Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
House of Soul
100% match

House of Soul

Een professionele en ervaren Soulful House DJ & band!
Wilt u graag een professionele DJ & band boeken voor uw feest, bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Dan bent u bij House of Soul aan het...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 1245 - € 2995
Band & Beats
100% match

Band & Beats

Band & Beats kan met hun unieke stagedesign een fantastische show verzorgen!
Biografie Band & Beats is een band die erg gewild is in Nederland, België en Duitsland. De muziek die ze spelen ...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 3895 - € 6230
Soul Percussive
100% match

Soul Percussive

Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
Funky, ritmisch en interactief: de DJ en live muzikanten zijn een geweldige act voor uw feest. ...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Party 4 You
100% match

Party 4 You

Party 4 You is in zijn unieke samenstelling geschikt voor elke gelegenheid!
Party 4 You is een groep die bestaat uit twee zangeressen en een aantal live muzikanten. Smaken verschillen, dat bl...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 945 - € 2850
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ en Band

DJ en Band boeken voor uw verjaardag, bruiloft of feest? Met de act DJ en band worden de beste live muzikanten gemixt met een geweldige DJ. In deze combinatie wordt er nog meer sfeer en power toegevoegd aan het feest, de perfecte act om te boeken wanneer u een knalfeest wilt neerzetten. De bands brengen hun eigen DJ mee en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. De bands spelen verschillende genres zoals pop, rock, house en soul. Uiteraard houden zij rekening met uw wensen en voorkeuren. Daarnaast bestaat de band uit verschillende muzikanten zoals een drummer, gitarist en bassist. Het is ook mogelijk om extra instrumenten of een zanger te kiezen die u aanspreken.

DJ en band huren voor uw receptie, bruiloft of feest

De DJ die samen met de band speelt verzorgt ook de muziek in de pauzes. Daardoor blijft het feest goed doorgaan. Daarnaast is het ook leuk wanneer een DJ het feest start en de band er vervolgens bij komt. Zo kan het feest rustig binnen en eindigen met een spetterend optreden van zowel de DJ en de band. Mocht u na het optreden van de DJ en de band nog steeds niet klaar zijn met feesten? Dan kan de DJ ook nog een paar uurtjes doordraaien. Mocht u vragen hebben over de DJ en band dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u passend advies te geven.Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar