Ritmo Percussion boeken

In 2019 werd de brassband door Funx uitgeroepen tot "Beste brassband van Nederland". De ervaren groep drummers krijgt elk gezelschap aan het dansen. Dit hebben ze bewezen op een een grote variatie aan type boekingen zoals op het Mysteryland festival tot aan openingen van nieuwe winkels. De passie en power waarmee Ritmo Perscussion speelt is niet alleen te horen maar ook te zien. Deze sfeervolle band is nu te boeken voor uw feest, bruiloft of festival.

In 2017 werd Ritmo Percussion opgericht en sindsdien zijn zij niet weg te denken. Met hun ritmische sound en energie maken zij van elke gelegenheid een spektakel die niet snel vergeten wordt. Ritmo Percussion onderscheidt zich ook door zijn flexibiliteit. Zij zijn in verschillende formaties te boeken. Ze passen zich moeiteloos aan op uw wensen en voorkeuren. De verschillende bezettingen waarin Ritmo Percussion kan spelen zijn:

  • Kleine bezetting, bestaande uit maximaal 5 muzikanten. Deze bezetting is geschikt voor kleinere optredens in gesloten ruimtes.

  • Middel bezetting, bestaande uit 6 tot 8 muzikanten. Deze bezetting is geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, borrels maar ook als verassingsact.

  • Grote bezetting, bestaande uit 9 tot 11 muzikanten. Wilt u echt groots uitpakken dan is de grote bezetting een mogelijkheid. Deze bezetting is onder andere geschikt voor tijdens carnaval, een festival of een grote parade.

Wilt u Ritmo Percussion boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.