Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komen. Lakei Louie kan de gasten ontvangen, uw feest in goede banen leiden en aankondigingen doen. Maar dat niet alles: de lakei beheerst vele andere kunsten. Zo kan hij goochelen, mentalisme en ballonfiguren maken. Met zijn hoffelijkheid brengt hij bij groot en klein een glimlach op ieders gezicht. Hij weet de klassieke wijsheden te brengen en hij kan in romantische vervoering de schoonheid der dames omschrijven.

Mogelijkheden:
Deze lakei is te huren voor ieder diner, receptie, feest of bruiloft. U kunt zelf kiezen voor welke invulling u gaat.
- Als korte act van 30 minuten
- Als ontvangst van uw gasten
- Begeleiding van uw feest: dit kan van 30 minuten tot avondvullend. De lakei kan aankondigingen doen, goochelen, mentalisme en vele andere kunsten. Uw gasten zullen op prettige wijze de avond beleven met deze vermakelijke lakei.

Deze ervaren entertainer voelt feilloos aan wanneer hij zich meer op de achtergrond dient te houden en wanneer hij een moment van aandacht kan pakken.

Over de entertainer:
De entertainer heeft een schat aan ervaring: ruim 15 jaar entertaint hij jong en oud op professioneel niveau. Hierbij brengt hij altijd een humoristische mix van entertainment, positiviteit en verbazing. Hij werkt niet met vaste scripts, maar ziet elk feest als uniek. Dit stelt hem in staat om in te spelen op de situatie en mensen ter plekke. Een respectvolle en positieve manier van omgaan met de aanwezige mensen is uiteraard vanzelfsprekend. Enkele bijzondere opdrachten die hij in het verleden heeft gedaan:

- Tijdens een symposium op de Fontys hogeschool als Heer kent alles aan elkaar praten en de diverse sprekers verbinden met een korte goocheltruc
- Een optreden als clown op een hospice voor een moeder. Haar 2 kleine kinderen en haar man waren er ook bij. Een week later is hij gevraagd om op de crematie te spelen.
- Een kinderoptreden voor 600 kinderen voor 3 scholen. Zijn zoon was een van de gasten.
- Een illegaal casino thema avond voor een groep rechters met hun assistenten.
- Een bruiloft waarbij de bruid aangekleed was als engel.
- Optreden op het kroakfestival
- Een jaar in loondienst als clown voor dementen.
- De hele dag mogen spelen als lakei voor een jongen die zijn communie deed. Deze mensen waren van het woonwagenkamp en hadden een gigantisch groot feest.
- Een moordspel voor politieagenten
- Een hele week lang langs alle ambtenaren van Zoetermeer gaan in het gemeentehuis. Daarbij deed hij hele korte goocheltrucjes en moest een bedrijfsboodschap overbrengen.

Wilt u een lakei boeken voor uw evenement, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.