1 filter
Sorteer op: Relevantie
Miss Blue
100% match

Miss Blue

7 Beoordelingen

De zangeres zorgt voor een spetterend feest met haar unieke stem en liefde voor muziek!

€ 495 - € 1240
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

35 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 625 - € 1395
Two Delight
100% match

Two Delight

33 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 575 - € 1265
Violiste
100% match

Violiste

11 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 395 - € 990
Artiest boeken voor elke gelegenheid bij Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Artiest boeken

Een artiest boeken voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Evenses bent u hiervoor op het goede adres. Boekingsbureau Evenses biedt namelijk een groot assortiment aan van artiesten. Denk aan goedkope dj’s, cover/rock/tribute bands, zangeres en zangeressen. Onze event specialisten helpen u graag rondom de artiest boekingen!

Houdt u van feestmuziek en wilt u van uw gelegenheid een knalfeest maken? Bekijk dan eens onze allround-dj’s of band Party Collective. Wilt u liever een rustig verloop van uw gelegenheid, dan kunt u denken aan een artiest zoals zanger-pianisten. Door ons brede aanbod aan artiesten kunnen wij u ook andere opties aanbieden. Hierbij kunt u denken aan verhuur van licht, geluidssets en een photobooth. Op deze manier kunt u de artiest boekingen uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren!

artiest boeken, boeken artiest.jpg

Artiest boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum

Wij nemen onze professionaliteit en kwaliteit erg serieus, daarom hebben wij gezorgd dat iedere artiest aan bepaalde kwaliteiten voldoet. Denk aan creativiteit, uitstraling, en ervaring. Wij bieden bovendien een all-in price. Hierbij hoeft u zich dus geen zorgen te maken over extra kosten naast de artiest. Alle apparatuur, verlichting, materiaal en instrumenten van de artiesten zijn geregeld.

Lees hieronder de blog van onze event specialist waarin hij uitlegt waarom het een goed idee is om een artiest te boeken voor uw gelegenheid.

7 redenen om een artiest te boeken

Muziek maakt het leven mooier. Al gaat het om de soundtrack van een film, de begeleidende muziek tijdens carnaval, of het romantische live orkest dat u heeft geboekt voor jullie trouwdag, met muziek kan ieder moment en iedere gelegenheid net dat beetje extra krijgen. Het is daarom ook helemaal geen gek idee om een artiest te boeken wanneer u zelf een feestje of evenement gaat organiseren. De keuze is enorm, maar met wat hulp en geduld kunt u de artiest vinden die uw feestje die finishing touch geeft.

Van bruiloften en verjaardagen tot bedrijfsfeesten en festivals, voor iedere gelegenheid is wel een passende muziekstijl te vinden en een leuke artiest te boeken. Wat dacht u van een professionele artiest tijdens uw Venetiaanse themafeest live oude Italiaanse zingt terwijl u geniet van een heerlijk viergangen diner? Of van een leuke Nederlandse artiest die tijdens het jaarfeest op kantoor wat lekkere meezingers brengt? Door een artiest te boeken, investeert u in het entertainment voor uw gasten en kunt u het evenement een persoonlijk tintje geven.

Wat voor muziek u ook naar op zoek bent en welke artiest u ook wilt boeken, bij Evenses helpen we u graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor uw feest. Om te beginnen, kunt u al eens kijkje nemen op deze website. U kunt via de zoekmachine door de profielen van de artiesten in ons portfolio scrollen, onder andere door te filteren op type feest, soort evenement, en budget. Daarnaast vindt u hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met, of een optreden hebben gezien van, de artiest in kwestie. Dat kan u al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een artiest. Verder kunt u ons zeven dagen per week bereiken voor informatie over een artiest. Dit kan zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Waarom is het een goed idee om een artiest te boeken en voor live muziek te gaan?

Het is één ding om te luisteren naar uw favoriete liedjes via Spotify en Youtube, maar het is iets heel anders om een professionele artiest live te aanschouwen terwijl hij of zij een optreden geeft. Of dat nou op een verjaardagsfeestje, een bruiloft, of een festival is, de sfeer van een live optreden van een artiest is toch altijd heel anders dan het luisteren naar een opname. Daarom kan het boeken van een artiest dan ook een heel origineel element van grote toegevoegde waarde voor uw feest zijn.

Een live artiest boeken kan op verschillende manieren leuk zijn voor de mensen die u heeft uitgenodigd. Zo geeft het ze de kans om een professioneel artiest van dichtbij aan het werk te zien en is de kans ook groot dat er op een gegeven moment zal worden gedanst. Het is, bijvoorbeeld, niet moeilijk in te beelden hoe het boeken van een jazz artiest voor een jaren twintig-feestje sneller kan leiden tot een dansende menigte dan het afspelen van een CD of digitale playlist. Voor het geval u echter nog twijfelt of het wel de moeite waard is om een artiest te boeken, zullen we nog wat dieper ingaan op enkele andere manieren waarop een live artiest de perfecte aanvulling voor uw feest of evenement kan vormen.

Dansen, dansen, en nog eens dansen

Natuurlijk ligt dit aan de artiest die u boekt en de muziek die u wenst te horen. Maar wanneer een artiest live muziek staat te spelen en een beetje goede interactie met het publiek heeft, is de kans groot dat de voetjes van de vloer gaan. Niet alleen is dat een teken dat de mensen het naar hun zin hebben op het feest, maar het zorgt het ook voor dat uw gasten op een leuke en meer ongedwongen manier met elkaar in contact komen, en dat is toch wat u als gastheer of gastvrouw wilt zien.

Artiest, boeken artiest.jpg

Een feestje om te relaxen

Het relaxerende effect van muziek op ons lichaam is de afgelopen decennia al vrij grondig onderzocht en bewezen. Zeker muziek met een lager tempo, zoals jazz of rustige klassieke muziek, kan een positieve impact hebben op lichamelijke factoren als de hartslag, de bloeddruk, en de ademhaling. Verschillende studies hebben ook onderzoek gepleegd naar het effect van live muziek op de productie van het stresshormoon cortisol. Deze blijkt vaak omlaag te gaan wanneer er naar live muziek wordt geluisterd, dus door een muzikant te boeken doet u ook nog iets positiefs voor de gezondheid van uw gasten. Dat is misschien moeilijk aan te tonen, maar u doet ze er in ieder geval een plezier mee.

Weer eens wat anders

Hoe het ook wendt of keert, het zal waarschijnlijk zo zijn dat de meeste van uw gasten niet iedere dag de kans hebben om een live optreden bij te wonen. Door een muzikant te boeken voor uw feest of evenement kunt u uw gasten deze ervaring bieden. Hoe leuk is het, bijvoorbeeld, om een artiest te boeken die kinderliedjes kan zingen voor de verjaardag van uw kind? Of om een live latin trio te boeken voor een avondje salsa met vrienden? Het boeken van een muzikant kan op zo'n manier uw feest onvergetelijk maken.

Stem de act perfect af op jouw feest

Is uw vader een enorme fan van Bruce Springsteen en wilt u een muzikant boeken die wat liedjes van The Boss kan coveren? Bent u binnenkort jarig en heeft u zin om tijdens uw verjaardag wat favoriete platen uit uw jeugd te horen? Of wilt u graag dat uw huwelijk begeleidt wordt door een playlist van jullie lievelingsnummers? Een groot voordeel van het boeken van een artiest is dat u over het algemeen vrij veel inspraak hebt bij het bepalen van de liedjes die hij of zij gaat brengen. Alle artiesten waarmee we bij Evenses samenwerken, bijvoorbeeld, staan open voor aanvragen van klanten. Op die manier kunt u uw feest van de perfecte persoonlijke touch voorzien.

Ontdek nieuwe muziek

Normaal gezien heeft u al in ieder geval iets van een idee van wat voor muziek u graag wilt horen en wat voor soort muzikant u wilt boeken voordat u actief begint aan het zoeken naar een artiest. Om die reden geven we u ook de mogelijkheid om op onze website onze database van artiesten te verkennen op basis van muziekgenre en type feest. Zeker wanneer u een muzikant gaat boeken op basis van muziekstijl, is de kans groot dat deze artiest ook veel liedjes kent die u en uw gasten nog niet gehoord hebben. Door deze live te spelen op uw feest leren jullie ook nieuwe nummers kennen binnen het genre dat jullie leuk vinden.

Gewoon goed voor de sfeer

Het boeken van een muzikant is een uitstekende manier om uw feest of evenement van wat entertainment te voorzien, zeker wanneer de muzikant in kwestie goed is in de interactie met het publiek. Een live artiest brengt wat leven in de brouwerij en geeft mensen op het feest een extra onderwerp om met elkaar over te praten. Door een live muzikant te boeken, kunt u de gelegenheid levendig houden en laten zien aan uw gasten dat u uw uiterste best hebt gedaan om er een memorabel feestje van te maken.

Evenses kan u helpen bij het boeken van een muzikant

Via Evenses kunt u kiezen uit een heel scala aan verschillende muzikanten, muziekstijlen, en samenstellingen. Zo moet u naast het kiezen van de muziekstijl die u wilt ook nadenken over de samenstelling van de act. Bent u op zoek naar een solist, of zou een duo of trio beter passen bij het evenement? En heeft u, bijvoorbeeld, een voorkeur voor een specifiek instrument, zoals een piano of een harp? Niet alleen vindt u bij Evenses vrijwel iedere mogelijke stijl en samenstelling, onze bookers en entertainment-specialisten helpen u ook met plezier bij het verkennen van ons uitgebreide aanbod.

Daarnaast kunt u bij Evenses ook terecht als u uw gasten een unieke ervaring wilt geven door een bekende muzikant als Benny Sings. Van deelnemers uit The Voice als Dennis van Aarssen en Patricia van Haastrecht tot bekende bands als Twarres en wereldberoemde DJ's als Sidney Samson en Gregor Salto, met de hulp van Evenses zijn ze allemaal binnen handbereik. Wij brengen u in contact met de artiest van uw keuze en zorgen ervoor dat u de ideale act voor uw feest krijgt. Met de meeste muzikanten hebben we al talloze keren samengewerkt, dus u kunt rekenen op een vloeiende communicatie en een goede deal. Dat is absoluut een toegevoegde waarde van het werken met Evenses voor het aankleden van uw feest of evenement.

Mocht u vragen hebben in verband met het boeken van een muzikant, dan kunt u ons altijd contacteren via het vrijblijvende offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Onze event specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Hieronder staan een aantal links om u alvast te informeren over:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.