< Terug naar overzicht

Lakei Louie

Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.
vanaf: 
245,-
5

Referenties

"Bij binnenkomst wordt iedereen welkom geheten op een manier dat je meteen weet dat jij vanavond de meest bijzondere gast bent. Lakei Louie laat iedereen lachen en verbazen, zowel bij je aan tafel als centraal voor en met het hele gezelschap. Alles perfect gecommuniceerd, uitgevoerd en afgehandeld. Heel mooi."
Frits van de Goverde
5
"We hebben gelachen en genoten van deze geweldige entertainer! Hij wist zich op de juiste momenten te profileren en op andere momenten de rust te bewaren. Top!"
Marianne Krens
5
"Lakei 'Louie'. Groot succes zowel bij de volwassenen als de kinderen! Peter is een echte entertainer! Erg flexibel denkt mee en een groot voordeel hij spreekt Duits! Erg leuk om te boeken. Ook de luchtbellen act."
Recreatiecentrum de Holle Poarte
5
"Het event is fantastisch verlopen, beide dagen trouwens. Lakei Louie was echt een toppertje, eigenlijk niet uit zijn rol te krijgen en heeft zeker de eerste uren het volledige publiek op zaterdag door de beetje aanwezige regen heen geholpen, echt top. Alleen maar positieve reacties op gehad. Echt een aanrader!"
Mark, van Speer IT
5
"Lakei Louie, Wat een lieve, charmante, gezellige, grappige man!!! Alle gasten, jong en oud waren enorm gecharmeerd. De ontvangst van de gasten was prachtig! Iedereen voelde zich speciaal en dit ging door tot het einde. Louie liet echt een leegte na toen hij vertrok... "
Klant
5
"Zelf heb ik bij Evenses Lakei Louie geboekt, en ik heb nog net niet in mijn broek gepiest van het lachen. Wat een vent! Heeft echt het sfeertje er in gezet op mijn 50e verjaardag, was helemaal goud!!!!"
Rosa van Dam
5
"We hebben kunnen kennis maken met de welbespraakdheid van Lakei Louis."
Katrien, Lydie en Sylvia
4

Lakei Louie

Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komen. Lakei Louie kan de gasten ontvangen, uw feest in goede banen leiden en aankondigingen doen. Maar dat niet alles: de lakei beheerst vele andere kunsten. Zo kan hij goochelen, mentalisme en ballonfiguren maken. Met zijn hoffelijkheid brengt hij bij groot en klein een glimlach op ieders gezicht. Hij weet de klassieke wijsheden te brengen en hij kan in romantische vervoering de schoonheid der dames omschrijven.

 

Mogelijkheden:
Deze lakei is te huren voor ieder diner, receptie, feest of bruiloft. U kunt zelf kiezen voor welke invulling u gaat.
- Als korte act van 30 minuten
- Als ontvangst van uw gasten
- Begeleiding van uw feest: dit kan van 30 minuten tot avondvullend. De lakei kan aankondigingen doen, goochelen, mentalisme en vele andere kunsten. Uw gasten zullen op prettige wijze de avond beleven met deze vermakelijke lakei.

 

Deze ervaren entertainer voelt feilloos aan wanneer hij zich meer op de achtergrond dient te houden en wanneer hij een moment van aandacht kan pakken.

 

Over de entertainer:
De entertainer heeft een schat aan ervaring: ruim 15 jaar entertaint hij jong en oud op professioneel niveau. Hierbij brengt hij altijd een humoristische mix van entertainment, positiviteit en verbazing. Hij werkt niet met vaste scripts, maar ziet elk feest als uniek. Dit stelt hem in staat om in te spelen op de situatie en mensen ter plekke. Een respectvolle en positieve manier van omgaan met de aanwezige mensen is uiteraard vanzelfsprekend. Enkele bijzondere opdrachten die hij in het verleden heeft gedaan:

- Tijdens een symposium op de Fontys hogeschool als Heer kent alles aan elkaar praten en de diverse sprekers verbinden met een korte goocheltruc
- Een optreden als clown op een hospice voor een moeder. Haar 2 kleine kinderen en haar man waren er ook bij. Een week later is hij gevraagd om op de crematie te spelen.
- Een kinderoptreden voor 600 kinderen voor 3 scholen. Zijn zoon was een van de gasten.
- Een illegaal casino thema avond voor een groep rechters met hun assistenten.
- Een bruiloft waarbij de bruid aangekleed was als engel.
- Optreden op het kroakfestival
- Een jaar in loondienst als clown voor dementen.
- De hele dag mogen spelen als lakei voor een jongen die zijn communie deed. Deze mensen waren van het woonwagenkamp en hadden een gigantisch groot feest.
- Een moordspel voor politieagenten
- Een hele week lang langs alle ambtenaren van Zoetermeer gaan in het gemeentehuis. Daarbij deed hij hele korte goocheltrucjes en moest een bedrijfsboodschap overbrengen. 

 

Wilt u een lakei boeken voor uw evenement, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

 

Suggesties voor bij deze act

Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

TypetjeEen non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! 295,-Lees meer
move 3 0

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJ

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJDe mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement.495,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer