Joost van Bellen boeken

DJ en creatief brein Joost van Bellen maakt van elke gelegenheid een spectaculair feest.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Joost_van_Bellen_boeken
Nederlandse DJ
DPTkEQAJg
nCC LAIgA
Wuengmloo
Joost_van_Bellen_boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Joost van Bellen
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: House DJs

Joost van Bellen boeken

Joost van Bellen werd geboren in 1962 te Leiden en is een man met vele talenten. Zo is hij niet alleen DJ, maar ook feestorganisator en muzikaal regisseur van onder andere modeshows. Zijn DJ-sets worden beschreven als innovatief, feestelijk, krachtig en onmogelijk in één hokje te plaatsen. Joost van Bellen heeft een talent voor creativiteit en een drang om steeds te vernieuwen. Joost was één van de eerste DJ's dat house in Nederland introduceerde, een stroming die in 1988 doorbrak en nu onmogelijk weg te denken is uit het festival en uitgaansleven.

Van jongs af aan was Joost van Bellen al een echte show man. Zo organiseerde hij als kind circussen waarbij hij honden stal bij de supermarkt en ze door brandende hoepels liet springen. Het publiek bestond uit een aantal vrienden en hij zelfs nam de rol van circusdirecteur op zich. Circus bleef een eeuwig durende liefde van Joost. Toen hij in 2009 zijn 25-jarig-dj-jubileum vierde, deed Joost van Bellen dit met het Rock & Rave Circus en trok naar 8 verschillende locaties in Nederland en België.

Van 1987 tot 1999 was Joost van Bellen de resident DJ in de Amsterdamse club RoXY en tussen 1991 en 1997 was Joost ook artistiek leider van de club. Ondertussen heeft hij ook op de grootste festivals van Nederland, waaronder Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Into The Great Wild Open, Solar, Mysteryland en Best Kept Secret mogen optreden.

Boekingen Joost van Bellen

Wilt u Joost van Bellen boeken voor uw clubfeest, stadsfeest of festival? Deze bekende DJ is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Repertoire Joost van Bellen

Genres

House
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
DJ Jorge
5 uit 5 sterren
Ik ben DJ en Joost van Bellen is mijn grootste voorbeeld! Toen hij house begon te draaien in clubs was ik helemaal weg van hem! Wat een TOPPER!
Jorien Hols
5 uit 5 sterren
Ik heb Joost van Bellen al zien draaien op verschillende festivals en die man heeft echt talent! Hij kan zo goed op het publiek inspelen zodat elk feestje echt een knaller wordt!
Frankie Versmissen
5 uit 5 sterren
Fan van al zijn werken! Niet enkel op DJ vlak is Joost van Bellen heel sterk. Hij schrijft ook boeken en is ook muzikaal regisseur. Aan al zijn werken uit zijn carrière kan je zien wat een geweldige kunstenaar dit is! Echt een Nederlander om trots op te zijn!

Vergelijkbare acts

Jack Shirak boeken

Jack Shirak boeken

3 Beoordelingen

Succesvolle DJ en producer Jack $hirak, nu te boeken voor uw feest!

prijs op aanvraag
The Magician boeken

The Magician boeken

3 Beoordelingen

De bekende disco/ house DJ uit België die u betovert met zijn muziek.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.