende vormen kan kiezen.

Zo kan het, bijvoorbeeld, zijn dat je een feestje gaat organiseren met een EDM thema, maar dat je eigenlijk niet zo'n zin hebt in alle planning en voorbereiding die eraan vooraf gaat. In dat geval komt een samenwerking met een professionele en vooral zeer ervaren party planner als Evenses heel goed van pas. Van het opzetten en afbreken van extra podia en installeren van aanvullende licht- en geluidsapparatuur tot het zoeken naar cateraars en het boeken van live acts, wij kunnen je helpen met alle facetten van jouw feest. Het enige wat we daarvoor moeten weten is wat jij precies in gedachten hebt voor het evenement en hoe je het allemaal wil invullen. Het is en blijft tenslotte wel jouw feestje.

Aan de andere kant kan het ook heel goed zijn dat je het plannen en voorbereiden van het feest juist superleuk vindt. Ook in dat geval kunnen we bij Evenses van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw plannen. Als organisator van een feest of evenement kan er namelijk best veel tegelijk op je af komen, zeker als het om een groter feest gaat of als het de eerste keer is dat je zelf iets organiseert. Met Evenses heb je de optie om de dingen waar je geen zin hebt of geen tijd voor hebt aan ons over te laten, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die je niet uit handen kan of wil geven. Misschien weet je, bijvoorbeeld, wel dat je EDM wil horen tijdens het feest, maar ken je geen goede DJ's die dit kunnen verzorgen, of vermoedt je dat er nood is aan wat extra speakers op locatie, maar heb je geen idee waar je die kan vinden. Dat soort taken en nog veel meer kan je aan ons overlaten.

Het boeken van EDM voor jouw feest of evenement hoeft niet moeilijk te zien, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van party planning. Het ene EDM thema is namelijk het andere niet. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties en live acts die wij al voor talloze feesten en evenementen hebben geboekt, waaronder bekende DJ's, lichtgevende dansvloeren, en gigantische geluidsinstallaties. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte EDM act kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens een kijkje wil nemen, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle EDM opties en live acts in ons portfolio. Daarnaast zullen we hieronder, om je alvast wat verder te helpen, enkele algemene kenmerken van een goede EDM DJ zetten, zodat je weet waar je in ieder geval op moet letten bij het boeken van een EDM act.

Enkele dingen om op te letten bij het boeken van een House act

Zeker gezien de populariteit van house tegenwoordig is de kans groot dat je al één of zelfs meerdere keren een live house act aan het werk hebt gezien, en dat je wel een redelijk goed idee hebt van wat een house DJ goed maakt. Het gaat er bij het organiseren van een feest of evenement echter niet alleen om of de house DJ in kwestie goed is, maar ook of de overall stijl van de artiest en zijn of haar sets past bij wat jij in gedachten hebt. Hieronder zetten we alvast enkele dingen om op te letten bij het boeken van een house act.

Flexibiliteit

Één van de leukste dingen aan het boeken van een live act, of het nou gaat om een zanger, een band, of een DJ, is dat je als organisator de set list kan doornemen met de artiest. Op die manier kan je, bijvoorbeeld, het lievelingsliedje van je vriend of de grote hits vorig jaar laten horen tijdens het feest. Daarnaast krijgen feestjes vaak ook een speciale touch als de house DJ in kwestie tijdens zijn of haar set requests aanneemt van de aanwezige gasten. Bij het boeken van een house act is het dus wel verstandig om na te gaan of de artiest die jou leuk lijkt deze vorm van flexibiliteit biedt.

Interactie met het publiek

Of het nou gaat om een besloten zomerfeestje in de achtertuin of een enorm festival met duizenden bezoekers, het succes van het optreden van een house hangt voor een groot deel af van hoe de artiest in kwestie omgaat met het luisterende publiek. Heeft de DJ een goed gevoel voor de vibe van het publiek? Bouwt hij of zij de sets op naargelang de reacties die uit het publiek komen? Speelt hij of zij ook soms de rol van MC tussendoor? Dit zijn allemaal facetten van een live optreden die de mede helpen de sfeer op jouw feest of evenement te bepalen, dus probeer hier zeker meer over uit te vinden alvorens een house DJ te boeken.

Aanvullende elementen

Wanneer we het hebben over het boeken van house gaat het al snel over het boeken van house acts, maar in werkelijkheid omvat het boeken van een house thema nog veel meer. Zo kan je bij Evenses, bijvoorbeeld, niet alleen live house acts boeken, maar ook talloze aanvullende elementen om de show nog spectaculairder te maken. Denk daarbij aan professionele geluidsinstallaties, indrukwekkende videoschermen, knallende lasershows, echte vuurshows, en ondersteunende live instrumenten. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je in gedachten hebt voor het evenement dat je gaat organiseren, maar we raden zeker aan om te checken of de house act die je wil boeken ook met aanvullende elementen werkt.

Ervaring

Tenslotte speelt ook de ervaring van de house artiest een rol bij het zoeken en boeken. Het ene feest is namelijk het andere niet. Als jij, bijvoorbeeld, op zoek bent naar een house DJ voor een optreden op een bruiloft, dan is het wel mooi als de artiest in kwestie al wat aantoonbare ervaring met het draaien op bruiloften heeft. Hetzelfde geldt voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, en eigenlijk alle soorten evenementen.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een house feest geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft dergelijke boekingen in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen van house acts verzorgd voor hele uiteenlopende soorten evenementen, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van het house thema dat perfect bij jouw evenement past. Niet alleen kunnen we je helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook bij het afmaken van jouw evenement en het onderhandelen met de DJs van jouw keuze. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Wij hebben verschillende House DJ's, zoals de grote DJ namen "Lucas & Steve", "Fedde Le Grand", Dimitri Vegas & Like Mike, DJ The Magician, Pyrodox, Joost van Bellen, "Bakermat", Jay Hardway, DJ Stone en "Childsplay". Zij verzorgen verschillende concerten en festivaloptredens door heel Nederland en Belgie. Bent u enthousiast geworden over de House DJ's? Vraag ons naar de mogelijkheden wij helpen u graag. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of via de mail.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar