< Terug naar overzicht

Kris Kross Amsterdam

Uw hele avond op en top muzikaal verzorgd met Kris Kross Amsterdam!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Superette tracks met een unieke sound!"
Lilyan Storm
5
"Heb ze gezien op Kingsland en de set die zij speelden was superleuk!"
Iris Kampen
5
"Kris Kross Amsterdam is super getalenteerd! Dat blijkt ook uit de hits die supersnel werden gescoord! "
Jesse Duindam
5

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam is opgericht door de broers Jordy Huisman en Sander Huisman in 2011. Ze organiseerden een feest, Kris Kross, waarbij ze hun eigen favoriete muziek konden draaien. Het feest is vernoemd naar het beroemde rap duo Kris Kross die in de jaren '90 en hit te pakken hadden met het nummer 'Jump'.

 

Als gevolg van de succesvolle feesten die het duo heeft georganiseerd, kregen de twee heren steeds meer DJ-boekingen en steeg hun populariteit. Die populariteit kwam eigenlijk doordat ze een uniek concept van muziekstijlen maakten. Ze combineren R&B, hip-hop, twerk, trap en house, van klassiekers tot hedendaagse nummers. In 2014 voegden de broers Yuki Kempees toe aan Kris Kross Amsterdam als hun MC. Zo werden de shows nog completer. Tegenwoordig staat Kris Kross Amsterdam voornamelijk bekend om hun allround stijl en de interactie met het publiek.

 

Wilt u Kris Kross Amsterdam boeken voor uw evenement, festival of feest? Deze act is bij Evenses te huren. Vul het offerte-formulier in, of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.