< Terug naar overzicht

Soul Percussive

Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
vanaf: 
695,-
5

Referenties

"Soul Percussive swingt echt de pan uit, een super combinatie van DJ en live muzikanten. Echt een dikke aanrader voor een super feest."
Peter de Waard
4
"Bij het optreden kwamen we helemaal in tropische sferen, we hebben echt de hele avond gedanst!"
Joyce en Marianne
5
"Fantastische interactie met de gasten op ons bedrijfsfeest en alle voetjes van de vloer, dit was echt een cadeautje voor alle medewerkers."
Carlo van den Berg
5

Soul Percussive

Funky, ritmisch en interactief: de DJ en live muzikanten zijn een geweldige act voor uw feest. Soul Percussive kan door meerdere professionele artiesten worden ingevuld. Deze feest act is een unieke samenwerking, die bestaat uit een swingende DJ die de lekkerste beats draait waarover de percussionist, saxofonist en optioneel een zwoele zangeres meespelen. Hierdoor ontstaat een interactieve show waarbij het publiek geweldig mee kan feesten.

 

‘Soul Percussive’ is een act die te huren is voor elk type feest. Dit omdat ze zowel relaxte lounge, als swingende house of een meer allround repertoire hebben. Deze muziek mixen ze dan met de leukste live muziek, waarbij de zangeres, saxofonist en percussionist tegen elkaar battelen. De Braziliaanse, Afrikaanse en Latijnse ritmes die de live muzikanten spelen zullen gegarandeerd indruk maken op uw gasten. Het bijzondere is dat de act tijdens het optreden en het battelen door het publiek kan lopen; dit levert altijd veel interactie en enthousiaste reacties vanuit het publiek op.

 

Wilt u een bijzondere feest act boeken voor uw feest, evenement, opening of bruiloft? Met een indrukwekkende lijst van top referenties, zoals de Offcorso, de Cruise Terminal en Hotel Arena heeft u gegarandeerd een top act op uw bedrijfsfeest, pleinfeest, huwelijk of personeelsfeest!

Anderen bekeken ook

John Mr

John & Mr. Smith

DJ & Saxofoon

John & Mr. Smith

DJ & SaxofoonDit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.645,-Lees meer
video drive in show huren feest

DJ VJ Show

VJ, Allround DJ

DJ VJ Show

VJ, Allround DJDeze feestelijke show combineert een DJ met bijbehorende clips van de muziek op beeld.945,-Lees meer
DJ vrouwelijk boeken feest

DJ Miss Goodvibes

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ, DJ & Percussie

DJ Miss Goodvibes

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ, DJ & PercussieDé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!425,-Lees meer
DJ boeken %7C Evenses 0

DJ J-Lynne

Allround DJ, House DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ

DJ J-Lynne

Allround DJ, House DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJZin in een evenement vol soulhouse, discohouse, deephouse, techhouse en techno. Boek J-Lynne!450,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Dance
  • Soul
  • Latin
  • House

Songs