Vinyl DJ

Vinyl DJ huren? Het inhuren van een goede is een leuke toevoeging voor uw evenement of huwelijk. Deze DJ's bieden ieder een uniek pakket qua stijlen en muziek genres. Zo is het compleet aan u in welke stijl de avond zal zijn. Misschien bent u iemand met affiniteit heeft met Jaren 70 muziek. Of heeft u liever Disco, House, Techno of Funk muziek op uw evenement? Bijna alles is mogelijk. De Discjockeys hebben namelijk een assortiment van 10.000+ elpees. Dus vraag gerust vantevoren een plaatje aan, allicht hebben ze hem.  Lees meer...

 

Alle Vinyl-DJ's zijn persoonlijk en zorgvuldig uitgezocht door Evenses. Wij noodzaken namelijk dat de act proffessioneel en zo vermakelijk mogelijk is. We kunnen stellig zeggen dat elke Discjockey in ons aanbod een ervaren en volleerde act is. Wij hebben het voorrecht dat we een uitzonderlijk assortiment aan Vinyl-DJ's in dienst hebben bij Boekingsbureau Evenses. Ofwel we kunnen/zullen altijd een eminente act leveren. 

 

 

Vinyl DJ huren voor uw feest, jubileum en evenement

 

Heeft u interesse in het boeken van een Vinyl-Deejay? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen dan voor u een all-in totaalprijs berekenen. Bij Boekingsbureau Evenses hebben we overigens veel meer soorten acts. Allround Dj's, Drive-in shows, bekende DJ's en nog veel meer. Kijk hieronder voor een overzicht en het huren van een Vinyl DJ:  

Bekijk hier al onze DJ acts in alle genres
Niet nodig
  • Binnen 12 uur reactie
  • Geheel vrijblijvend