< Terug naar overzicht

Silent Disco

Altijd al een silent disco willen huren? Hiermee heb je een gegarandeerd feest!
vanaf: 
345,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Bijzondere avond gehad met de silent disco! Genoten van deze bijzondere manier van feesten, top avond gehad."
Henk van Stappen
4
"Aparte belevenis, maar zeker eentje om te vergeten! Geweldig bedrijfsfeest gehad en we hebben meer dan plezier plezier gehad, bedankt!"
Geoffrey & Naomi
5
"We wisten niet wat we moesten verwachten van de silent disco, maar we waren aangenaam verrast! Apart wel om te zien dat iedereen koptelefoons op had, maar dat mocht de pret zeker niet drukken!"
Jan Schlagermann
5

Silent Disco

Zin om uw feest, evenement of gelegenheid  op een andere, leuke manier te vieren? Zoek niet verder! Met de Silent Disco creëert u een unieke sfeer waarbij u de muziek door middel van koptelefoons beleeft. De Silent DJ draait platen naar uw voorkeur en deze zullen door de koptelefoons hoorbaar zijn. 

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur
De allround Silent DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele Silent DJ-apparatuur, een stijlvolle Silent DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie Silent lichtshow.

 

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics. Bij deze silent Disco is dus alles mogelijk. 

 

Wilt u een Silent Disco huren voor uw evenement festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw schoolfeest of gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer