Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Maar ook vele theaters, clubs en verjaardagen zijn u voorgegaan bij het boeken van deze bijzondere LED act. Met hun speciale apparatuur maken ze elke show uniek en persoonlijk! Ze combineren dans en LED om zo een mooie act te verzorgen.

Ze kunnen allerlei teksten en afbeeldingen laten zien waaronder: merknamen, bedrijfsnamen, logo’s en afbeeldingen van producten. Ook is het mogelijk om huwelijks-, verjaardags- en kerstwensen over te brengen op spectaculaire wijze met deze bijzondere LED Show. Per show passen er gemiddeld 4 teksten en 10 afbeeldingen in de apparatuur. De teksten en afbeeldingen komen allemaal voorbij tijdens de show. Elke tekst of afbeelding blijft een aantal seconde hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en goed te zien. In overleg met u en indien gewenst worden er afbeeldingen en teksten gekozen welke goed bij het evenement passen. Natuurlijk maakt eigen gekozen afbeeldingen of teksten de LED Dansshow wel uniek. De show kan door één, twee of meerdere artiesten uitgevoerd worden. Een LED dansshow duurt rond de 5 minuten.

Wilt u een LED Danshow boeken voor uw evenement, personeelsfeest of openingsfeest? De act is nu via Evenses te huren voor uw gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met één van onze Event Specialisten. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.