LED Dansshow

454 keer aangevraagd

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.

4,5 uit 5 sterren
€ 995 - € 1890
LED Show hurenvoor uw evenement
WiKAWxDw
HUxGxrBpQ
ohaKjppeUWU
RfYYFkbEaA
Evenses promo - LEDPoi.jpg
Evenses promo - RoestLogo.jpg
Evenses Promo-Bedankt.jpg
LED Show hurenvoor uw evenement
Controleer nu de beschikbaarheid van LED Dansshow
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Dansshow

Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Maar ook vele theaters, clubs en verjaardagen zijn u voorgegaan bij het boeken van deze bijzondere LED act. Met hun speciale apparatuur maken ze elke show uniek en persoonlijk! Ze combineren dans en LED om zo een mooie act te verzorgen.

Ze kunnen allerlei teksten en afbeeldingen laten zien waaronder: merknamen, bedrijfsnamen, logo’s en afbeeldingen van producten. Ook is het mogelijk om huwelijks-, verjaardags- en kerstwensen over te brengen op spectaculaire wijze met deze bijzondere LED Show. Per show passen er gemiddeld 4 teksten en 10 afbeeldingen in de apparatuur. De teksten en afbeeldingen komen allemaal voorbij tijdens de show. Elke tekst of afbeelding blijft een aantal seconde hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en goed te zien. In overleg met u en indien gewenst worden er afbeeldingen en teksten gekozen welke goed bij het evenement passen. Natuurlijk maakt eigen gekozen afbeeldingen of teksten de LED Dansshow wel uniek. De show kan door één, twee of meerdere artiesten uitgevoerd worden. Een LED dansshow duurt rond de 5 minuten.

Wilt u een LED Danshow boeken voor uw evenement, personeelsfeest of openingsfeest? De act is nu via Evenses te huren voor uw gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met één van onze Event Specialisten. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

6 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Rina en Richard Kremer
5 uit 5 sterren
Wat een originele act! Dit was een super leuke aanvulling op onze bedrijfsfeest! Wij zijn erg tevreden, bedankt.
Theo Klaassen
4 uit 5 sterren
Alles was tot in de puntjes goed geregeld. De dames waren vriendelijk, ze deden het goed, precies zoals onze verwachtingen. Toppers!
Dhr. Boelsma - Vellesan College
4 uit 5 sterren
Bij de open dag van de school wilde wij dit jaar iets bijzonders kiezen. De nieuw- en oud leerlingen stonden versteld van de bijzondere act met ons logo!
Thymo - Nedap
4 uit 5 sterren
Vooraf duidelijke communicatie waardoor alles vlot en soepel afgesproken kon worden. Persoonlijk hebben wij een goed gevoel over gehouden aan onze samenwerken, vooral op communicatief vlak waardoor wij Evenses zeker aanraden voor andere bedrijven. Wij hebben een dj, saxofonist en een led show geboekt. Over de kwaliteit van deze 'acts' hebben wij niks te klagen. De gemaakte afspraken werden grotendeels nageleefd waardoor alles erg goed verliep. Intern kregen wij al vragen over de contactgegevens van de dj, aangezien dat erg goed was bevallen onder ons personeel.

Vergelijkbare acts

Paaldans act

Paaldans act

3 Beoordelingen

Trakteer uw gasten op een prachtige paaldansshow.

€ 650 - € 1430
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.