Festival

Festival Organiseren? DJ's, bands, zangers, solisten of zelfs orkesten kunt u bij Evenses boeken voor uw festival. Organiseert u een festival of wilt u een act boeken voor een festival? Zoek dan niet verder voor het boeken van uw favoriete Deejay, coverband of bekende zanger! Het is zelfs mogelijk om een vuurshow of een dansshow op uw festival te krijgen via Evenses. Lees meer...

 

Alle artiesten die u bij Evenses kan boeken zijn persoonlijk geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, performance en stijl. Zo kunt u er zeker van zijn dat de act een waardige toevoeging aan uw festival zal zijn. De artiesten zijn geschikt om op muziekfestivals, zomerfestivals, beurzen en meer te spelen! Als u het aan ons meldt kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. De festival artiesten die u kunt huren zullen (indien nodig) alle benodigdheden zelf verzorgen. Zoals de DJ apparatuur, geluidstechniek en eventueel een kostuum et cetera. 

 

 

Festival: DJ, band, vuurshow of zanger boeken

 

Zorg overigens graag wel dat u al uw wensen vantevoren bij ons meldt. Zo weten wij en de artiesten wat we moeten regelen en weten we welke artiesten we kunnen voorstellen voor uw festival. Om zo een festival te organiseren die niemand meer zal vergeten! 
 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, Wij zullen u dan helpen in het boeken van de DJ, artiest of act voor uw festival. 

Onze topaanbevelingen

ROOGErick -E vs Roog - HousequakeRoog feat. Katie Costello - Born BeautifulSunday Sounds - DJ ROOG | Official Aftermovie

ROOG

3 Beoordelingen
Geschikt voor:Evenement, Feest, Bedrijfsfeest
Categorie:Nederlandse DJ

ROOG maakt met zijn mix van House, Soulful House, Techhouse een stijlvolle indruk op uw gasten.

prijs op aanvraag
Festival organiseren? Bekijk hieronder ons aanbod aan zangers, zangeressen, bands en DJ's voor uw festival. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw favoriet!
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig