Amelie Lens boeken

Amelie Lens is de vrouwelijke Techno DJ die de clubs domineert

prijs op aanvraag
amelie lens boeken
ojxZhCjmc
amelie lens boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Amelie Lens
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Biografie Amelie Lens

Elke stap in haar reis als DJ is tot nu toe het resultaat geweest van haar eigen obsessieve aandacht voor detail en haar vastberadenheid, die doorklinkt in alles wat ze doet. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De vaak genoemde 'explosie' waarmee de Antwerpse Amelie Lens zich een weg baande in de wereldwijde technoscene is het resultaat van een jarenlange liefde voor dancemuziek, aangewakkerd door haar eerste uitstapje naar het Belgische Dour Festival toen ze net 15 jaar oud was. De techno had Amelie meteen in haar greep en de rest van haar tienerjaren bracht ze door met het doorkruisen van België per trein om optredens bij te wonen.

Na een paar jaar begon Amelie Lens haar eigen clubavonden in Antwerpen te organiseren, DJ'en en onder verschillende aliassen te produceren. "Ik begon edits voor mezelf te maken, zoals old-school tracks met een andere kick." Die samensmelting van klassieke techno met een snel, futuristisch randje helpt Lens' sound vandaag de dag te definiëren. "Een mix van oude en nieuwe sterke technoplaten, hard, snel, kloppend, hypnotiserend en energiek", zo omschreef Richie Hawtin het nadat hij werd weggeblazen toen hij haar voor het eerst hoorde tijdens een ADE showcase.

Haar debuut release kwam uit op de Italiaanse imprint Lyase, en kort daarna zorgde een trio van releases op Pan-Pot's Second State voor wereldwijde erkenning. Ondanks haar afgemeten en weloverwogen aanpak, kwamen de optredens snel. "Timing is alles voor mij - en vaak had ik het gevoel dat het te vroeg voor me was om ergens te spelen." Maar het duurde niet lang voordat Lens podia deelde met de meest gerespecteerde artiesten in de techno. Van headline clubshows tot peak-time slots bij onder andere Sonar, Time Warp, Awakenings en Movement Detroit, maar ook het legendarische Circoloco bij DC-10, terwijl ze op de felbegeerde Mixmag cover prijkte en in 2018 haar eerste Resident Advisor podcast opnam.

Als resident in de Hasseltse Labyrinth Club begon Amelie Lens haar eigen avonden te organiseren onder de naam EXHALE. Al snel nodigde ze mensen als Marcel Dettmann, Ben Klock, Ellen Allien, Rødhåd en Kobosil uit om naast haar te draaien, vaak met haar eigen sets die de hele nacht duurden en legendarisch werden voor de fanatieke Belgische fans. Amelie Lens heeft de EXHALE-party's verder de wereld ingestuurd, met regelmatige showcases in onder meer de Londense fabric club en kolossale stages op Creamfields, OFFSonar, Dour en Extrema Festivals en nog veel meer op het internationale festival circuit.

In slechts een paar jaar tijd heeft Amelie Lens bereikt wat veel artiesten in hun hele leven zouden willen bereiken, en haar snelle opgang is iets wat voor velen moeilijk te bevatten is.

Amelie Lens boekingen

Wilt Amelie Lens boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij evenses kunt u:

  • Amelie Lens boeken
  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Amelie Lens boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Amelie Lens boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Vergelijkbare acts

La Fuente boeken

La Fuente boeken

3 Beoordelingen

Deze top DJ is in elke stijl thuis en bij Evenses te boeken voor alle soorten gelegenheden!

prijs op aanvraag
Yellow Claw boeken

Yellow Claw boeken

5 Beoordelingen

Wilt u een feest organiseren die u nooit meer zult vergeten? Boek nu Yellow Claw bij Evenses!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.