< Terug naar overzicht

Joost van Bellen boeken

DJ en creatief brein Joost van Bellen maakt van elke gelegenheid een spectaculair feest.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik ben DJ en Joost van Bellen is mijn grootste voorbeeld! Toen hij house begon te draaien in clubs was ik helemaal weg van hem! Wat een TOPPER! "
DJ Jorge
5
"Ik heb Joost van Bellen al zien draaien op verschillende festivals en die man heeft echt talent! Hij kan zo goed op het publiek inspelen zodat elk feestje echt een knaller wordt! "
Jorien Hols
5
"Fan van al zijn werken! Niet enkel op DJ vlak is Joost van Bellen heel sterk. Hij schrijft ook boeken en is ook muzikaal regisseur. Aan al zijn werken uit zijn carrière kan je zien wat een geweldige kunstenaar dit is! Echt een Nederlander om trots op te zijn!"
Frankie Versmissen
5

Joost van Bellen boeken

Joost van Bellen boeken

 

Joost van Bellen werd geboren in 1962 te Leiden en is een man met vele talenten. Zo is hij niet alleen DJ, maar ook feestorganisator en muzikaal regisseur van onder andere modeshows. Zijn DJ-sets worden beschreven als innovatief, feestelijk, krachtig en onmogelijk in één hokje te plaatsen. Joost van Bellen heeft een talent voor creativiteit en een drang om steeds te vernieuwen. Joost was één van de eerste DJ's dat house in Nederland introduceerde, een stroming die in 1988 doorbrak en nu onmogelijk weg te denken is uit het festival en uitgaansleven.

 

Van jongs af aan was Joost van Bellen al een echte show man. Zo organiseerde hij als kind circussen waarbij hij honden stal bij de supermarkt en ze door brandende hoepels liet springen. Het publiek bestond uit een aantal vrienden en hij zelfs nam de rol van circusdirecteur op zich. Circus bleef een eeuwig durende liefde van Joost. Toen hij in 2009 zijn 25-jarig-dj-jubileum vierde, deed Joost van Bellen dit met het Rock & Rave Circus en trok naar 8 verschillende locaties in Nederland en België. 

 

Van 1987 tot 1999 was Joost van Bellen de resident DJ in de Amsterdamse club RoXY en tussen 1991 en 1997 was Joost ook artistiek leider van de club. Ondertussen heeft hij ook op de grootste festivals van Nederland, waaronder Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Into The Great Wild Open, Solar, Mysteryland en Best Kept Secret mogen optreden. 

 

Boekingen Joost van Bellen 

 

Wilt u Joost van Bellen boeken voor uw clubfeest, stadsfeest of festival? Deze bekende DJ is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Suggesties voor bij deze act

alvaro boeken feest festival

Alvaro

EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

Alvaro

EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJHouse DJ Alvaro, heeft in 7 jaar tijd op alle grote podia gedraaid!2095,-Lees meer
Johnny 500 boeken%2C feest

Johnny 500 boeken

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

Johnny 500 boeken

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJDJ en hunk Johnny 500 boeken voor uw feest? Hij is nu te boeken bij Evenses!2095,-Lees meer
Funky Risotto boeken festival

Funky Risotto

EDM / House / Club / Electro DJ, Allround DJ, 80's / 90's DJ

Funky Risotto

EDM / House / Club / Electro DJ, Allround DJ, 80's / 90's DJ Het allérgezelligste en meest interactieve DJ-collectief sinds de euro.945,-Lees meer