Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
House of Soul
100% match

House of Soul

Een professionele en ervaren Soulful House DJ & band!
Wilt u graag een professionele DJ & band boeken voor uw feest, bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Dan bent u bij House of Soul aan het...
Lees meer

4,5 (8 Beoordelingen)
€ 1245 - € 2995
Gitarist Matteo
100% match

Gitarist Matteo

Vernieuwend concept met Matteo!
Gitarist Matteo is een gepassioneerd en ervaren gitarist met een sterke affiniteit voor house muziek. Na talloze optredens en vaardigheden voortdurend te hebb...
Lees meer

4,6 (5 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
DJ & gitarist
100% match

DJ & gitarist

Een spetterend optreden met een unieke samenwerking tussen live gitarist en DJ.
DJ met live gitaar: een bijzondere combinatie voor een bijzondere show voor uw feest, bruiloft of evenement! On...
Lees meer

4,5 (3 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ & Gitarist

Bij Evenses bieden we een breed scala aan mogelijkheden om uw evenement te voorzien van hoogwaardig entertainment. Of u nu op zoek bent naar de perfecte mix van elektronische beats en live gitaarmelodieën door het boeken van een DJ en gitarist, of als u specifiek op zoek bent naar een DJ of gitarist, wij hebben de ervaren professionals om aan uw wensen te voldoen.


De Magie van DJ & Gitarist Boeken

Een gitarist voegt een uniek element toe aan elk evenement. Met zijn virtuoze spel kan hij een ruimte vullen met betoverende melodieën die de harten van het publiek raken. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een bedrijfsevenement of een jubileumfeest, een gitarist kan de perfecte ambiance creëren die past bij elke gelegenheid. Met zijn veelzijdigheid kan een gitarist een breed scala aan muziekstijlen bespelen, van akoestische ballads en klassieke nummers tot rock, pop en zelfs jazz.

Maar wat als u de opwinding van live muziek wilt combineren met de naadloze mixen van een ervaren DJ? Bij Evenses hebben we de oplossing: DJ & Gitarist boeken. Dit unieke concept brengt de beste van beide werelden samen voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Terwijl de DJ de menigte laat dansen op zijn ritmische beats, voegt de gitarist een extra dimensie toe met zijn meeslepende melodieën. Het resultaat is een dynamische en meeslepende show die de gasten nog lang bij zal blijven.

Uw Perfecte Evenement met Evenses

Het boeken van entertainment voor uw evenement is bij Evenses eenvoudig en betrouwbaar. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw evenement precies zo verloopt als u zich had voorgesteld. Of u nu een DJ, een gitarist of beiden wilt boeken, wij helpen u bij het selecteren van de perfecte artiesten die aansluiten bij uw visie en budget.

Met Evenses kunt u erop vertrouwen dat u alleen de hoogste kwaliteit entertainment krijgt voor uw evenement. Onze gitaristen en DJ's zijn allemaal ervaren professionals met een passie voor hun vak, en ze zullen er alles aan doen om uw gasten te vermaken en te verrassen. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, wij hebben de juiste artiesten om uw visie tot leven te brengen en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

DJ & Gitarist Boeken bij Evenses

Bij Evenses kunt u de perfecte combinatie van elektronische beats en meeslepende gitaarmelodieën vinden door het boeken van een DJ en gitarist. Deze unieke samensmelting van muziekstijlen zorgt voor een dynamische en opwindende sfeer op uw evenement, met getalenteerde artiesten die klaar staan om uw gasten te vermaken en te verrassen.

Als u op zoek bent naar een DJ voor uw evenement, dan bent u bij Evenses aan het juiste adres. Onze ervaren DJ's zijn experts in het creëren van de perfecte mix van muziekgenres om uw gasten op de dansvloer te krijgen en de sfeer te verhogen. Met hun professionele apparatuur en uitgebreide muziekbibliotheek zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Op zoek naar een getalenteerde gitarist voor uw evenement? Bij Evenses hebben we een selectie van ervaren gitaristen die klaar staan om uw gasten te betoveren met hun virtuoze spel. Of het nu gaat om akoestische ballads, klassieke nummers of rockhits, onze gitaristen kunnen het allemaal aan en zullen een onvergetelijke toevoeging zijn aan uw evenement. Laat ons uw feest naar nieuwe hoogten tillen met live entertainment van wereldklasse.Welke genres speelt de gitarist?

De gitarist kan in verschillende genres meespelen. Van tevoren worden de wensen doorgegeven en kan de gitarist met de DJ overleggen wat er gespeeld gaat worden. Wij hebben vaste combinaties van DJ's en gitarist die veel samen spelen en daardoor goed op elkaar ingespeeld zijn om uw feest of gelegenheid in te vullen.

Hoe is de geluidstechniek bij de gitarist geregeld?

De gitarist kan de geluidsapparatuur van de DJ gebruiken om het instrument te versterken. Hierdoor hoeft de gitarist daar geen rekening mee te houden. Mocht u alleen een gitarist boeken kan deze versterking meenemen om te zorgen dat het gehele gezelschap van de muzikale invulling kan genieten.

Hoe lang speelt de muzikant mee?

In principe spelen de muzikanten tot 3 uur mee met de DJ. In deze 3 uur spelen zij verschillende sets waardoor er een leuke liveshow ontstaat bij het feest met de DJ.

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar