Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Showband Good Feeling
100% match

Showband Good Feeling

Een fantastische showband voor een scherpe prijs. Ze spelen pop-, latin-, soul- en feestmuziek!
Showband 'Good Feeling' is een allround cover- en feestband. De band behoort volgens velen tot ...
Lees meer

4,6 (5 Beoordelingen)
€ 2800 - € 5000
The Party Mix Band
100% match

The Party Mix Band

The Party Mix Band is de ultieme mix van een DJ, zangeres en liveband, alles op één avond.
The Party Mix Band is dé party coverband die voor elke gelegenheid inzetbaar is. De band zet met eno...
Lees meer

4,8 (25 Beoordelingen)
€ 2195 - € 3421
House of Soul
100% match

House of Soul

Een professionele en ervaren Soulful House DJ & band!
Wilt u graag een professionele DJ & band boeken voor uw feest, bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Dan bent u bij House of Soul aan het...
Lees meer

4,5 (8 Beoordelingen)
€ 1245 - € 2995
Band & Beats
100% match

Band & Beats

Band & Beats kan met hun unieke stagedesign een fantastische show verzorgen!
Band & Beats is een band die erg gewild is in Nederland, België en Duitsland. De muziek die ze spelen zal zich voo...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ en Band

In de wereld van evenementen planning is het vinden van de juiste entertainment mix vaak een cruciale factor voor het succes van een evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of een groot festival, het kiezen van de perfecte combinatie van artiesten kan het verschil maken tussen een gewoon evenement en een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Bij Evenses begrijpen we het belang van divers en boeiend entertainment, en daarom bieden we een uitgebreide selectie van bands en DJ's aan om aan de unieke behoeften van elk evenement te voldoen.


Een band en DJ boeken via Evenses voor een veelzijdige en dynamische evenementervaring

Een band en een DJ vertegenwoordigen twee verschillende maar complementaire vormen van entertainment. Terwijl een live band een onmiskenbare energie en interactie met het publiek brengt, biedt een DJ een naadloze mix van nummers en een eindeloze variëteit aan muziekgenres. Door beide entertainment opties te combineren, kunnen organisatoren een veelzijdige en dynamische sfeer creëren die de gasten van begin tot eind betovert.

Een van de belangrijkste voordelen van het boeken van zowel een band als een DJ via Evenses is de flexibiliteit en aanpasbaarheid die het biedt. Of je nu de voorkeur geeft aan de live-uitvoering van een band voor de ceremonie of de receptie van je evenement, gevolgd door de naadloze mixen van een DJ om het feest op gang te houden, bij Evenses hebben we de juiste artiesten om aan al je wensen te voldoen. Bovendien helpen wij jou bij het plannen van de optimale volgorde en timing van de live-optredens en DJ-sets, zodat je evenement soepel verloopt en de gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

De veelzijdigheid en opwinding van het combineren van een band en DJ bij Evenses

Een ander voordeel van het combineren van een band en een DJ is de mogelijkheid om een breed scala aan muziekgenres en stijlen te bieden, waardoor je evenement aantrekkelijk wordt voor een divers publiek. Of je nu op zoek bent naar klassieke hits, hedendaagse popmuziek, soulvolle deuntjes of opzwepende dansnummers, onze uitgebreide selectie van bands en DJ's heeft voor elk wat wils. Bovendien kunnen onze artiesten vaak verzoeknummers spelen of draaien, zodat je gasten de kans krijgen om hun favoriete nummers te horen en mee te zingen, waardoor een persoonlijke en interactieve ervaring ontstaat.

Het combineren van een band en een DJ kan ook helpen om de spanning en opwinding gedurende de hele avond te behouden. Terwijl een band het feest op gang brengt met live-uitvoeringen en interactie met het publiek, kan een DJ naadloos inspelen op de stemming van de menigte en het tempo van het feest aanpassen met zijn mixen. Deze afwisseling tussen live-entertainment en DJ-sets zorgt ervoor dat er nooit een saai moment is en houdt de gasten betrokken en vermaakt tot het laatste nummer.

Stressvrije, onvergetelijke evenementen met Evenses

Bij Evenses streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige entertainment opties te bieden, maar ook om een naadloze en stressvolle ervaring te garanderen voor onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat al onze bands en DJ's professioneel zijn, met uitgebreide ervaring in het optreden op verschillende evenementen en het aanpassen aan de unieke behoeften van elk publiek. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning tijdens het planningsproces, van het selecteren van de juiste artiesten tot het coördineren van logistiek en planning op de dag van het evenement, zodat je je kunt concentreren op het genieten van je speciale gelegenheid.

Kortom, het combineren van een band en een DJ bij Evenses is de perfecte manier om een onvergetelijke sfeer te creëren voor elk evenement. Met een diverse selectie van talentvolle artiesten, flexibele opties en professionele ondersteuning, staan we klaar om je te helpen bij het plannen van een evenement dat je gasten nog lang zullen herinneren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het samenstellen van de ideale entertainment mix voor jouw speciale gelegenheid.Welke toevoeging heeft het boeken van een band met DJ voor mijn feest?

De DJ die samen met de band speelt verzorgt ook de muziek in de pauzes. Daardoor blijft het feest goed doorgaan. Daarnaast is het ook leuk wanneer een DJ het feest start en de band er vervolgens bij komt. Zo kan het feest rustig binnen en eindigen met een spetterend optreden van zowel de DJ en de band. Mocht u na het optreden van de DJ en de band nog steeds niet klaar zijn met feesten? Dan kan de DJ ook nog een paar uurtjes doordraaien.

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar