Brassband

Brassband huren? Onze brassbands maken elk bedrijfsfeest, dorpsfeest, evenement en huwelijk tot een groot feest!  Een swingende brassband is een geweldige act voor tijdens uw feest, festival, evenement en openingsceremonie. De brassbands bestaan uit uitsluitend professionele muzikanten, persoonlijk door Evenses geselecteerd. De brassbands zijn voor diverse gelegenheden te boeken. Lees meer...

 

Dankzij de swingende drumlijnen met een Caribisch tintje zijn onze brassbands een garantie voor een vermakelijk optreden. Onze brassbands zijn al jaren bezig met het verzorgen van entertainment voor jong en oud. De brassband enorm interactief omdat ze door de zaal of straat kunnen lopen. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook op een podium spelen.

 

 

Onze brassbands zijn te boeken in verschillende formaties. De standaard optie is een brassband bestaande uit drummers en blazers. U kunt de band echter ook huren met danseressen om het geheel nóg feestelijker te maken. Als u echt spektakel zoekt kan de band zelfs met vuurspuwers optreden. Zo is er voor ieder wat wils. Wij bieden u altijd een all-in pakket aan. Dit betekend dat er geen onverwachte kosten achteraf worden gerekend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld reiskosten en kosten van de geluidsapparatuur. Bij Evenses zit dit allemaal bij een boeking inbegrepen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

 

Brassband boeken voor uw stadsfeest, festival of verjaardag

 

De bands zijn persoonlijk door ons geselecteerd op ervaring en uitstraling. Bekijk hier de opties van brassbands!

Bekijk hieronder onze te boeken brassbands voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest. Vraag een offerte aan voor uw favoriet!
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig