Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Typetje 'Beveiliger'
100% match

Typetje 'Beveiliger'

Beveiliger Bram heeft alles in de gaten, maar vooral alles ook niet in de gaten!
U komt beveiliger Bram tegen bij de entree, op de parkeerplaats of binnen waar het evenement zich plaatsvindt....
Lees meer

5 (4 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Lakei Louie
100% match

Lakei Louie

Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.
Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komen. Lake...
Lees meer

4,8 (24 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
De Muzikale Paashaas
100% match

De Muzikale Paashaas

Deze Paashaas loopt rond en speelt saxofoon, leuk voor elk evenement.
De Muzikale Paashaas is de perfecte aanvulling voor uw dorpsfeest, festival of bruiloft. De Paashaas speelt saxofoon terw...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Serveerster
100% match

Serveerster

Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.
Verknipt door het leven, maar is ze ook geknipt voor het vak van serveerster?! Annie is een vro...
Lees meer

4,7 (19 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Clown inhuren

Wordt uw zoontje of dochtertje binnenkort acht en wilt u graag iets speciaals regelen voor het verjaardagsfeestje dat u gaat organiseren? Bent u lid van het buurtcomité dat verantwoordelijk is voor de jaarlijkse straatbarbecue en zijn jullie op zoek naar wat leuks om ook de kleintjes bezig te houden tijdens het feest? Of organiseert u een dag vol plezier en activiteiten in het lokale verzorgingscentrum voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en zou u graag nog een vleugje humor aan het geheel willen toevoegen? Wat dacht u van het idee van een clown inhuren?

Een clown inhuren ouderwets? Absoluut niet!

Nu denkt u misschien dat een clown inhuren nogal ouderwets is voor kinderfeestjes en evenementen van deze tijd, maar niets is minder waar. Sterker nog, een professionele clown inhuren kan van meer toegevoegde waarde zijn voor de gelegenheid dan u denkt. Een goede clown kan normaal gezien heel wat verschillende acts en performances brengen, in hele uiteenlopende scenario's, waardoor een clown inhuren u talloze opties zal geven wat betreft entertainment. Daarnaast zal het voor de aanwezigen ook een originele verrassing zijn, omdat zij normaal gezien niet dagelijks een live show van een clown meemaken. Tenminste, wij nemen aan van niet. Daarom is een clown inhuren een erg leuk idee voor uw feest.

Clown inhuren

Het leuke aan clowns inhuren is dat de act gevarieerd kan zijn. De meeste professionele clowns hebben verschillende acts onder de knie, zoals bijvoorbeeld goochelen, jongleren en ballonvouwen. In combinatie met wat leuke danspasjes, feestelijke muziek en een goede interactie met het publiek is er binnen de kortste keren sprake van een heel spektakel. Reken maar dat zowel de kinderen als de volwassenen op het feest nog een tijdje zullen napraten over de clown die u ingehuurd heeft.

Dit zorgt er ook voor dat u qua type evenement een hele reeks aan mogelijkheden heeft. Voor vrijwel elke gelegenheid kunt u een clown inhuren die perfect past bij het idee dat u voor ogen heeft. Wat voor feest of evenement u ook organiseert, de kans is klein dat een clown inhuren geen lach op de gezichten van de aanwezigen tevoorschijn laat komen. Een live voorstelling van een professionele clown kan uw feestje net voorzien van dat vleugje humor en originaliteit.

Naar wat voor soort entertainment u ook op zoek bent, bij Evenses helpen we u graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor uw feest. Om te beginnen, kunt u al eens een kijkje nemen op onze website. U kunt met behulp van de zoekmachine door de profielen van de clowns in ons aanbod scrollen door te filteren op het type feest en het budget dat u kunt uitgeven. Daarnaast vindt u hier ook een aantal reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met of een show hebben gezien van de clown in kwestie. Verder zijn onze event specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Clown inhuren, inhuren clown, clown inhuren.jpg

Een stukje geschiedenis over de clown

De clown, in de zin van een vaak onhandige en soms ook tragische figuur, is al eeuwenlang een veelvoorkomend personage in verschillende soorten entertainment, van straattheater en professionele theaterstukken tot circusclowns en de typische slapstick personages.

Er bestaan heel wat verschillende soorten clowns. Het personage van de moderne clown is vaak een combinatie van onhandigheid en kinderlijk gedrag, en het beschikt over de karakteristieke rode neus, witte make-up op het gezicht, en te grote schoenen en kleren. Dit Auguste-type clown is vaak een grappenmaker en een dwaas, al kan hij soms slim uit de hoek komen, al dan niet om daarna weer iets klunzigs te doen. Dit doet gelijk denken aan de typische clown die u kunt inhuren voor kinderfeestjes en dergelijke gelegenheden.

Ook in Nederland en België is de clown een algemeen bekend fenomeen en zijn er verschillende clowns die door de jaren heen heel wat bekendheid hebben vergaard. Het bekendste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk Pipo de Clown, zo bekend zelfs dat het woord pipo een synoniem is geworden van het woord clown. Ook Bassie, de komische helft van het duo Bassie en Adriaan en gespeeld door de Nederlandse artiest Bas van Toor, heeft verschillende generaties in ons land aan het lachen gebracht met zijn onhandige gedrag dat Adriaan telkens weer tot wanhoop dreef.

Enkele tips voor het inhuren van een clown

Een clown inhuren is niet ingewikkeld, maar het komt wel van pas om een beetje te weten waar u op moeten letten tijdens het hele proces. Bij Evenses kunnen we u hier perfect mee helpen en we zullen hieronder ook alvast enkele tips op een rijtje zetten.

Wat kan een clown allemaal?

Clown is vaak een verwijzing naar het karakter van het typetje dat gespeeld wordt, als grappig en onhandig personage, maar er bestaat nogal wat variatie wat betreft het entertainment dat clowns kunnen bieden. Zo zijn er, bijvoorbeeld, clowns die kunnen jongleren, clowns die superleuke ballonfiguren kunnen vouwen en clowns die ook nog eens een paar toffe goocheltrucs kennen. Het is handig om na te gaan wat de clown van uw keuze allemaal kan bieden en hoe dat de feestelijkheden aanvult.

Is een clown goed met kinderen?

Een clown inhuren is vaak een hele leuke aanvulling op een feestje voor (jongere) kinderen. Om die reden is het wel van belang om een beetje een idee te hebben van hoe de clown in kwestie met kinderen omgaat. Het zou goed kunnen dat er online videomateriaal te vinden is van eerdere optredens, terwijl u ook reviews kunt opzoeken van mensen die de clown al eens geboekt hebben of bezig hebben gezien. Dat is ook waarom wij op onze website voor al onze clowns verschillende reviews van eerdere klanten laten zien.

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een clown geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is vaak wel verstandig om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft het inhuren van clowns in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren talloze boekingen voor professionele clowns verzorgd voor hele verschillende soorten evenementen en die ervaring gebruiken we graag om u te helpen bij het vinden en boeken van de clown die ideaal is voor uw evenement.

Alle clowns waar wij mee samen werken zal voor elke gelegenheid een show op maat maken. Vraagt u zich af hoe een clown inhuren in uw evenement kan passen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar voor extra informatie over het inhuren van een clown.Waarom een clown boeken?

Een clown kan een geweldige toevoeging zijn aan een evenement of feest. Clowns kunnen kinderen en volwassenen vermaken met grappige grappen, goocheltrucs en ballonnen, figuren. Ze zijn ook vaak kleurrijk gekleed en voegen visuele aantrekkingskracht toe aan een evenement.

Wat voor soort evenementen zijn geschikt voor een clown?

Clowns zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, zoals kinderfeestjes, bedrijfsevenementen, festivals, beurzen, schoolfeesten en buurtfeesten. Eigenlijk elk evenement waar kinderen aanwezig zijn, kan profiteren van de aanwezigheid van een clown.

Wat voor soort activiteiten kan een clown doen?

Clowns kunnen verschillende activiteiten uitvoeren, zoals ballonnen, figuren, goochelen, grappen en grollen, mime, en spelletjes en wedstrijden. Het is aan te raden om te praten met de clown om te zien welke activiteiten hij of zij kan bieden.

Wat is het leukste entertainment voor het kinderfeest?

Het kiezen van het juiste entertainment hangt af van een aantal factoren, zoals de leeftijd van de kinderen, de grootte van het evenement, de locatie, het budget en de interesses van de kinderen. Het is belangrijk om te zoeken naar entertainment dat past bij de specifieke behoeften van jouw evenement en dat geschikt is voor de leeftijdsgroep van de kinderen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar