DJ LeFonque is een zeer ervaren DJ en heeft een eigen unieke combinatie van heerlijke lounge en dansbare muziek. Deze combinatie vult hij verder aan met live toetsen en elektronische percussie voor een groot spektakel. 

Bent u op zoek naar een DJ voor uw borrel, walking dinner, beach event of knallend bedrijfsfeest? Dan is DJ LeFonque perfect voor uw gelegenheid! Hij kan worden ingezet voor lounge en voorprogramma, als totaal avond entertainer of als knallende afsluiter na een live-band. De gasten zullen niet alleen vermaakt worden door zijn frise muziekkeuze, maar ook versteld staan wanneer zij zien dat hij live mee speelt en een stijlvolle muzikale gastheer is! 

 

DJ LeFonque heeft veel ervaring met het optreden tijdens privé feesten, bruiloften en zakelijke events. Hij heeft op talloze A-locaties gedraaid in binnen- en buitenland. U bent dus verzekerd van een professionele entertainer en een maximale beleving voor uw gasten. DJ LeFonque kan draaien in 3 diverse stijlen: relaxte Lounge/Chill out, Funky Groove Disco House en een toegankelijke Uplifting Festival / Allround stijl. Uiteraard kan hij zijn muziekstijl aanpassen aan uw specifieke event. Tevens is zijn optreden te combineren met een saxofonist en/of zangeres voor de ultieme experience!

 

Is DJ LeFonque dé DJ voor uw festival, bedrijfsfeest of bruiloft? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar om u te helpen met de juiste invulling van entertainment voor uw gelegenheid.