Stuk TV Boeken? 

 

Stuk TV, je zou ze misschien kunnen kennen van hun YouTube kanaal. Hier hebben ze meer dan twee miljoen abonnees en behoort daarmee tot één van de grootste YouTube kanalen in Nederland. Stuk Tv maakt daarentegen niet alleen maar leuke filmpjes, ook draaien ze de meest te gekke plaatjes op diverse gelegenheden.

 

 

Biografie Stuk TV 

 

Stuk TV bestaat uit drie man, genaamd Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk trio en hebben ze altijd één passie gedeeld, muziek. Zo draaien ze op te gekke locaties en laten ze elk feest losbarsten. Ook brachten ze meerdere singles uit als, vannacht, Als De Zon Opkomt, De hele nacht door en Put Your Drinks Up. Zo hebben ze ook met verschillende artiesten samengewerkt zoals, Wolter Kroes, Kraantje Pappie, Tony Junior en Ruben Annink.

 

Stuk TV op uw feest of festival? 

 

Wilt u Stuk Tv boeken voor uw feestof schoolfeest? Deze act is te huren via Evenses voor uw festival of evenement. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.