Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
The Cappuccino's
100% match

The Cappuccino's

Een akoestisch duo met twee rasartiesten. Ze spelen muziek met veel humor en interactie.
Dit leuke, vrolijke en akoestische duo speelt op ieder feest, bruiloft of bedrijfsfeest. De bezetting...
Lees meer

4,8 (39 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Zangeres-Pianiste Kim is een echte geboren zangeres en professionele getalenteerde pianiste die sfee...
Lees meer

4,8 (45 Beoordelingen)
€ 975 - € 2240
Spaanse Zanger-Gitarist Juan
100% match

Spaanse Zanger-Gitarist Juan

Deze ervaren zanger heeft zijn stem in 3 talen over de hele wereld laten horen
Zanger-Gitarist Juan is een ervaren zanger die zichzelf al 10 jaar begeleidt met zijn gitaar. Hij heeft dan ook...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1195
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Artiest boeken

Hoe boek ik een artiest?

Een artiest boeken voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Evenses bent u voor een artiest boeken op het goede adres. Boekingsbureau Evenses biedt namelijk een groot assortiment aan van artiesten. Denk aan goedkope dj’s, cover/rock/tribute bands, zangers en zangeressen. Onze event specialisten helpen u graag rondom de artiest boekingen!

Houdt u van feestmuziek en wilt u van uw gelegenheid een knalfeest maken? Bekijk dan eens onze allround-dj’s of band zoals Party Collective die exclusief bij Evenses te boeken zijn. Wilt u liever een rustig verloop van uw gelegenheid, dan kunt u denken aan een artiest zoals zanger-pianisten. Door ons brede aanbod aan artiesten kunnen wij u ook andere opties aanbieden. Hierbij kunt u denken aan verhuur van licht, geluidssets en een photobooth. Op deze manier kunt u de artiest boekingen uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren!

artiest boeken, boeken artiest.jpg

Artiest boeken voor uw feest of gelegenheid

Wij nemen onze professionaliteit en kwaliteit erg serieus, daarom hebben wij gezorgd dat iedere artiest aan bepaalde kwaliteiten voldoet. Denk aan creativiteit, uitstraling, en ervaring. Wij bieden bovendien een all-in price. Hierbij hoeft u zich dus geen zorgen te maken over extra kosten naast de artiest. Alle apparatuur, verlichting, materiaal en instrumenten van de artiesten zijn geregeld wanneer uw evenement plaats vind!

Lees hieronder de blog van onze event specialist waarin hij uitlegt waarom het een goed idee is om een artiest te boeken voor uw gelegenheid.

Waarom een artiest boeken?

Muziek maakt het leven mooier. Al gaat het om de soundtrack van een film, de begeleidende muziek tijdens carnaval, of het romantische live orkest dat u heeft geboekt voor jullie trouwdag, met muziek kan ieder moment en iedere gelegenheid net dat beetje extra krijgen. Het is daarom ook helemaal geen gek idee om een artiest te boeken wanneer u zelf een feestje of evenement gaat organiseren. De keuze is enorm, maar met wat hulp en geduld kunt u de artiest vinden die uw feestje die finishing touch geeft.

Van bruiloften en verjaardagen tot bedrijfsfeesten en festivals, voor iedere gelegenheid is wel een passende muziekstijl te vinden en een leuke artiest te boeken. Wat dacht u van een professionele artiest tijdens uw Venetiaanse themafeest live oude Italiaanse zingt terwijl u geniet van een heerlijk vier-gangen-diner? Of van een leuke Nederlandse artiest die tijdens het jaarfeest op kantoor wat lekkere meezingers brengt? Door een artiest te boeken, investeert u in het entertainment voor uw gasten en kunt u het evenement een persoonlijk tintje geven.

Muziek genre

Naar wat voor muziek u ook op zoek bent en welke artiest u ook wilt boeken, bij Evenses helpen we u graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor uw feest. Om te beginnen, kunt u al eens kijkje nemen op deze website. U kunt via de zoekmachine door de profielen van de artiesten in ons portfolio scrollen, onder andere door te filteren op type feest, soort evenement, en budget. Daarnaast vindt u hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met, of een optreden hebben gezien van, de artiest in kwestie. Dat kan u al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een artiest. Verder kunt u ons zeven dagen per week bereiken voor informatie over een artiest. Dit kan zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Waarom live muziek?

Er is een groot verschil tussen het luisteren naar je favoriete nummers op Spotify of YouTube en het bekijken van een professionele artiest tijdens een live optreden. Of het nu op een verjaardagsfeest, bruiloft of festival is, de sfeer van een live optreden van muzikanten is altijd anders dan het beluisteren van opnames. Daarom kan het boeken van een muzikant een uniek en waardevol element zijn voor je feest.

Een live muzikant boeken kan op verschillende manieren leuk zijn voor de mensen die u heeft uitgenodigd. Zo geeft het ze de kans om een professioneel artiest van dichtbij aan het werk te zien en is de kans ook groot dat er op een gegeven moment zal worden gedanst. Het is, bijvoorbeeld, niet moeilijk in te beelden hoe het boeken van een jazz muzikant voor een jaren twintig-feestje sneller kan leiden tot een dansende menigte dan het afspelen van een CD of digitale playlist. Voor het geval u echter nog twijfelt of het wel de moeite waard is om een artiest te boeken, zullen we nog wat dieper ingaan op enkele andere manieren waarop een live artiest de perfecte aanvulling voor uw feest of evenement kan vormen.

Dansen, dansen, en nog eens dansen

Natuurlijk ligt dit aan de artiest die u boekt en de muziek die u wenst te horen. Maar wanneer een muzikant live muziek staat te spelen en een beetje goede interactie met het publiek heeft, is de kans groot dat de voetjes van de vloer gaan. Niet alleen is dat een teken dat de mensen het naar hun zin hebben op het feest, maar het zorgt het ook voor dat uw gasten op een leuke en meer ongedwongen manier met elkaar in contact komen, en dat is toch wat u als gastheer of gastvrouw wilt zien.

Artiest, boeken artiest

Een feestje om te relaxen

Het relaxerende effect van muziek op ons lichaam is de afgelopen decennia al vrij grondig onderzocht en bewezen. Zeker muziek met een lager tempo, zoals jazz of rustige klassieke muziek, kan een positieve impact hebben op lichamelijke factoren als de hartslag, de bloeddruk, en de ademhaling. Verschillende studies hebben ook onderzoek gepleegd naar het effect van live muziek op de productie van het stresshormoon cortisol. Deze blijkt vaak omlaag te gaan wanneer er naar live muziek wordt geluisterd, dus door een muzikant te boeken doet u ook nog iets positiefs voor de gezondheid van uw gasten. Dat is misschien moeilijk aan te tonen, maar u doet ze er in ieder geval een plezier mee.

Weer eens wat anders

Hoe het ook wendt of keert, het zal waarschijnlijk zo zijn dat de meeste van uw gasten niet iedere dag de kans hebben om een live optreden bij te wonen. Door een muzikant te boeken voor uw feest of evenement kunt u uw gasten deze ervaring bieden. Hoe leuk is het, bijvoorbeeld, om een artiest te boeken die kinderliedjes kan zingen voor de verjaardag van uw kind? Of om een live latin trio te boeken voor een avondje salsa met vrienden? Het boeken van een muzikant kan op zo'n manier uw feest onvergetelijk maken.

Stem de artiest perfect af op jouw feest

Is uw vader een enorme fan van Bruce Springsteen en wilt u een muzikant boeken die wat liedjes van The Boss kan coveren? Bent u binnenkort jarig en heeft u zin om tijdens uw verjaardag wat favoriete platen uit uw jeugd te horen? Of wilt u graag dat uw huwelijk begeleidt wordt door een playlist van jullie lievelingsnummers? Een groot voordeel van het boeken van een artiest is dat u over het algemeen vrij veel inspraak hebt bij het bepalen van de liedjes die hij of zij gaat brengen. Alle artiesten waarmee we bij Evenses samenwerken, bijvoorbeeld, staan open voor aanvragen van klanten. Op die manier kunt u uw feest van de perfecte persoonlijke touch voorzien.

Ontdek nieuwe muziek

Normaal gezien heeft u al in ieder geval iets van een idee van wat voor muziek u graag wilt horen en wat voor soort muzikant u wilt boeken voordat u actief begint aan het zoeken naar een muzikant. Om die reden geven we u ook de mogelijkheid om op onze website onze database van artiesten te verkennen op basis van muziekgenre en type feest. Zeker wanneer u een muzikant gaat boeken op basis van muziekstijl, is de kans groot dat deze artiest ook veel liedjes kent die u en uw gasten nog niet gehoord hebben. Door deze live te spelen op uw feest leren jullie ook nieuwe nummers kennen binnen het genre dat jullie leuk vinden.

Goed voor de sfeer

Het boeken van een muzikant is een uitstekende manier om uw feest of evenement van wat entertainment te voorzien, zeker wanneer de muzikant in kwestie goed is in de interactie met het publiek. Een live artiest brengt wat leven in de brouwerij en geeft mensen op het feest een extra onderwerp om met elkaar over te praten. Door een live muzikant te boeken, kunt u de gelegenheid levendig houden en laten zien aan uw gasten dat u uw uiterste best hebt gedaan om er een memorabel feestje van te maken.

Evenses kan u helpen bij het boeken van artiesten

Via Evenses kunt u kiezen uit een heel scala aan verschillende muzikanten, muziekstijlen, en samenstellingen. Zo moet u naast het kiezen van de muziekstijl die u wilt ook nadenken over de samenstelling van de act. Bent u op zoek naar een solist, of zou een duo of trio beter passen bij het evenement? En heeft u, bijvoorbeeld, een voorkeur voor een specifiek instrument, zoals een piano of een harp? Niet alleen vindt u bij Evenses vrijwel iedere mogelijke stijl en samenstelling, onze bookers en entertainment-specialisten helpen u ook met plezier bij het verkennen van ons uitgebreide aanbod.

Daarnaast kunt u bij Evenses ook terecht als u uw gasten een unieke ervaring wilt geven door een bekende muzikant als Benny Sings of Raymon Hermans. Van deelnemers uit The Voice als Dennis van Aarssen en Patricia van Haastrecht tot bekende bands als Twarres en wereldberoemde DJ's als Sidney Samson en Gregor Salto, met de hulp van Evenses zijn ze allemaal binnen handbereik. Wij brengen u in contact met de artiest van uw keuze en zorgen ervoor dat u de ideale act voor uw feest krijgt. Met de meeste muzikanten hebben we al talloze keren samengewerkt, dus u kunt rekenen op een vloeiende communicatie en een goede deal, zowel tussen de muzikanten, Evenses en u. Dat is absoluut een toegevoegde waarde van het werken met Evenses voor het aankleden van uw feest of evenement.

Boeken artiest

Mocht u vragen hebben in verband met het boeken van een muzikant, dan kunt u ons altijd contacteren via het vrijblijvende offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Onze event specialisten zijn vijf dagen per week bereikbaar.

Bij Evenses kunt u:

Artiest boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.



Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar